Ma már beszámoltunk arról, hogy Finnországban egy üzletházban ámokot futott egy ember, és volt felesége mellett három vétlen embert is megölt (az ötödik áldozat meg saját maga). Most, a magyar sajtóban legelsőként és (eddig) egyetlenként, további, belsős információkkal is szolgálunk.

Az elkövető nevével, szülőhazájával eddig nem voltunk tisztában. A finn rendőrséget azonban nem lehet összehasonlítani a – ha védett” kisebbségiről van szó, minden lényeges, a köznép számára az azonosítást megkönnyítő momentumot (pl. a származást) elhallgató – magyar sünökkel: azonnal bejelentették az gyilkos nevét és szülőországát, ezáltal származását is.

Talán mondanunk sem kell, hogy emberünk nem finn - ahogy a Finnországban elkövetett rablások, lopások, késelések, nemi erőszak-esetek többsége sem hozzájuk kötődik, hanem a cigókhoz, ill. az egyéb bevándorlókhoz. Koszovói albán “menekült”, neve Ibrahim Shkupolli. Angol nyelvű Wiki-lapját is gyorsan megcsinálták a finnek; ITT van.

Bár Finnország ma Európa egyik legkevésbé cigány- és bűnözőbevándorló-fertőzött állama, azért legalábbis sokatmondó, hogy még ott is ilyen aktívak színesék. Az ottani orkok bűnözésével már számtalanszor foglalkoztunk; a niggerekével (Szomália stb.), a volt Jugoszlávia területéről, valamint újabban Afganisztánból, ill. Irakból érkező „menekültekével” is.

Öröm az ürömben: ez az akció, az elkövető származásának és múltjának minden finn számára egyértelművé válása is tovább erősíti a Finnországban így is sziklakemény (júniusban az EP-választásokon a kereszténydemokratákkal választási szövetségben 14%-ot, “magában” közel 10%-ot szerző), a Jobbiknak megfelelő, EU- és bevándorló- (pontosabban: gazdasági menekült-)ellenes Perussuomalaiset pártot. Szélsebesen radikalizálódik és tolódik jobbra Nyugat-Európa (is) – emiatt sem szabad a Jobbikra való szavazástól tartani.
Ui.: kíváncsiak vagyunk, a magyar médiumok mikor hozzák le ugyanezt az információmorzsát. Igencsak kétségesnek tartjuk, hogy sietnek majd bejelenteni, a gyilkosnak annyi köze van a finnekhez, mint Makónak Jeruzsálemhez. Valahogy mindig “elfelejtenek” az Európán kívüli, beilleszkedésre képtelen (és nem is akaró), “kultúrájukban” velünk teljesen “inkompatibilis” kisebbségek bűntetteivel foglalkozni, legyen szó akár cigányokról, akár koszovói albánokról.
Kuruc.info - A.S.