Amint azt tudjuk, a Fidesz "nemzeti és keresztény" rendszerében nincs helye annak, hogy a hazafiak közterületen megemlékezzenek az 1945-ös budavári kitörés hőseiről, ellenben a szélsőbaloldali antifasiszta csoportok a tavalyi események dacára is demonstrálhatnak a mai napon. Ám őseink áldozatvállalása kötelez minket, ebbe természetesen nem nyugodhatunk bele, így meg fogjuk találni a módját annak, hogy fejet hajthassunk azon magyar és német hősök emléke előtt, kik harcoltak és meghaltak Magyarországért, Németországért és a teljes európai civilizációért, a bolsevik dögvész ellen vívott harcban. /Bővített cikk./
A tiltások ellenére egy flashmob keretén belül a Hősök terén gyülekezik a Légió Hungária és szimpatizánsai, hogy méltó helyen emlékezhessenek meg a hősökről.
A megemlékezők rendben és fegyelemben felsorakoztak az Ismeretlen Katona emlékhelye előtt, a "vagyunk" felkiáltással megidézték a hősök szellemét. Után elhelyezésre kerültek a megemlékezés koszorúi. Több rendőrségi kisbusz megjelent kamerával felszerkezve.
A megemlékezés véget ért, hála a szervezők kitartásának, mégis sikerült méltó közterületen megemlékezni a hősökről. Mert ők a mi hőseink, kötelességünk az emlékezés, akár tetszik az bizonyos köröknek, akár nem.
Képgaléria:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
 
 
Lantos János - Kuruc.info