Az alábbi bizalomgerjesztő képek Koncz Zsófiának, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjének, miniszterhelyettesének Facebook-oldalán jelentek meg a hétvége folyamán, ám valószínűleg a pillanatnyi feleszmélésnek köszönhetően gyorsan le is kerültek onnan. Ellenben olyan képek fennmaradtak, amelyeken a két „úriember” a háttérben áll – ugyanazon a rendezvényen – egy taktaszadai gyereknapon.
Zoom
"Kis Slikk" (balra), Koncz Zsófia fideszes országgyűlési képviselő, miniszterhelyettes, államtitkár (középen) és "Slikk Gabi" cigánybűnöző (jobbra) a Koncz Facebookjáról azóta már törölt képeken
De kik ők? Gyereknapot biztosító lelkes polgárőrök? A Fidesz új reménységei, akik beterelik majd a cigányokat a szavazófülkékbe?
Zoom
Apja-fia párosról van szó, „Kis Slikkről”, illetve „Slikk Gabiról”, azaz Ifj. Kanalas Gáborról és Kanalas Gáborról.
Zoom
Ez véletlenül fennmaradt a galériában. Háttérben a két "értelmiségi újfideszes" (forrás: Koncz Zsófia/Facebook)
„Slikk Gabi” érintett volt a borsodi stricimaffia-ügyben, név szerint is megemlítik ebben a Kékfény-videóban. A bűnszervezet több tucat nőt dolgoztatott prostituáltként Nyugat-Európában, Dubaiban is terjeszkedtek. A riportban az alábbi videó is látható, csak kitakarva:
De van itt még „bokszbemutató” is, csakúgy, mint „Kis Slikknél”:
Ő az „élet iskolájában” szocializálódott, vélhetően tanulás helyett is csak a boksz ment.
Ifj. Kanalas Gábor szintén bizalomgerjesztő „edzőjével” itt azt mutatja be, hogy „nem csak gyúr, de edz is”. Ekkor a beceneve még „Herkules” volt, amit „mindenki tud”, nagy formátumú edzőjének viszont nem tudta a nevét. Olvasónk információi szerint az ifjabbik – elméletileg – még nem volt büntetve.
Koncz Zsófia – mivel Kelet-Magyarországon található a választókerülete – nyilván igyekszik maga köré szervezni az újfideszeseket is a szavazatokért cserébe. Személyén túl ez a jövő vár egész Magyarországra, ha a NER hataloméhségén és céljain múlik, teljesen hidegen hagyja őket az ország elcigányosítása, miközben súlyos pénzeket ölnek az (egyelőre még) kisebbségbe.
Zoom
Slikk a "bentlakásos iskolában" még 2008-ban, Sándorházán
Zoom
Zoom
"Conan, a barbár"
Zoom
Nagy találkozások a másik fideszes "értelmiségivel", Kis Grófóval
Zoom
Az "N" betű amúgy fordítva van...
Zoom
A taktaszadai piramis árnyékában az egyiptomiak csak eltörpülnek
Ezt a jövőt akarjuk magunknak? Bűnözővel fotózkodó fideszes országgyűlési képviselőt? A vidék teljes tönkretételét, a közbiztonság folyamatos romlását? Elcigányosodott falvakat?
Még nem késő elkormányozni a hajót…