Még két évvel ezelőtt portálunkon is beszámoltunk egy elképesztő esetről. 2022. május 19-én este a Hajdú-Bihar megyei Szerepen egy magyar család házát vették szabályos ostrom alá a cigány származású "szomszédok". A megrázó esetet követő hétvégén a MÖM, illetve a Mi Hazánk Mozgalom stábja készített oknyomozó riportot. Most arról értesültünk, hogy még mindig nem oldódott meg teljesen a helyzet.
Zoom
A legfelháborítóbb, hogy a rendőrség azóta szisztematikusan rajtuk akar egyfajta bosszút állni, aminek nyilván politikai okai vannak.
- A MÖM látogatása után kitettük a kerítéskapunkra a "Magyar Önvédelmi Mozgalom által védett terület" matricát, bízva abban, hogy a szomszédos cigányság ezek után meggondolja, hogy minket bántalmazzon. Ez kiverte a hatóságoknál a biztosítékot - fogalmazott portálunk számára az érintett.
- Ettől kezdve a rendőrök folyamatosan zaklatnak, keresik, mibe köthetnek bele. Hogy ez egy magánakció, vagy a felettesek tudtával, illetve utasítására zajlik-e, azt nem tudom - folytatta. Elmondta, hogy be is lépett azóta a MÖM-be, amit szintén nem vettek jó néven a hatóságok.
Természetesen a cigányokkal kapcsoltban már sokkal elnézőbbek, ami jól mutatja a magyarországi állapotokat.
- Sőt, a cigányok már sportot űznek a hatóságok ok nélküli hívogatásából. Többek között, amikor egy csavarbehajtó volt a kezemben, mert a szekrényt szereltem, akkor is rendőrt hívnak, hogy fegyverrel fenyegetem a gyerekeiket - osztotta meg velünk.
- Megdöbbentő, hogy amikor rendőrt hívunk, rendszeresen azt a választ kapjuk, hogy költözzünk el! Ráadásul rendszerint a rendőrök kijelentik, hogy mi provokálunk. Pedig mi az áldozatok vagyunk, jogerős ítélet van arról, hogy a szomszéd cigányok bántalmaztak - összegezte.
L. J. - Kuruc.info