Bezár!
2021. január 27., szerda, Botár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:36 Mi Hazánk: ha az ukrán állam nem tudja szavatolni az ott élő magyarság biztonságát, mondjon le Kárpátalja területéről!08:23 A szocialista ENSZ-főtitkár szerint még a járvány is a holocáfolást erősíti08:07 Holtan találtak egy embert egy Fóton kigyulladt házban07:45 Nevelt fia udvarán volt elásva az eltűnt bárnai férfi holtteste07:32 Gyorsan nő a külföldi vendégmunkások száma Csehországban06:49 Tízezer orvost és ápolót toboroz az olimpiára a japán kormány22:40 Bulgária meghosszabbította a rendkívüli járványügyi helyzetet22:16 Putyin és Biden megvitatta az orosz-amerikai kapcsolatok rendezését21:48 Az amerikai ENSZ-nagykövet felszólította a zsidókat, hogy fejezzék be a megszállást és a telepépítést21:19 Donáth Anna volt tanácsadója szerint simán bejut a parlamentbe a Mi Hazánk20:53 Döghús, szexuális zaklatás, kínzás, verés - egyetlen történetben az eltérő kultúra gyerekszeretete20:48 Görögországban betiltották a százfősnél nagyobb tüntetéseket20:35 Közös vállalatot alapít a Mészáros Csoport és a Stadler20:08 Vérontást ígérnek Szijjártó kijevi látogatására az "ukrajnai hazafiak"19:42 A fehérgyűlölet legújabb áldozata
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

Gyurcsány, LMP-sek és ellentüntetők az aberráltak menetén, megint a normalitás-pártiak ellen lépett fel a devianciaőrség

Reklám

Íme a békés ferde hajlamúak: a rasszisták megcsókolhatják a feneküket - ismételgetik. Már csak az a kérdés, miért rasszista, aki nem buzi...
 
 

 
Kapcsolódó:
 A Hősök terénél a rendőrök kettéosztották a tüntetőket, közben az összes felvonuló elhagyta metróval a teret. Már bontják kordonokat.
A felvonulás alatt pár vármegyés fiatal a menet elejére ment, majd a felsőjüket levetve a HVIM "Magyar Ellenállás" és a Betyársereg "Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz" feliratú pólójában váltott pár kedves szót a ferdehajlamú felvonulókkal. Rendőri felszólítás után elhagyták a menetet.
Korábban írtuk: A szodomiták visszaértek a menet kiindulópontjához, ahol 150 hazafi várta őket a kordonon kívül, most a földalattival menekítik őket.
Idén a Meleg Méltóság Menetet követő Rainbow Party a Trafóban lesz. A szervezők nagyobb rendőri jelenlétet kértek a Ferenc körúthoz, valamint a fesztivál többi helyszínének környékére is. A fesztivál idején valamennyi meleg szórakozóhelyet kiemelten fogja védeni a rendőrség - olvasható a vonulás honlapján.
Korábban írtuk: Az eredeti menetrend szerint az Oktogonig mentek volna a buzik és vissza, a rendőrök azonban ezt a helyszínt már nem tudták kordonokkal elzárni. Itt kb. száz ellentüntető készült a deviánsok fogadására.


A rendőrök azonban körbezárták őket, s a fartúrók sajnos nem is találkozhattak velük, mert a Csengery utcánál visszafordították őket a Hősök terére, pedig korrekt módon szerették volna a valósággal szembesíteni őket, ugyanis azt skandálták: "Mocskos buzik!"
Az Andrássy út és az Oktogon találkozásánál kutyás rohamrendőrök álltak sorfalat a kordonok mellett, és a környező kis utcákat ugyanígy nagy erőkkel biztosították. Az MTI tudósítói azt látták, hogy a felvonulás közeléből a rendőrök több kiabálót is kiemeltek.
Közben letépték a kordonra helyezett transzparenst, melyen a "Kérjük, a ketrecben lévő állatokat ne etessék!" felhívás volt olvasható. A hazafiak Budaházy szabadon bocsátását is követelték.


Korábban írtuk: Eddig zavartalanul zajlik a főváros Szodomává változtatása, az Oktogonnál gyülekeznek páran.

Elindult a vonaglás. Az ellentüntetők Tel-Avivba küldték a repedtseggűeket.


A rendőrség mégsem tudja hermetikusan lezárni az Andrássy utat, így a mellékutcák egy részét nem kordonozták le. A szodomiták sorában egyre nagyobb a fejetlenség, a rendezők sajátjaikat vegzálják. A kordonon kívül, a Dózsa György úton a droidok az ellentüntetőket igazoltatják. Az erős rendőri jelenlét dacára néhány hazafi bejutott a kordonon belülre - tudósít a Szent Korona Rádió.
Megkezdődtek a beszédek. Többen transzparenseket tartanak a magasba, kinyomtatták a Fidesz Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatát is.
A menetben ott van Gyurcsány Ferenc szemkilövető miniszterelnök is, valamint zsidó felesége, Dobrev Klára, Molnár Csaba volt kancelláriaminiszter, Vadai Ágnes és az MSZP-s Szabó Zoltán volt országgyűlési képviselő, valamint Kőszeg Ferenc, a "Magyar" Helsinki Bizottság volt elnöke. Le is hazaárulózták őket.
Korábban írtuk: Rekkenő hőségben tartják a tizenötödik buzifelvonulást. A néhány száz ratyi egy kordonon belül gyülekezik az Andrássy út Hősök téri torkolatánál. A rendezők belenéznek a résztvevők táskájába. Néhány ellentüntető is a kordonon belül van.
Steigler Sándor, a Budapest Pride főszervezője elmondta, hogy a rendezvényt majdnem le kellett fújni. A helyszínen derült ki ugyanis, hogy a rendőrség, bár kordonokkal lezárta a mellékutcákat, ígérete ellenére mégis beengedi az itt lakók mellett a turistákat is. Így viszont attól félnek, hogy az ellentüntetőket sem lehet a kordonon kívül tartani.
Amikor Steigler jelezte a rendőröknek, hogy nem erről szólt a megállapodás, akkor megjelent Tafferner Éva, a BRFK szóvivője, aki ígéretet tett arra, hogy a rendőrök megvédik a menet résztvevőit.
Az Index szerint a kordonon kívüli, tucatnyi ellentüntetőt a rendőrök igazoltatják a Dózsa György úton.
Az idei felvonulás rövidebb útvonalon, az Andrássy úton a Hősök tere és az Oktogon között zajlik. Ezt a rendőrség kérte a szervezőktől, elmondásuk szerint ugyanis az árvizi védekezés miatt nincs elég kordon a fővárosban. A szervezők a kérést elfogadták.
A rendőrség a felvonulás előtt az Andrássy útról nyíló kis utcák egy részét kordonokkal zárta le, máshol rendőrök fordítják vissza a járókelőket. A lezárt területre sem autóval, sem pedig gyalogosan nem lehet bejutni, így a Hősök tere csak a Dózsa György út felől közelíthető meg, az Oktogon irányából nem.
A környező mellékutcákban rohamfelszerelést viselő rendőrök gyülekeznek.
A felvonulók között van Alföldi Andrea ismert feminista is, májusban ő takarta le izraeli zászlóval a Budaházynak szánt üzenetet a városligeti majálison. A jeles eseményen az LMP is képviselteti magát - derül ki a Szent Korona Rádió tudósításából.
A Jókai tér le van zárva, 3 csapaszállító, két kisbusz és pár rendőrjárőr tartózkodik ott. Az Oktogonnál kordonok és vagy 30 droid várja a városnézőket. A menet útvonalát már nem lehet megközelíteni.
(Index - SzKR - MTI nyomán, kép: Index, MNO)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready