Nem elég, hogy az igazságügyi és rendészeti minisztert lebuktattuk, hogy hamis bizonyítékokat mutatott be a sajtónak Magyarok Nyilai ügyben, de még a legújabb közleményben kikérték maguknak az egészet, és a történtek után nekik áll feljebb.
Segítsen Draskovicsnak elkerülni a beégést! Gyártson bizonyítékokat, készítsen videót! (Youtube-ról rengeteg robbantás, világháborús kamikaze akció beszerezhető, a videóra rá lehet rakni az NNI nevét, logóját, a dátumot, a jelenet után pedig be lehet vágni Drazsé sajtótájékoztatójából a megfelelő részleteket a terroristákról - de ez csak egy ötlet, kreatív olvasóinkra bízzuk, hogy mit és hogyan tesznek.)
Atombombát robbantott a Magyarok Nyilai a sivatagban? Ők követték el a szeptember 11-i terrortámadást? Budaházy Pearl Harborban? Minderről videóval rendelkezik és bizonyítani tudja? Ne habozzon, töltse fel művét a Youtube-ra és küldje el a videó linkjét a draskovics(kukac)kuruc.info címre! A legjobb videókat lehozzuk a friss hírek között, szerda este pedig szerkesztőségünk a legjobbnak ítélt videó készítőjét megjutalmazza egy jelképes, ám emlékezetes ajándékkal: egy Draskovics arcképével díszített lábtörlővel, melyet ingyen postázunk az általa megadott címre.
Figyelem! A játékban csak azok vehetnek részt, akik levelüket a draskovics(kukac)kuruc.info címre küldik!
Kuruc.info szerkesztőség