A Magyarok Világszövetsége nyilvánosan köszönetet mond a Magyar Gárdának azért, hogy felvállalta a Szabadság téri Ereklyés Országzászló éjszakai őrzését, és méginkább azért, hogy így sikerült elfogniuk azt a magyargyűlölő garázdát, aki az elmúlt hónapokban több ízben meggyalázta a Szabadság téren felállított nemzeti szimbólumot és a Szabadság téri Hazatérés Templomának bejáratánál álló Wass Albert és Szabó Dezső szobrokat.
Azalatt a másfél év alatt, amióta az MVSZ 10 méter magas árbocrúdon elhelyezett nemzeti lobogóval visszaállította a Szabadság téren a törvényességet, az Ereklyés Országzászlót megtestesítő építményt legkevesebb ötször gyalázták meg. Az MVSZ minden alkalommal feljelentést tett a rendőrségen, de a nyomozást mindig eredménytelenül zárták le. Pedig a néhány méterre lévő szovjet emlékművet 24 órán át rendőrök vigyázzák és a kamerával figyelik.
Ez a körülmény méginkább alátámasztja a gárdisták rendfenntartó fogásának jelentőségét.
Budapest, 2008. október 14.
MVSZ Sajtószolgálat
Kapcsolódó:

NYÍLT LEVÉL
Tisztelt Garamvölgyi László r.dandártábornok Úr!
Amint a fenti értesítésből kiderül, a Magyar Rendőrség képtelen volt egy beteges hajlamú magyargyűlölő embert beazonosítani és letartóztatni.
Kíváncsian várjuk a Magyar Rendőrség, ORFK és BRFK állásfoglalását, mi lehetett ennek a szakmai elcsúszásnak az oka. Igaz, a tettesen sem volt azonosító szám.... azonban a térfigyelő rendszerük, valamint az éjjel-nappal a Szabadság téri "emlékmű" őrzésével elfoglalt rendőreik ugyancsak elaludhattak, hogy nem voltak képesek beavatkozni...
Ez a történet sem fog a Rendőrség arany oldalain megjelenni, mint hogy az sem, hogy a Teve utcai épületükre lövéseket leadókat sem voltak képesek letartóztatni. A két évvel ezelőtt garázdálkodó REBISZ-eseket a mai napig sem tudják beazonosítani. Válaszát ne csak nekem küldje meg, Önök az egész magyar népnek tartoznak magyarázattal.
Magyarázó sorait előre köszönve tisztelettel üdvözli:
Kenessey Csaba
hivatásos magyar, FÚSZ újságíró, Nemzetőr ddtb.
a Magyarok Világszövetsége Svájci Tanácsa főtitkára