2021. június 24., csütörtök, Iván, Bajnok, Levéd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:03 Eközben az EP-ben: "az abortusz alapvető emberi jog"22:54 Németország - Magyarország 2-2, kiestünk21:51 Zacher hagyná, hogy fuldokoljunk a maszkban, amíg el nem érjük a 80 (!) százalékos átoltottságot21:36 Az olasz kormányfő megüzente a Vatikánnak, ne szóljon bele, hogyan hurcolják meg a normalitáspártiakat21:16 Blinken: Amerika és Németország együtt dacol Oroszország "provokációival"21:00 Országszerte extrém UV-sugárzás várható20:50 Amerikai orvosok szerint "valószínű kapcsolat" van a Pfizer és a Moderna, valamint egy ritka szívbetegség között20:27 Orbán az Olasz Testvérek elnökével tárgyalt Brüsszelben20:05 Ez csak természetes: bebuzul az Európai Parlament is19:50 Megszüntethetik végre a korlátozások "jelentős részét"19:41 Az országos és a budapesti melegrekord is megdőlt, csütörtökön lesz az év eddigi legmelegebb napja19:10 Szijjártó: példátlan, hogy nem lehetnek magyar konzulok a müncheni arénánál - "provokációk történhetnek"19:02 Iráni források szerint jelentős előrelépések történtek a bécsi tárgyalásokon18:57 Nyári áramfogyasztási rekordot hozott a kánikula18:37 Áder aláírta a pedótörvényt - miután megbizonyosodott afelől, hogy nem akadályozza a felnőttek "nemváltoztatását"
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra ::

Az egyik bonyhádi kísérletező megerősíti: az ő robbantásukat mutatta be Draskovics

Reklám


Arcára fagyasztjuk a mosolyt
A Kuruc.info
robbantotta ki a botrányt, hogy Draskovicsék bizonyítékot hamisítottak - órákkal később ezzel más médiumok, többek között a Hírtv is foglalkozott. Épp sabbat napján raktuk oda őket magyarázkodni, ami nem sikerült túl fényesre... Közben megszólalt az egyik érintett a pyrocenter fórumán, aki értetlenül áll az események előtt, hogy hirtelen terrorista lett belőle, noha már ítélet is született ügyükben, és soha nem vádolták őket ilyesmivel. Draskovics ismét sikeresen hülyét csinált magából.
NNI közlemény, részlet:
"A Nemzeti Nyomozó Iroda felháborítónak tartja és visszautasítja a Hír Tv sugalmazását, amely szerint a Magyarok Nyilai terrorszervezettel összefüggésben kiadott felvételeken egy más bűnügyben lefoglalt képanyag látható. Ezzel szemben tény, hogy a felvételt a terrorszervezet egyik tagjának számítógépén találta a szakértő. Nyilvánvaló a terrorszervezet és a robbantás végrehajtói közötti kapcsolat."
Tehát megpróbálják a lehetetlent is kimagyarázni, noha a cikkünkben található képek és videók megcáfolhatatlanul alátámasztják, hogy a két helyszín egyezik: Drazsé elvtárs  egy 2007-es, Bonyhád határában történt robbantást mutatott be, ahol szerinte terroristák robbantottak, akik a Magyarok Nyilaihoz tartoznak. Valójában semmi közük nem volt ehhez, de hát kell valami bizonyítékot felmutatni a sajtónak, leplezni kell a kudarcot és a beégést. A közlemény második felében már kezdődik a mosakodás: ők csak az egyik letartóztatott hazafi gépén találták ezt a felvételt, az eredetét tulajdonképp nem is tudják, de a kapcsolat az elkövetők és a gép használója között logikus...  Olyannyira logikus, hogy akinek a gépén netán megtalálható a szeptember 11-i terrortámadásról készült felvétel, amin becsapódnak a gépek a World Trade Centerbe, az sürgősen törölje le, mert ez egyértelműen igazolja, hogy szerepe volt a támadásban, és akár perceken belül kommandósok törhetik rá az ajtót itt, Abszurdisztánban.
Időközben megszólalt az egyik fórumon a bonyhádi kísérletezők egyike:
"Most se fórum, se oldal nem lesz egy darabig. Hála Draskovicsnak, megint szaglászódnak utánunk. Az a hígagyú a mi robbantásunkat hozta fel bizonyítéknak, hogy Magyarországon terrorszervezetek működnek.

Alig várom az újabb házkutatást!!!!

Szóval most terroristák lettünk, így 2 év után jól esik, tényleg..." 
A média is beszámolt korábban a 2007-es esetről, ahol 2 gyermek és 3 felnőttkorú fiatal ellen indult bírósági eljárás robbanószerrel való visszaélés miatt, az ügyet azóta lezárták. A legsúlyosabb ítélet 3 év felfüggesztett börtön volt, ám őket a bírósági eljárás egyik szakaszában sem vádolták meg terrorizmussal, pusztán a kíváncsiság és a pirománia vezérelte őket, amikor a szántóföld mellett robbantottak. Korábban ártalmatlan szerekkel kísérleteztek, ám végül összeöntötték tudásukat...
Itt Draskovicsnak van félnivalója, nem a fiataloknak. A Kuruc.info azt javasolja az érintett bonyhádi srácoknak, hogy konzultáljanak egy ügyvéddel (ha jelentkeznek szerkesztőségünkbe, tudunk segíteni), és lehetőleg tegyenek feljelentést. Rágalmazás, hamis vád - ki tudja, mi lehet belőle, Draskovics akár börtönbe is kerülhet, a srácok meg meggazdagodhatnak a kártérítésből. Bár Drazséék továbbra sem ismerik el, hogy az évekkel ezelőtti bonyhádi felvételt mutatták be a sajtónak, de a bíróságnak nem lesz nehéz dolga - hacsak nem politikai megrendelésre születik ismét ítélet.
Magyari Gábor - Kuruc.info
Kapcsolódó:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready