Tegnap temettük el Ilonka nénit. Több mint 200 fő állt megrendülten a ravatal körül - írja a mádi magyargyilkosság kapcsán helyi informátorunk, akinek leveléből több megdöbbentő részlet is kiderül a pofátlan zsidók gaztettéről.
Ilonka néni 1950-es születésű volt, a lánytestvére ült még utasként az autóban, a fia vezetett a végzetes, július 11-i vasárnap estén Mádon. Amerikai haszidok egy bérelt autóval 70 km/h-s sebességgel rohantak beléjük jobbról, pont, ahol ültek. A 22 éves haszid sofőr alkoholt nem fogyasztott (könnyű drogot esélyesen), amerikai jogosítványa valószínűleg nem érvényes Magyarországon.
A tragédia estéjén, 21:10-kor már sárgán villogott a lámpás kereszteződés, a főutca végén stoptábla védte a 39-es főútvonalat. A kereszteződésben kamera működik, a felvételeket a rendőrség lefoglalta. Biztosan beazonosítható rajta, hogy aki kiszállt a sofőrülésből, az vállalta-e fel a karambol okozását.
Miután összecsattantak, egy másik haszid autó megállt mögöttük, a károkozók gyorsan átpakoltak, 100 méterrel arrébb mentek. A sértett autós viszonylag könnyen kiszállt, de két nőrokona a felgyűrt autóba szorult, ami már füstölgött. Ilonka a testvérét szólongatta, aki elájult a bordatörésektől, mozgásképtelen volt. A vétlen sofőr kérte a haszidokat, segítsenek, de válasz helyett csak egy viszontkérdés jött:
"mennyi lóvét adjunk, hogy hazamenj?"
Zoom
Oberlander Báruch, a Fidesz házi zsidó szektájának magyarországi alapítója és mestere, Menachem Mendel Schneerson, a legismertebb hászid irányzat alapítója nem ma kezdte a pénzosztást - illusztráció (emlékeztetőül: a Chabad szerint a zsidók maguk az Isten, a gojok pedig lélektelen állatok, lásd bővebben a kapcsolódókban)
A kocsmáros poroltóval jött, a kőműves a fiaival a szomszédból, többen segítették a mentést, mikor már égett a motortér. Szerencsről tűzoltó, mentő és rendőr is jött. A rendőrök ekkor tudtak beszélni az összetört autók sofőrjeivel. Mentős csak a magyarokat vizsgálhatta, a haszidok egy saktert hívtak magukhoz (nem elírás, inkább egy mészáros a saját fajtájukból, mint egy tisztátalan, goj orvos hozzáérjen őtökéletességükhöz - a szerk.).
A miskolci kórházban a lánytestvérek egy szobába kerültek, a vétlen sofőrt kivizsgálás után elengedték. Vasárnap délután úgy küldte haza Ilonka néni a fiát, hogy inkább másnap jöjjön érte korán, akkor véget ér a kórházi megfigyelése. Hajnali négykor halt meg, fia fel se fogta másnap, miért üres az édesanyja kórházi ágya...
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: