A rettegő szocionisták az állampolgári jogegyenlőséget felrúgva, a demokrácia látszatára sem ügyelve, törvénytelenül és alkotmányellenesen azt szeretnék elérni, hogy az élősködő parlamenti tolvajelit tagjai haja szálának görbítése terrorcselekménynek számítson. A cigányok viszont nyugodtan lincselhetnek, rabolhatnak, lophatnak, erőszakolnak, mert El Qró és az "ellenzék" biztonsága fontosabb Szögi tanár úr, Pénzes Henrietta, Kis Norbert és a lemészárolt nyugdíjasok, egyszerű magyar halandók életénél, vagyonánál. Ezt tanulták, ezt szerették: Rákosi-Rosenfeld, Kádár és a kommunista funkcik bandája a földesurakét jóval meghaladó előjogokkal rendelkezett. Kérdés, hogy reagál minderre a Zsidesz. A Kuruc.info nem lepődne meg, ha Orbán "hat éve buktatom a kormányt" Viktorék örömmel fogadnák az ötletet.
A szélsőséges, tömegbe lövető MSZP országgyűlési képviselőcsoportja elítéli az elmúlt hónapokban a köztörvényes közéleti, politikai szereplőket, pártokat ért minden támadást.
Az esztergomi polgármester elleni keddi támadás is mutatja: egyre agresszívebbek, radikálisabbak az elkövetők - áll a megszeppent gengszterfrakció közleményében. A köztörvényes és terrorcselekményeket elkövető kománypárt frakciója álságosan hápog: "E terrorcselekményeknek az elkövetőit fel kell deríteni, és a büntetéseknek visszatartó erejűeknek kell lenniük, a társadalom döntő többségének védelme érdekében."
A magyarellenes MSZP parlamenti frakciója kezdeményezi a parlamenti pártok azonnali egyeztetését, annak érdekében, hogy a közélet szereplői elleni támadásokat minősítsék terrorcselekményeknek, és ez a minősítés vonatkozzon a bűncselekmény szándékára is. Az új minősítés függvényében kapjanak a bűnüldöző szervek, a nemzetbiztonsági szolgálatok minősített 2/3-os törvényben új eszközöket a sikeres felderítés és megelőzés érdekében - fogalmaz a neokommunista pártfrakció, vagyis újabb tízmilliárdokat költene a maga néptől való védelmére a parlamenti csürhe.
Kína és Kirgizisztán, Észak-Korea lassan elbújhat
(FN / MTI)
Kuruc.info: A politikai maffia újabb antidemokratikus próbálkozásáról van szó, mellyel kiváltságos helyzetüket igyekeznek megszilárdítani, sőt előjogaikat szélesíteni. Mitől kéne jobban üldözni az "egyenlőbbeket" érintő bűnözést? No és persze mindez könnyen elvezethet ahhoz a pomthoz, amikor egy szélsőséges politikus, például Demszky megdobálása vagy leköpése is terrorizmusnak minősül. A libsi "jogvédők" természetesen kussolnak, pedig az ötletről ordít az alkotmányellenesség.
Kimondatlanul eddig is működött az egyenlőbbek, a politikusbűnözők diktatúrája, egy megkoktéloztatott házú Kóka, egy megdöbrögizett Csintalan, egy Schmidt Mária nagyobb médiafigyelmet kap, mint egy-egy, cigányok által agyonvert, megcsonkított, megerőszakolt idős magyar. A parlamentiek és holdudvaruk ügyében az ÁVH azonnal és nagy erőkkel nyomoz, vérdíjat tűz ki, fenyegetőzik, razziázik, míg a hétről-hétre agyonvert Mari nénik és János bácsik esetében nem tapasztalhatunk hasonlóakat. Az iszonytató károkat okozó, más államokban kiemelten üldözött bűncselekmények - kábellopás, vasúti lopás és rongálás, színesfémlopás, kulturális alkotások szétlopása, terménylopás stb - kapcsán sem hallunk nemzetbiztonsági akcióról, különleges nyomozócsoportról, vérdíjról, terrorcselekményként való kezelésről.