Bezár!
2021. május 13., csütörtök, Szervác, Imola napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Blinken és Lavrov kétoldalú találkozót tart a jövő héten Izlandon22:20 Az ujgurok elnyomásának befejezését követelték Kínától egy ENSZ-tanácskozáson22:07 "A kormány elvesztette az uralmat az utca fölött" - polgárháborús helyzet alakult ki a zsidók és az arabok között Izrael számos pontján21:54 Fehér, férfi, nem ratyik a szülei, és nem nézik terroristának? - Lista segít az agyhalottaknak eldönteni, ki mennyire kiváltságos21:24 Fehérnek álcázva követett el 30 betörést egy néger Los Angelesben21:14 Drága honfitársaink: videón, ahogy egy bottal járó 60 éves nő megtámad egy katonai sátrat, mert zavarja a városképet21:09 Felvidéken júniustól kezdhetnek oltani a Szputnyikkal20:52 Oroszországban pénzbírságra ítélték a Telegramot20:35 Nagy-Izrael miatt eredménytelenül ért véget a Biztonsági Tanács újabb rendkívüli ülése20:20 Merkel külügyminisztere újabb migránsokra vágyik20:06 Ma sem fukarkodott a rakétákkal a Hamász19:51 Szakértői bizottság: a jelenlegi rendszer nem tud megakadályozni egy újabb világjárványt19:21 Ideje lenne elküldeni egy iráni tanulmányútra a magyarországi "homofóbia" miatt visítozó buzikat19:01 Jókor szólnak: a Pfizer vakcinája átprogramozhatja az immunválaszokat18:46 Antiszemét-gyanús EU-főképviselő: "az izraeli hatóságoknak tiszteletben kell tartaniuk a jeruzsálemi szent helyek státuszát"
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Cigányfegyelmező-közérzetjavító utazásokat szervez a MÖM

Az utóbbi hetekben több jelzés érkezett irányunkba, hogy sérülnek a normális lakosság nyugodt és biztonságos utazáshoz való jogai - írja közleményében a Magyar Önvédelmi Mozgalom, alább a folytatás.
Egy bajtársunk szintén ezt az áldatlan állapotot erősítette meg, amikor a Gyöngyös - Budapest keleti vonalon tartott hazafelé a munkából, és egy cigány etnikumhoz tartozó garázda csoportot utasított rendre, akik hangos zenével és kihívó viselkedésükkel megbotránkoztatták az utasokat.
Zoom
Rájuk szóltam, ha már senki más nem tette meg, hogy jó lenne abbahagyni, mert zavaró, erre hangos anyázás közepette az egyikük elővett egy kést, de rafkós volt, mert úgy, hogy a kamera ne lássa.
Ekkor felhívtam a rendőröket, és elmondtam, mi történik a járaton. Úgy reagáltak, hogy ameddig nem történik tettlegesség, addig a helyzettel nem tudnak mit kezdeni, beszéljek a kalauzzal, hogy szállítsa le őket.
A kalauz elmondta, hogy azért nem csinál velük semmit, mert ő is haza szeretne menni. Persze ez is valahol érthető, de mindenesetre nagyon dühítő, hogy ezek mindent megtehetnek.
Az utóbbi időszakban számtalan hasonló, vagy súlyosabb eset látott napvilágot, ezért jutott arra az elhatározásra mozgalmunk, hogy mostantól lehetőség szerint minél gyakrabban szervezünk majd közérzetjavító utazásokat.
Bajtársaink minimum párban szállnak majd fel időközönként tömegközlekedési járatokra, és amennyiben közösségellenes tevékenységgel találkoznak, az állampolgári jogérvényes lehetőségeket kihasználva lépnek fel a jogsértő alakokkal szemben.
Zoom
Meggyőződésünk, ha nem maradnak következmények nélkül a garázda cselekmények, akkor annak visszatartó ereje lesz, és biztonságosabb lesz ezáltal a tömegközlekedés.
Az április 8-án megtartott első Nyugodt utazásért-akcióban László Attila Tibor MÖM-vezető és két fővárosi bajtársunk vett részt a Gyöngyös-Budapest keleti vasútvonalon, az utazóközönség és a kalauzok szimpátiájával övezve. Rendkívüli esemény a jelenlétünk alatt nem történt! A vasút munkatársaitól pedig bővebb információkhoz is jutottunk azzal kapcsolatban, hogy melyik vonalakon és időszakban kellene gyakrabban megjelennünk.
Zoom
A jelen társadalmi viszonyok közepette a tenni akaró lakosságnak kell összefogni az életünkért, biztonságunkért és a jövőnkért! A Magyar Önvédelmi Mozgalom ennek a civil lakossági összefogásnak az egyik erőteljes megtestesítője.
Számíthattok ránk és mi is számítunk rátok!
Zoom
Ha mozgalmunk tevékenysége felkeltette az érdeklődésedet, csatlakozz hozzánk! Csak együtt, összefogva tudjuk elhozni a változást Magyarországon!
Elérhetőségeink:
telefon: 06 70 675 9809,Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready