2021. június 15., kedd, Jolán, Vid, Ividő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:06 Megerősítették Egyiptomban a Muszlim Testvériség több vezető tagjának halálos ítéletét21:37 Lakatos Dzsamal Dzsúlió megint hiányzott a névsorolvasásnál21:06 Jeruzsálem muszlim negyedeiben provokálnak Netanjahu hívei - a palesztinok "harag napjával" válaszolnak20:54 Boris Johnson "meglepetése": négy héttel elhalasztotta a korlátozások teljes feloldását20:10 "Szivárványcsaládos felvilágosítást" követeltek a budapesti buzitüntetésen19:02 A balti államok a szovjet rezsimtől elszenvedett deportációk 80. évfordulójára emlékeztek18:38 Putyin: "mindig is megértéssel álltunk hozzá az afroamerikaiak jogaikért folytatott harcához"18:17 Netanjahu megszokásból a kormányfői székbe ült, aztán szóltak neki, hogy már leváltották17:55 Arcátlanság felsőfokon - vérszemet kaptak a négerek17:34 Bota Ágnes: Emlék17:26 Tüntetés a cigánybűnözés ellen Monoron: Toroczkai: ketyeg a bomba16:48 Megint Monor: lépcsőfokokon át vonszolta áldozatát a táskarabló cigány16:27 Újszülött gyermeke megölése miatt kilenc év börtönbüntetésre ítéltek egy nőt Pécsen15:47 Orbán nem késlekedik: az új izraeli kormánynak is letette a hűségesküt15:32 A Mi Hazánk Mozgalom országjárása
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Gyurcsányista tempó: gépkarabélyos honvéddel próbálták megakadályozni a Mi Hazánk sajtótájékoztatóját

A rendőrség egy gépkarabélyos honvéddel megerősített, ötfős egysége próbálta megakadályozni Novák Elődnek a Mi Hazánk országgyűlési képviselőjelöltjét bemutató sajtótájékoztatóját Zalaegerszegen. A 2006-os rendőri megfélemlítéseket idéző akció keretében megtiltották a közterületi interjúadást a helyi tévének, és igazoltatták a párt alelnökét, valamint helyi jelöltjét, Kiss Ferenc önkormányzati képviselőt, aki a Zala megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke és a ZTE Baráti Kör korábbi elnöke, jelenleg elnökségi tagja is - áll a nemzeti párt közleményében. Alább a folytatás.
Zoom
Fotók: Mi Hazánk
Bár abszurd módon megtiltották a Mi Hazánk irodája előtti nyilatkozatot, a párthelyiségben már nem intézkedhettek, így ott bemutatkozhatott az újságíróknak Kiss Ferenc. A jövő évi országgyűlési választáson a feltételek szigorítása miatt várhatóan csak három listából lehet választani: a Fidesz és a balliberális szivárványkoalíció mellett harmadik útként a Mi Hazánk Mozgalom kerül a listás szavazólapokra. Egyéni képviselőjelöltből valamivel több lesz, de a Mi Hazánk az egyetlen ellenzéki párt, mely mind a 106 választókerületben saját képviselőjelöltet fog állítani.
Zoom
A hatalommal visszaélés és a kontraproduktív járványvédelmi intézkedések újabb példáját láthattuk, amikor a szabad levegőről zárt térbe kényszerítettek mintegy tíz embert egy sajtótájékoztatóra. Ezért is tüntet március 15-én a Mi Hazánk Mozgalom: 11 órakor a fővárosi Vigadó téri kaszinó előtt gyülekezünk, járványszolidaritási adót is követelve a helyzetből hasznot húzott cégekre, majd a közeli Parlamenthez vonulunk.
Zoom
Zoom
Frissítés: Eközben a korábbi bírósági ítéletek ellenére is büntetésekkel fenyegetőznek, a Mi Hazánk pedig a bírságokra gyűjt
Aki a jelenlegi járványhelyzet alatt gyűlésen vesz részt, nemcsak jogszabályt sért, de komoly veszélynek teszi ki magát és hozzátartozóit. A március 15-ei jogellenes gyűlés szervezője félrevezető állításokat tartalmazó videót tett közzé. Itt a hivatalos álláspont - írják a rendőrségi honlapon délelőtt megjelent közleményükben.
Zoom
Ezzel a piktogrammal üzenik, hogy mindenki maradjon otthon kussolni (kép forrása: Police.hu)
A Budapesten március 15-ére meghirdetett jogellenes gyűlés szervezője videót tett közzé, melyben félrevezető állításokat fogalmaz meg. Szerinte bizonyos feltételek mellett nem jogsértő a részvétel. Az igazság ezzel szemben az, hogy a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet értelmében rendezvényt, valamint gyűlést szervezni, tartani, annak helyszínén tartózkodni tilos. Akkor is, ha a résztvevők maszkot viselnek, és egymástól távolságot tartanak.
Szükség esetén a Budapesti Rendőr-főkapitányság a hatályos jogszabályok által biztosított keretek között fog szankciókat alkalmazni. A jogellenes gyűlésen résztvevők százötvenezer forintig, ismételt elkövetés esetén kétszázezer forintig terjedő helyszíni bírsággal sújthatók, ha pedig szabálysértési eljárás indul, a pénzbírság akár ötszázezer forint is lehet - zárul a fenyegetőzés.
A Mi Hazánk már korábban jelezte, gyűjtést indítottak, hogy az esetlegesen megbírságolt engedetlen polgároknak segíthessenek.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready