Két német nőt ért atrocitás Budapesten, a Puskás Arénában, a Portugália–Franciaország mérkőzés alatt. Az orvostanhallgatókra két magyar férfi támadt rá, a magukra festett szivárványos zászlók miatt – írta meg a német Bild.
Arról számoltak be a Bild élő műsorában, hogy a férfiak már a félidőben megjegyzéseket tettek rájuk a szivárványos zászló miatt, a meccs alatt a középső ujjukat mutogatták nekik, majd a lefújás után, amikor lementek, hogy szembenézzenek velük, arcon ütötték és leköpték őket.
Zoom
Kép: Der Bild
Azt mondták, a személyzet elengedte a két elkövetőt, nem segítettek rajtuk. Nyugodtan ihattak a pultnál utána, és gúnyolódhattak rajtuk.
Elmondásuk szerint a rendőrség sem vette komolyan őket, hajnali 4-ig ültek a kapitányságon, mire megtehették a feljelentést, amelyet be is mutattak a műsorban. (Szörnyűségesen hangzik ez a két hét rend országában, ahol egy átlagos cigikérés a Blahán veszélyesebb műfajnak tűnik, és ha cigány támad, akkor sok minden nyolc napon belül gyógyul, és a rajvédő rendőrök a magyar bejelentéseket sem veszik komolyan, csak akkor a ballib és a külföldi sajtó kevésbé kezd el sopánkodni... - a szerk.)
A történtek ellenére azt mondták, hihetetlenül boldogok Budapesten, ahol nagyszerű éveket töltöttek. Remélik, hogy a hatóságok fellépnek a férfiak ellen, akikről felvételeket is készítettek, amelyeket a műsorban is bemutattak.
(Magyar Hang)
Kapcsolódó: