Bezár!
2021. május 13., csütörtök, Szervác, Imola napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Blinken és Lavrov kétoldalú találkozót tart a jövő héten Izlandon22:20 Az ujgurok elnyomásának befejezését követelték Kínától egy ENSZ-tanácskozáson22:07 "A kormány elvesztette az uralmat az utca fölött" - polgárháborús helyzet alakult ki a zsidók és az arabok között Izrael számos pontján21:54 Fehér, férfi, nem ratyik a szülei, és nem nézik terroristának? - Lista segít az agyhalottaknak eldönteni, ki mennyire kiváltságos21:24 Fehérnek álcázva követett el 30 betörést egy néger Los Angelesben21:14 Drága honfitársaink: videón, ahogy egy bottal járó 60 éves nő megtámad egy katonai sátrat, mert zavarja a városképet21:09 Felvidéken júniustól kezdhetnek oltani a Szputnyikkal20:52 Oroszországban pénzbírságra ítélték a Telegramot20:35 Nagy-Izrael miatt eredménytelenül ért véget a Biztonsági Tanács újabb rendkívüli ülése20:20 Merkel külügyminisztere újabb migránsokra vágyik20:06 Ma sem fukarkodott a rakétákkal a Hamász19:51 Szakértői bizottság: a jelenlegi rendszer nem tud megakadályozni egy újabb világjárványt19:21 Ideje lenne elküldeni egy iráni tanulmányútra a magyarországi "homofóbia" miatt visítozó buzikat19:01 Jókor szólnak: a Pfizer vakcinája átprogramozhatja az immunválaszokat18:46 Antiszemét-gyanús EU-főképviselő: "az izraeli hatóságoknak tiszteletben kell tartaniuk a jeruzsálemi szent helyek státuszát"
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

SZFE-ügyben működik a közösség tagja elleni erőszak: hat év letöltendőt kapott a maszkot levágni próbáló férfi

Minden vádpontban bűnösnek mondta ki első fokon a bíróság Ó. Bencét, azaz az SZFE-maszkot viselő nő támadóját, akit ezzel hat év letöltendő szabadságvesztésre ítéltek, sőt csak a büntetés 2/3 részének letöltése után bocsátható feltételesen szabadlábra. A férfinek börtönben kell letöltenie büntetését, és a bírósági döntés értelmében a bűnügyi költséget is neki kell megfizetnie, írja a Telex. A döntés nem jogerős.
Zoom
Fotók: Huszti István / Telex
Pénteken gyorsított eljárásban állították bíróság elé azt a 37 éves férfit, aki február végén a 151-es buszon késsel sebesített meg egy utast, mert a nő free SZFE-maszkot viselt. A támadásról készült felvétel egy részét a rendőrség korábban nyilvánosságra hozta, a pénteki tárgyaláson azonban teljes egészében levetítették a busz belső kamerájának felvételeit:
A közel tízperces videón az látszik, hogy először a férfi szólítja meg áldozatát, majd folyamatosan magyaráz valamit a nőnek, aki szinte mindvégig a telefonjával van elfoglalva, így az is teljesen váratlanul éri, hogy Ó. Bence egy késsel megpróbálja levágni a maszkját.
„A következő amit éreztem, egy ütés volt a bal arcomon. Oldalra fordultam és akkor láttam, hogy a kezében kés van, és akkor döbbentem rá, hogy megszúrt. Abban a pillanatban annyira megdöbbentem ezen, hogy a félelem elszállt belőlem” - mondta a tárgyaláson a nő.
Zoom
A többszörösen büntetett előéletű férfi ellen felfegyverkezve elkövetett közösség tagja elleni erőszak, és súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt emeltek vádat.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready