2021. szeptember 27., hétfő, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:42 A Xiaomi független szakértők bevonásával vizsgálja ki a telefonjait ért cenzúravádakat12:18 Rutte megerősített biztonsági kíséretet kapott11:58 Tajvan nagy hatótávolságú fegyverekkel rettentené el Kínát11:36 Játékpisztollyal raboltak a Gellért-hegyen a "fiatalok"11:16 Erős földrengés volt Kréta térségében11:00 Beadták az első kísérleti Covid-gyógyszert Magyarországon10:37 Nagyot léptek előre a fejlődésben a németek: már "transznemű" képviselőik is vannak a Bundestagban09:58 Számot vetettek a lengyelek: óriásit buktak, sokba kerül az uniós tagság - a magyar helyzet még súlyosabb09:35 20 beteg halt meg a hétvégén, 1183 új fertőzöttet találtak09:05 Még ők is alig akarták elhinni: a kommunisták nyerték a grazi önkormányzati választást08:23 Csak a Mi Hazánk támogatta a kötelező oltás elleni tüntetést Miskolcon08:03 Chilében is ráébredtek, hogy nem jó ötlet szélesre tárni a kapukat a migránsok előtt07:46 Több mint 1300 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén07:32 Jól eltiltották a visszavonult német kerékpárost07:22 Szeretnél jobban látni közelre? Itt a zseniális többfunkciós olvasószemüveg (x)
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra :: :: Hozzászólások

Setét gondolatok szemelvénye, és a remegő kezű "bátor antifa harcos"

Mint ismeretes, míg a Mi Hazánk a Jászságban demonstrált a közbiztonságért, néhány cigány aktivista (a képek tanúsága szerint kommunisták, anarchisták is voltak velük) ellátogatott a nemzeti párt budapesti irodája elé, amely természetesen zárva volt, és közreadták magasröptű gondolataikat. Ne érje szó a ház elejét, hogy nem hallgatjuk meg őket, vettem a fáradságot, és végignéztem utólag videón az egy órás produkciót. Figyelem, setét gondolatok jönnek (Setét Jenő beszéde)…
A legelején azt kezdték el skandálni, hogy senki sincs a törvények felett. Nagyszerű, éppen ez az egyik alapgondolata a közbiztonságért való kiállásnak, tehát a cigánybűnözők sem lehetnek a törvények felett pusztán származásuk miatt.
Zoom
Setét Jenő előadása
Megtudjuk továbbá, hogy levelet írtak az Európa Parlament (sic!) képviselőinek, majd üzenték a rendőrségnek, a kormánynak, hogy senki ne nézze őket hülyének, mert nincs cigánybűnözés. Nem mintha az említettek közül bármelyik is cigánybűnözést említett volna valaha… No, mindegy. Menjünk tovább. Majd a szólásszabadságra hivatkozva követelte Setét a Mi Hazánk rendezvényének betiltását. Mert az önkényeskedés és jogtiprás – szerinte.
- Büszke vagyok a roma mozgalmainkra, mert mindig békésen léptünk fel az egyenjogúságainkért – mondta indulatosan, az embernek pedig eszébe jutnak a szamurájkardok, késelések, lincselések, és nyel egy nagyot. A szélsőjobboldal számára pedig azt üzente, figyelmébe ajánlja a törvénytisztelő roma szervezeteket (köszönjük, Farkas Flóriánt majd megkérdezzük erről, ha válaszol), majd egy bakugrással már a német fasiszta (!) államnál járt, ahol a bűn helyett a származást üldözték.
Bejelentett valamiféle új mozgalmat is, aminek a lényege az, hogy riadóláncot, adatbázist építenek, és ha a szélsőjobb felvonul, ők ott lesznek. Ez a „közösen a gyűlöletpolitika elleni mozgalom”, vagy mi… Setét ezután kérte a jelenlévőket, hogy „írják alá a tacepaot”, mert így lesznek kapcsolatban, mind a 20-an, akik ott voltak.
- Stop, rasszizmus, maradj meg ember – hangzott el egy ilyen jelszó is, bármit is jelentsen ez. Pár perc után már a magyar nyelvi keretek igencsak összekuszálódtak, de azért igyekeztünk megérteni az elhangzottakat.
De nem csupán Setét Jenő szólalt fel, jöttek a továbbiak.
Például Zoltai Andrea, akinek a családi neve azért ismerős lehet nekünk valahonnan. Igen, ő Zoltai Gusztáv (eredeti nevén Zucker Gusztáv) zsidó exmunkásőr lánya. Nem esik messze az alma a fájától. Sok újat ugyan nem mondott, tiltakozott a rasszizmus ellen, megtudtuk azt is, a Mi Hazánk „rátámad” a jászapáti roma közösségre, pedig, mint fogalmazott, teljesen jelentéktelen esetet használnak fel ürügyül. Azért emlékeztetőül nézzünk meg egy képet erről a „jelentéktelen esetről”, amikor egy idős bácsi lett lincselés áldozata:
Zoom
De ez csak az egyik, sajnos a többi esetről nincsenek fotók, de beszélhetnénk akár a rendőr hátába állított ollóról is. A Zoltai munkásőr-leszármazott szerint ezek nem nagy ügyek. Megszokhattuk ezt már nyilván, nekik a magyarok ügye sohasem nagy ügy.
A rendezvény konferátora egyébként megosztja azt is az egybegyűltekkel, hogy „Toroczkai László megszállta Ásotthalmot, közpénzből skanzent épít, menekültekre vadászik és birodalmat épít. ”
Majd jött egy bizonyos Nefelejcs Gergő, az autonóm antifa csoport nevében. Ha már erőszakmentességnél tartunk, igazán klappol ide egy antifa, ugye?
De kétségkívül ez volt a legmókásabb pillanata az egész összejövetelnek. Keményre akarta venni a figurát, hogy ”már megint masíroznak ezek az idióták”, de miközben ezt mondta, szemmel láthatóan remegett a keze és a hangja, hozzá is fűzte, elnézést kér, kicsit ideges, rég tartott már beszédet… Végül a mikrofon kézben tartását sem tudta megoldani a „bátor” antifa, egy cigány sietett segítségére, kivette kezéből és ő tartotta a továbbiakban. Utána már arról beszélt, az ő filozófiájuk kissé eltér Setét Jenőék erőszakmentes „gondolatiságától”, „nekik nagyon jó érzés, amikor a Becsület Napján egy nagydarab betyárt a rendőröknek kell bemenekíteniük egy pékségbe.”
Gondolom, a Betyársereg tagjai most nagyon megijedtek.

Nefelejcs Gergő, a Betyársereg-tagokat üldöző bátor antifa
Volt egy pillanat, amikor még a mikrofon is majdnem kiesett a kezéből, úgy remegett – a videón 24:30-tól érdemes figyelni.
Sokat lehetne még írni az elhangzottakról, érdemes idecitálni egy kommentet is, amit egyikük írt az élő videó alá:
Zoom
Szerintünk meg nagyon el kéne kerülni ezt az általuk óhajtott polgárháborút, egyrészt higgyék el, a magyarságnak ebben van jócskán történelmi tapasztalata, nekik egy jottányi sem, tehát fogalmazzunk úgy, nagyon csúnyán járnának, másrészt nyilván mi elsősorban rendet akarunk, most kell még megoldani a cigánybűnözés egyre terebélyesedő problémáját. Úgyhogy azt gondolom, ők is úgy járnának a legjobban, ha ez sikerülne. Igen könnyű belátni, miért.
Lantos János – Kuruc.info
Kapcsolódó:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready