Bezár!
2021. május 13., csütörtök, Szervác, Imola napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:20 Erdélyben (és Romániában) megszűnik a kijárási tilalom, csak a zsúfolt helyeken lesz kötelező a maszk20:02 Késelőt fogtak a fővárosban19:47 Merkelék nagyon próbálnak kiállni Izrael mellett, de szeretett muzulmánjaik ezt a legkevésbé sem díjazzák19:02 A zsidók "örömmel és szenvedéllyel" lövik a palesztinokat, "intenzív katonai műveletre" készülnek18:36 Ápolónősors Miskolcon: elfordult, megszúrta a "beteg"18:18 Tájékoztatták a fideszes polgármestert, hogy egy szarvasi lakos elszabadulna a cigányoktól, ha tudna17:47 Házkutatást tartottak az ukrán alkotmánybíróság leváltott elnökénél17:33 A hétvégén is borúsabb idő várható17:01 A Mazsihisz vezetése az anyaállam nagykövetével szurkolt a "megtámadott Izraelnek" a Jeruzsálem parkban16:36 Most, hogy oltakozni lehet, kimondták, hogy a PCR-teszt nem is nyújt olyan nagy bizonyosságot16:24 Meglehetősen afgánosra sikeredett a tűzszünet első napja16:10 Putyin barbár bűncselekménynek nevezte a kazanyi iskolai lövöldözést15:54 Árokba csúszott és felborult egy kamion az M0-áson Gyálnál15:40 Maszk nélküli kísérleti előadásokat szerveznek a beoltottak számára Erdélyben és Romániában15:18 Meghitt pillanatokat zavartak meg a rendőrök a dabasi kapitányság előtt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

"Karácsony-elásó" MSZP-s ellen indulna Hadházy, most telefonos ellenpropagandát kap

Szegény Hadházy már 2018-ban is büszkén kavargatta volna két kézzel a moslékot, erre éppen azzal vádolják, hogy nem... Nem csoda, hogy nem viseli jól, amikor élete érdemét eltagadják tőle. Alább a Facebook-bejegyzés.
Nesze neked előválasztási etikai kódex!
Több barátunk jelezte ma Zuglóból, hogy nagy tömegben indított automata hívásokat valaki, aki közvélemény-kutatásnak álcázva próbál lejáratni. A félinformációk és rágalmak közül a legaljasabb az a kérdésbe csomagolt hazugság, hogy én 2018-ban az LMP társelnökeként megakadályoztam az összefogást, így én vagyok a felelős a Fidesz kétharmados többségéért. Pár gondolat engedtessék meg nekem ezzel kapcsolatban:
1. Minden etikai kódex annyit ér, amennyit betartanak belőle a versengő felelek. Ez a legutóbbi gyors véget ért, köszönet érte a hívások megrendelőjének!
2. Mindig a könnyebb megoldás felelősöket keresni, mint szembenézni a saját hibáinkkal. Nyilván, 2018-ban mindenki követett el hibákat, de vannak, akik ezt igyekeznek elfelejteni, önmagukat felmenteni és egykori pártomra kenni a felelősséget.
3. Ha valaki nem emlékezne, én egyike voltam azoknak, akik az ellenzéki pártok együttműködését szorgalmazták. Ezért borított fel székestöl Sallai képviselő (akit ezért azóta elmarasztalt bíróság), ezért lehetetlenített el az ún. etikai bizottság.
4. A hazugságok gyakori ismételgetése a Fidesz módszere. Mi más stílust, ennél sokkal jobb országot szeretnénk. Aki a Fidesz módszereit alkalmazza, az nem változást akar, legfeljebb csak helycserét. Nekem az kevés!
Zoom
De a biztonság kedvéért kommentben gyorsan tisztázta, hogy a Fidesz is lehet az "valaki" érdekében:
Zoom
Várjuk az ölelkezős képet Hadházyval is
Zoom
Valaki végre elkezdett "cselekedni" - túl sok kávét fogunk így kérni ehhez az előválasztáshoz
Biztosan véletlen, hogy mindez abban a Zuglóban történik, ahol Karácsony Gergelyt kerületvezető korában is az "elásás veszélye" fenyegette. Igaz, a jelenlegi főpolgármester próbálta tagadni, hogy Tóth Csabától kellene félnie, hiszen jó szövetségesek ők.
ZoomFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready