Több olvasónk jelezte, hogy rossz számlaszámot adtunk meg (pontosabban vettünk át). Utánajártunk, javítottuk, köszönjük a hibajelzéseket!
Korábban írtuk: Bár az orvoscsoport szombaton nem utazott Japánba, a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) mégis küldött egy csoportot a földrengés és cunami sújtotta területre. Az MRSZ négyfős csoportja hétfőn délben utazott a szigetországba.


A szeretetszolgálat képviselői segítenek felmérni, hogy mire van a legnagyobb szükség a katasztrófa sújtotta területen. A csoportban jelenleg egy orvos van, ha úgy látja, hogy szükség van további segítségre, akkor több orvos is kiutazik. A szökőár után több területen még mindig nincs víz- és áramellátás. A szeretetszolgálat a hárommillió forint értékű adományból a katasztrófa túlélőinek élelmezését és a cunami előtti állapotok helyreállítását támogatja.
Az MRSZ tovább folytatja adománygyűjtését a bajbajutottak megsegítésére. Számlaszám (javítva): 10702019-85008898-51100005. Kérjük, a megjegyzés rovatban tüntessék fel "Japán földrengés"!
(Református.hu)