A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást indított fogolyszökés bűntett elkövetésének gyanúja miatt Kovács Rajmund ellen.
Zoom
A jogerős ítélet alapján szabadságvesztés büntetését töltő fogvatartott a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet hangosi szarvasmarhatelepéről, munkavégzés közben 2022. május 18-án délelőtt ismeretlen helyre távozott. A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet és a rendőrség azonnal, nagy erőkkel megkezdte a férfi felkutatását, amely jelenleg is tart.
Zoom
A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a Police.hu-n kéri, hogy aki a képen látható Kovács Rajmund tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.
Frissítés: elfogták az illatost, akinek büdös volt a munka
Elfogták a munkából szerdán megszökött rabot - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BvOP) csütörtökön az MTI-vel.
Azt írták: a Pálhalmai Agrospeciál Kft. hangosi szarvasmarha-telephelyéről, munkáltatása helyszínéről szerdán eltávozott fogvatartottat a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai csütörtök hajnalban elfogták. Az elfogott rab meghallgatása folyamatban van.