A Blikk szerint ez volt az évszázad esküvője, amit mindenki látni akart Kunhegyesen, sokan ugyanis csak pletykának hitték, hogy a fideszes polgármester újra megnősül.
Zoom
Fotók: Fuszek Gábor
A hír azonban igaz volt, Szabó András 78 évesen elvette 60 évvel fiatalabb aráját, egy négyéves kisfiú édesanyját, aki éppen csak betöltötte 18. életévét.
Zoom
A kunhegyesieket erősen megosztotta a frigy, azt többen tamáskodva fogadták a nagy korkülönbség miatt, de volt olyan is, aki védelmébe vette a házasokat, mondván, a szerelem, ha jön, akkor az jön.
Zoom
A lap szerette volna megkérdezni a polgármestert, de sem ő, sem az anyósa nem akart részleteket elárulni a házasságról.
Szabó Andrást négy éve Jász-Nagykun-Szolnok megyében az év polgármesterének választották. Akkor már 12 éve irányította a települést, a Szoljon.hu portréja szerint nyugdíjba vonulásáig az iskola igazgatója volt.
Az előző felesége is sokkal fiatalabb volt, talán 25 éves - mondta el egy helyi lakos.
Frissítés: fel se merül, hogy ki hány éves
Szeretik egymást, soha nem veszekedtek, mindenben megértik egymást - derül ki a TV2 összeállításából. A fideszes tévé külföldi példákkal alátámasztva, párkapcsolati szakértőt megszólaltatva magyarázza, hogy valójában teljesen normális, amit párttársuk művel - még az "utca embere" is csak jót mond róluk. (Akinek mégsem tetszett a dolog, az persze nem került bele a Kikezdik őket, fülig szerelmesek című riportba.)
(Blikk - 24 nyomán)