Bezár!
2021. július 24., szombat, Kinga, Kincső, Csenge napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:51 "Énekeljük együtt jó hangosan a Himnuszt" - Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok15:23 Kormányrendelet: mostantól név szerint jelentenek a 60 év feletti oltatlanokról Magyarországon15:11 Kiszorította az LMBTQP-felvonulást az Andrássy útról a Mi Hazánk - jövőre már a betiltás a cél14:21 Országos éjszakai kijárási tilalom Afganisztánban14:06 Az Egyesült Államok légi ereje besegített egy kicsit a szomáliai kormánynak13:38 A gyógykezelésen átesett daganatos betegek is olthatók Szputnyik V-vel12:55 Verrasztó Dávid döntős 400 méter vegyesen12:30 "Nem piszkolom be a kezeimet" - eltiltották az algériai dzsúdóst, mert nem állt ki zsidó ellenfele ellen12:03 Gyülekezési no-go zóna: lehet tüntetni a cigánybűnözés ellen Jászapátiban, de csak statikusan11:56 Tokió 2020: tizenhét új koronavírusos eset11:44 Ne állj be a sorba! - Homeland And Family-ajánló (x)11:36 Szóváltás esetén alkalmazható taktikák11:17 Repülővel szállítják a pórul járt utasokat Csitába11:02 A kormány teljes ellenőrzése miatt aggódnak az ausztrálok10:42 Földrengés rázta meg Manilát
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus ::

Feljelenti a Kuruc.infót a Csatáry bácsi ellen szervezett tüntetés főkolomposa

Reklám

A Csatáry László egykori csendőrparancsnok letartóztatását sürgető aktivistákról készült felvételeket feltöltötték a kuruc.info nevű neonáci hírportálra. A szerkesztők arra kérik az olvasókat, hogy pénzjutalom ellenében szolgáltassanak adatokat az antifasiszta flashmob résztvevőiről. Az antifasiszta aktivistákat máris fenyegetik - olvasható az ATV honlapján.
A kuruc.info nevű neonáci honlapon 100 ezer forintnyi készpénz jutalmat, „vérdíjat” ajánlottak a nyomravezetőknek, akik a Csatáry letartóztatását sürgető flashmob résztvevőiről érdemi információkkal tudnak szolgálni. A kommentelők közben a tőlük megszokott alpári stílusban, de rekord mennyiségben fenyegetőznek „Dunába lövéssel” és „válogatott kínzásokkal” - folytatódik a híradás.
Az internetezők segítségével hamarosan a szervezők többségének az adatait, telefonos elérhetőségekkel, Facebook-oldalakkal együtt nyilvánosságra hozták. Válaszul a flashmob egyik szervezője (s nem mellesleg az Európai Zsidó Diákszövetség elnöke - a szerk.), Gergely Andrea feljelentést tesz a portál ellen - közölte az ATV.
Zoom
Andi Gergely feljelent
"Európában egész egyszerűen elfogadhatatlan a személyes adatok ilyen súlyú megsértése" - vélekedett a szervező.
Magyar bíróság által el nem ítélt, 97 éves embert gyilkosozni, az ajtaján dörömbölni, a lakása előtt kiáltozni viszont egyáltalán nem súlyos, s nem számít a személyes adatok és a magánélet nyugalma megsértésének...
Hasonló lassúsággal, de a HVG.hu is beszámol a felhívásunkról néhány perccel ezelőtt közzétett cikkében:
A Csatáry ellen tüntetőket vadászná le a szélsőjobb
Nyomravezetői díj ellenében keresteti a Csatáry László lakásánál kedden flashmobot rendező aktivistákat a Kuruc.info szélsőjobboldali portál.
A Kuruc.infón szerdán (kedden, de semmi gond - a szerk.) közzétett felhívás szerint a honlap szerkesztői százezer forintot ajánlottak fel azoknak, akik a legtöbb antifasiszta aktivistát beazonosítotják, valamint adatokat gyűjtenek róluk. A felhívás szerint a nyomravezetői díjból 75 ezer forintot egy Amerikában élő magyar férfi ajánlott fel.
A honlapon már most közzétették hat tüntető Facebookos, illetve Iwiwes adatlapját, valamint fotókat és személyes adatokat is közöltek róluk.
(Kuruc.info - ATV  - HVG nyomán)
Kapcsolódó (természetesen továbbra is várjuk az adatokat a magyargyűlölőkről): Keressük a 97 éves Csatáry bácsit zaklató zsidókat (nyomravezetői díjjal) - hét antimagyart már beazonosítottunk

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready