2021. július 31., szombat, Oszkár, Bató, Ilona napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:47 Buszrobbantással jelezték az iszlamista fiúk Szomáliában, hogy nem szeretnek focizni22:26 Nyolcvan kilogrammos kék zafírt találtak egy Srí Lanka-i drágakőbányában22:05 Az iraki kormány közölte: nem tudja megakadályozni, hogy a "turisták" Fehéroroszországba utazzanak21:31 Ábrahám Barnabás a kuruc.infós munkásságáról: büszkeséggel tölt el e széles és kitűnő olvasótábor21:06 Ne engedjük, hogy demoralizáljanak!20:38 A bolgár elnök ismét a Van Ilyen Nép pártot bízta meg kormányalakítással20:16 Meteorológiai szolgálat: egy-két napon belül vége a hőhullámnak19:43 Szijjártó: ismét lesz magyar űrhajós19:27 Gaudi a Facebook-oldalának "kilövéséről" és a kiszabadult két székely hazafi ügyéről18:53 Több mint öt év börtönt kapott a "brightoni macskagyilkos"18:27 Templomi rongáló ellen indult eljárás Lentiben18:02 Varsó szerint is módosítani kell a lengyel bíróságok EU által bírált fegyelmi rendszerét17:41 Óvszerrel "javította meg" a kajakját egy ausztrál versenyző17:06 Von der Leyenék nagyon elszólták magukat: a cigányok védelmében ellenzik az etnikai alapú profilalkotást16:43 Több jármű kapott lángra egy belvárosi mélygarázsban Budapesten
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Zsidóbűnözés :: :: Hozzászólások

Magyargyilkos zsidók az áldozatuk fiának: "mennyi lóvét adjunk, hogy hazamenj?"

Reklám

Tegnap temettük el Ilonka nénit. Több mint 200 fő állt megrendülten a ravatal körül - írja a mádi magyargyilkosság kapcsán helyi informátorunk, akinek leveléből több megdöbbentő részlet is kiderül a pofátlan zsidók gaztettéről.
Ilonka néni 1950-es születésű volt, a lánytestvére ült még utasként az autóban, a fia vezetett a végzetes, július 11-i vasárnap estén Mádon. Amerikai haszidok egy bérelt autóval 70 km/h-s sebességgel rohantak beléjük jobbról, pont, ahol ültek. A 22 éves haszid sofőr alkoholt nem fogyasztott (könnyű drogot esélyesen), amerikai jogosítványa valószínűleg nem érvényes Magyarországon.
A tragédia estéjén, 21:10-kor már sárgán villogott a lámpás kereszteződés, a főutca végén stoptábla védte a 39-es főútvonalat. A kereszteződésben kamera működik, a felvételeket a rendőrség lefoglalta. Biztosan beazonosítható rajta, hogy aki kiszállt a sofőrülésből, az vállalta-e fel a karambol okozását.
Miután összecsattantak, egy másik haszid autó megállt mögöttük, a károkozók gyorsan átpakoltak, 100 méterrel arrébb mentek. A sértett autós viszonylag könnyen kiszállt, de két nőrokona a felgyűrt autóba szorult, ami már füstölgött. Ilonka a testvérét szólongatta, aki elájult a bordatörésektől, mozgásképtelen volt. A vétlen sofőr kérte a haszidokat, segítsenek, de válasz helyett csak egy viszontkérdés jött:
"mennyi lóvét adjunk, hogy hazamenj?"
Zoom
Oberlander Báruch, a Fidesz házi zsidó szektájának magyarországi alapítója és mestere, Menachem Mendel Schneerson, a legismertebb hászid irányzat alapítója nem ma kezdte a pénzosztást - illusztráció (emlékeztetőül: a Chabad szerint a zsidók maguk az Isten, a gojok pedig lélektelen állatok, lásd bővebben a kapcsolódókban)
A kocsmáros poroltóval jött, a kőműves a fiaival a szomszédból, többen segítették a mentést, mikor már égett a motortér. Szerencsről tűzoltó, mentő és rendőr is jött. A rendőrök ekkor tudtak beszélni az összetört autók sofőrjeivel. Mentős csak a magyarokat vizsgálhatta, a haszidok egy saktert hívtak magukhoz (nem elírás, inkább egy mészáros a saját fajtájukból, mint egy tisztátalan, goj orvos hozzáérjen őtökéletességükhöz - a szerk.).
A miskolci kórházban a lánytestvérek egy szobába kerültek, a vétlen sofőrt kivizsgálás után elengedték. Vasárnap délután úgy küldte haza Ilonka néni a fiát, hogy inkább másnap jöjjön érte korán, akkor véget ér a kórházi megfigyelése. Hajnali négykor halt meg, fia fel se fogta másnap, miért üres az édesanyja kórházi ágya...
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready