A palesztin gyermekeket gyilkolászó, egy teljes népet földönfutóvá tevő, másokat rendszeresen terrorizáló Izrael állami rádiója egy szélsőségesen magyargyűlölő, az 1956-os forradalom hősét leprostizó gyurcsányista zsidóval mondat véleményt a Magyar Gárdáról s arról, hogy miként üldözik, fenyegetik a cigányokat, illetve veszélyeztetik súlyosan Magyarország szomszédainak biztonságát.

Dániel Péter a Hősök terén
Az Izraeli Rádió magyar nyelvű adása szereptévesztésben van, akárcsak az 1989 után gombamódra elszaporodó különböző magyarországi cionista szervezetek: a Max Nordau, Theodor Herzl és mások által megálmodott cionista ideológia és mozgalom elsődleges feladata ugyanis nem az egyes gazdanépek, diaszpórabeli országok, népek megigazítása, hanem a gálutban (az Izraelen kívüli államokban – U. I.) élő zsidók erkölcsi és fizikai fölkészítése az 1948 óta létező zsidó államba történő bevándorlásra. E helyett a Jeruzsálemből sugárzó Izraeli Rádió, a Budapesten működő izraeli nagykövetség, a Zsidó Ügynökség és más hazai és izraeli cionista szervezetek a lényeg, azaz a zsidók kivándorlásának előkészítése, lebonyolítása helyett inkább a magyarországi politikai pártokkal, az itteni kulturális élet számukra nem tetsző eseményeivel, az élősködő cigányok uszításával, a magyar nép és a jelenlegi kormány külföldön történő besározásával foglalkoznak. Csak megjegyezzük: amikor a kommunizmus évtizedeiben Magyarországon nem volt divat, kifizetődő cionistának és Izrael-barátnak lenni, Budapesten lámpással sem lehetett cionista zsidót találni. Annál többet viszont a párttitkári székekben.
Igaz, ez a könnyebb feladat, mert amiképpen hajdanában tisztességesebb zsidók, mint például az író Molnár Ferenc is megmondta: a magyarországi zsidók körében cionista ideológiát terjeszteni olyan esztelenség, mintha valaki Mekkában akarna nyitni sertéshúst árusító hentesboltot. Derék „cionistáink” jelenleg is a magyarok mérhetetlen, de mégis egyre fokozódó antiszemitizmusával foglalkoznak. Nemrégiben az egyetlen irodalmi Nobel-díjasunk a Le Monde-nak adott interjúban azt vizionálta: „Ha továbbra is gyötrik a cigányokat (a magyarok – U. I.), azok elvesztik a türelmüket, s rákényszerítik őket, hogy erőszakhoz nyúljanak”.

Jóarcúak egymás közt
Dániel Péter, a szélsőségesen magyarellenes posztkommunista budapesti zsidó, Gyurcsány Ferenc új pártalakulatának ismert támogatója az Izraeli Rádió magyar nyelvű adásában 2012. március 17-én sugárzott telefoninterjúja során már nem csak a magyarországi szegény romák megfélemlítéséről és üldözéséről beszélt, hanem a biztonságukban súlyosan veszélyeztetett szomszéd országokról is. Magyarán, a magyarok által veszélyeztetett tótokról, oláhokról és a többi tolvajról. Arról a kék szalagos Dániel Péterről van szó, aki nemrégiben Wittner Máriát „primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prostinak” nevezte.
Az Izraeli Rádió magyar nyelvű adásának főszerkesztője, Ádám Ráchel sipákoló, éneklő, a magyar nyelv alapvető szabályait megcsúfoló beszédére nem kívánunk időt vesztegetni, már csak azért sem, mert ezt a magyartalan, rosszul hangsúlyozó hanghordozást a Kossuth Rádióban is hallhatjuk eleget. Minket elsősorban az érdekelne, hogy a jeruzsálemi rádió miért interjúvolt meg egy ilyen szélsőséges, gyurcsányista zsidó botrányhőst, ahelyett, hogy az izraeli zsidó telepesek és az izraeli hadsereg által a megszállt palesztin területeken elkövetett gyilkosságokkal, földrablással foglalkozna. Ez utóbbi téma sokkal színesebb és érdekesebb hír lenne, mint egy közismerten magyargyűlölő fröcsögése. De nézzük a Dániel Péter-interjú gyöngyszemeit. Az interjúalany magyartalanságait (pedig nem rádióbemondó) igyekeztünk kijavítani, amiért portálunk elvárja az utólagos köszönetet:
„Budapesten a jogsértő gárdaavatással megint megsértették a jogállamiságot és a kisebbségi jogokat. A magyar hatóságok közreműködtek ebben a nevetséges játékban”, állapította meg a kék szalagos vezér, majd további információként elmondta: „A Gárda a Jobbik nevű szélsőséges párt egyfajta rohamcsapata. Őket vetik be különböző rendezvények megzavarására. Magyarországon a cigány lakosságra gyakorolnak nyomást, provokatív módon masíroznak, fenyegetőznek a nyilasokéra hasonlító ruházatban”, szörnyülködött Dániel, és elpanaszolta, hogy a Hősök terei legutóbbi gárdaavatáson hiába biztatta a rendőrséget a közbelépésre: „A magyar rendőrség nem tett semmit”.

Reméljük, ezért egyszer majd börtön jár
„Teljesen megegyezik a ruházatuk (mármint a Magyar Gárda és az Új Magyar Gárda egyenruhája – U.I.), a vezetőség is ugyanaz. A Magyar Gárda nevű törvénytelen szervezetet sikeresen betiltottuk. Azért mondom így, mert jogászként én is részt vettem ebben a bírósági eljárásban, s a magyar bíróság részben az én közreműködésemnek köszönhetően kimondta, hogy ez a szervezet törvénytelen”, fényezte magát a szemkilövető Gyurcsány híve, majd gyorsan hozzáfűzte, hogy ennek a szervezetnek a létezése sérti a párizsi békeszerződés vonatkozó rendelkezéseit, mert „egy félkatonai, neonáci, illetve újnyilas szervezet demokráciában nem működhet”.
A sipákoló jeruzsálemi főszerkesztő ezután megkérdezte, hogy a gárdisták miért ültek eskütétel idején a Hősök tere kövezetén. „Ha a magyar neonáci leül, akkor már nem is neonáci. Ha leülnek a szélsőjobbos bűnözők, akik már többször terrorizálták a cigányokat, akkor Magyarországon már legálisan vannak ott, ahol vannak, lépnek be ebbe a betiltott szervezetbe”, hangzott Dániel kérdésszerű válasza, s ezután fölemlítette, hogy a gárdaavatás ellen tüntetőket, köztük őt is a velük egyet nem értő magyarok megfenyegették, sőt lezsidózták, s a rendőrség még ekkor is csak az ő követelésére volt hajlandó a közbelépésre.
Ádám Ráchel, a beszédhibás riporter ezután személyes élményét fölemlítve elmondta: a világhálón más alkalommal látott egy fényképet, amelyen magyarországi tüntetők „egyenesen Izrael állam elnökét, Simon Pereszt káromolták nyomdafestéket nem tűrő szavakkal”. (A Magyarország felvásárlásával hencegő Pereszt egy Petőfi-idézettel „tisztelték meg”, de ennek ismeretét balgaság lenne elvárni Ádám Rácheltől – U. I.)
„Ez egy szélsőségesen antiszemita, revizionista és abszolút gyűlölettől csöpögő (sic!) szervezet, amely azt tűzte ki célul, hogy terrorizálja a magyarországi roma társadalmat, faji és vallási alapon támadja a zsidókat, a trianoni döntés felülbírálatára buzdít”, folytatta a Magyar Gárda bemutatását Dániel Péter, majd kijelentette: „Ez a szervezet úgy a kisebbségekre, mint a szomszédaink biztonságára is súlyos veszélyt jelent, hiszen folyamatosan azt hirdeti, hogy a Szent Korona-tan értelmében nekünk (sic!) visszajár a Felvidék és az erdélyi rész”.
Miután a magyar rendőrséget kárhoztatta, amiért szemet hunyt a gárdaavatás ténye fölött, magyarán nem oszlatta föl a résztvevőket, Dániel Péter korábbi véleményének ellentmondva kijelentette:
„Nincs szükség ilyen félkatonai szervezetre, mert nálunk teljesen jól működik a rendőrség és a polgárőr szervezetek”.
„Gyöngyöspatán gyakorlatilag heteken keresztül terrorizálták és támadták (a gárdisták – U. I.) a romákat, folyamatosan folytatják (sic!) ezt a horthysta háborús gondolatiságot”, fejezte be az Izraeli Rádiónak adott nyilatkozatát a Wittner Máriát leprostizó zsidó posztkommunista.
Ujj Ignác – Kuruc.info