Mint megírtuk, a Dózsa György úti tragédia okozója, a szombathelyi börtönben jogerős büntetését töltő Molnár Richárdról elterjedt a hír, hogy életét vesztette. A hír nem igaz, "M." Richárd életben van, bár valóban veszélyben volt az élete: sztrókot kapott, írja ékes magyarsággal a Blikk.
Zoom
A  bűnöző napokkal ezelőtt lett rosszul lett. Volt élettársa megerősítette: Molnár a szombathelyi börtönből a Büntetés-Végrehajtás Egészségügyi Központjába került Berettyóújfaluba. Már jobban van.
A maffiózó karácsonykor lett rosszul, azonnal mentőt hívtak hozzá, és súlyos állapotban szállították el. A bulvárlap szerint a halálhíréhez vezető félreértést az okozhatta, hogy kedden halottszállítót láttak kijönni a szombathelyi börtön területéről, pedig az elítéltet már napokkal ezelőtt elszállították Szombathelyről.
Korábban írtuk: Molnár Richárd halálhírét keltették - más információk szerint súlyos állapotban van
A Razzia nevű Facebook-oldalon tegnap nem sokkal este 11 óra után került fel egy bejegyzés, melyben azt írják, Molnár Richárd életét vesztette, írja a Blikk. A maffiózót a legtöbben onnan ismerik, hogy ő volt a két ember halálát okozó Dózsa György úti baleset okozója.
– Meghalt Molnár Richárd!! Információnk szerint rövid betegség után meghalt a Dózsa György úti halálos baleset okozásáért elítélt férfi. Molnár Richárd jogerős büntetését töltötte a Szombathelyi BV intézetben – írták az oldalon, ám a hír alatt több tucat hozzászólás született, melyben többek között ismerősök írják, hogy Molnár életben van.
A rejtélyes történetet tovább bonyolítja, hogy a Pesti Srácok értesülései szerint is történhetett valami a három és fél év szabadságvesztésre ítélt férfivel, ők ugyanis saját információikra hivatkozva azt írják, "M." Richárd súlyos állapotban kórházba került. A portál úgy tudja, a bűnöző agyvérzést kapott, rendkívül súlyos állapotban a szombathelyi börtönből a berettyóújfalui kórházba szállították, ügyvédei és a család pedig várja a kórháztól a tájékoztatást.