Amint az alábbi hírből kiderül, néhány magyarellenes zsidó jó mókának tartotta azt, hogy zaklatni próbáljon a saját lakásán egy rendkívül idős magyart, s háborús bűnösnek nevezze jogerős bírósági ítélet nélkül, pusztán arra alapozva, hogy a még Karsai László szerint is megélhetési nácivadász fajtársuk ezzel vádolta meg.
Ugyanezt művelték Képíró Sándorral, akit végül a bíróság a cionista nyomás ellenére felmentett, gyakorlatilag kimondva, hogy Zuroff vádjai nem állják meg a helyüket. De akkor ez már sokat nem ért, a meghurcoltatása során tönkrement egészségű ember néhány napra rá megtért teremtőjéhez. Zuroff ekkor kijelentette: "egyetlen vigaszunk, hogy mi tettük tönkre Képíró egészségét", s egyértelmű, hogy itt is erre megy ki az ószövetségi "játék". Az ártatlannak tűnő fiatal arcok mögött tehát az ölni kész, az őt befogadó és eltartó magyarság iránti olthatatlan gyűlölet által hajtott zsidó rejtőzik, amit pedig elkövetnek, nem más, mint gyilkossági kísérlet.
Ideje tehát megtudni, kik azok, akik felmenőik, Kohn Béla és Rosenfeld Mátyás nyomdokain ma, 2012-ben is magyargyilkolásra szövetkeznek, s ők beszélnek ilyen-olyan bűnökről, miközben elsősorban fajtársaik a felelősek hazánk kommunizmusba, majd kapitalizmusba züllesztéséért, több ezer magyar ember haláláért, százezrek kivándorlásáért, hatmillió magzat megöléséért, az ország kiárusításáért, és még hosszan sorolhatnánk csak a hazai "érdemeiket", hogy a palesztinai népirtásról vagy a többi emberiségellenes bűncselekményükről most terjedelmi okok miatt ne is beszéljünk.
Várjuk tehát az alábbi képeken és videókon bemutatott partizánok adatait a szerk(kukac)kuruc.info címre (Noé Hisztina kivételével, természetesen, ő immár közismert: hónapok óta ezzel az antinővel riogatják egymást a férfiak sörözés közben): képet, Facebook-, Iwiw- stb. adatlapot, címet, telefonszámot (és kérjük jelezni, melyik képen, illetve melyik videóban, hányadik percnél szerepel a szóban forgó egyed) - ha a Talmud harcosai híresek akarnak lenni, mi megadjuk nekik a lehetőséget.
Azok között, akik a legtöbb személyről a legtöbb használható adatot beküldik, 100 ezer forintot osztunk szét (ebből 75 ezret Varga Béla Amerikában élő bajtársunk ajánlott fel).
Jó vadászatot, és ha ők nem felejtenek, mi se lépjünk túl ilyen könnyen a nemzetünk elleni támadásokon!
A korábbi hír képein kívül az alábbi videókon láthatók a hős (97 éves ember halálba kergetésében részt vevő) antifasiszták:
Az AFP videóján "Andi Gergely" nyilatkozik az Európai Zsidó Diákszövetség nevében:
Újabb AFP-videó:
A BBC videója:
AFP:
/Frissítések, nevek, képek, adatlapok a cikk alján/
 
Korábban írtuk: Aranyos bácsinak ismerik Csatáryt a szomszédok - hiába próbálták zaklatni tegnap a zsidók
"Antifasiszta aktivisták" tartottak rövid demonstrációt annál a háznál, ahol a Zuroff által háborús bűnökkel megvádolt Csatáry Lászlót sejtik. A szomszédok szerint a férfi már nincs ott, és hetek óta nem látták, de a megjelent zsidók szerint az idős férfi ott bujkál a bezárt ajtó mögött az egyik magasföldszinti lakásban.
Zoom
Csatáryról vasárnap a The Sun brit bulvárlap közölt terjedelmes cikket, amelyben - részletezve az ellene felmerülő vádakat -, azt is írták, hogy megtalálták az idős magyart Budapesten, aki, amikor megpróbálták szóra bírni, elküldte őket.
A Jagelló úti ház egyik földszinti lakásában élő idős nő egy magas és aranyos bácsira emlékezett, de többet nem volt hajlandó elárulni, csak azt ismételte meg többször, hogy a férfi már nincs ott. A brit bulvárlap szerint Csatáry pár hónapja költözött a kertes társasház egyik lakásába (a hétfő délután a helyszínre érkező "antifasiszták" az egyik magasföldszinten található lakás ajtaját ragasztották tele matricákkal), egy körülbelül egy mérföldre (1600 méter), fekvő másik lakásból.
Zoom
A Testnevelési Egyetem mögött húzódó Győri úton lévő másik lakás egy újabb építésű társasházban van. A zsidó aktivisták körében terjedő információk szerint a férfi éveken keresztül élt itt zavartalanul, és jó kapcsolatokat ápolt egyik közvetlen szomszédjával, aki szintén kedves és figyelmes idős úrnak írta le nekik. A szomszédok ugyanakkor nem tudtak semmit Csatáryról. Egyikük azt mondta, csak albérlő, alig ismeri a többi lakót, az épület aljában elektromos felszereléseket kínáló bolt eladója pedig nem akart nyilatkozni.
Zoom
Az idős férfit a sarkon található Tomi élelmiszer fiatal eladója sem látta. "Jó formában van az öreg" - jegyezték meg a bolt előtt cigarettázó környékbeli fiatalok, amikor megmutattuk nekik a brit bulvárlap képét Csatáryról, de ők sem találkoztak vele.
Zoom
A Jagelló úti házban egy másik szomszéd azt mondta, hogy két hete még látta a férfit, aki egy hónapja költözött oda. A középkorú nő azt mondta, nem tudta, kiről van szó, "nem is mutatkozott be".
Zoom
Eddigre - hétfő kora estére - már több tucat ember nyüzsgött a társasház kertjében, újságírók és "antifasiszta aktivisták" vegyesen. Utóbbiak úgy vélték, hogy a férfi jelenleg is a lakásban tartózkodik, noha többek többszöri kopogására sem válaszolt senki a magasföldszinten. Előzőleg, amikor a kapucsengőn becsöngettek hozzá, olyan kattanást lehetett hallani, mintha valaki felvette volna a kagylót, csak nem szólt bele, de ez lehetett akár elektromos zaj is.
Zoom
A helyszínen fél hét körül rögtönzött demonstrációként több tucat "antifasisztát" kötöttek össze csuklójuknál barna ragasztószalaggal a szervezők (szögesdróttal kellett volna), miközben többek között "Last chance for justice" (utolsó esély az igazságra) feliratú táblákat tartottak, majd háromra azt kiabálták: "Soha nem felejtünk", azt remélve, hogy ha a férfi valóban otthon van, akkor meghallja (és ettől halálosan megrémül - a szerk.).
Ezután a társaság nagyja szétszéledt, az ott maradt néhány aktivistát később kiérkező rendőrök igazoltatták.
(Origó nyomán)
 
1. frissítés: Már meg is van az egyik legaktívabb résztvevő (szervező?), Eszter Edler. Facebook-oldala alapján nemcsak zsidó és antimagyar, hanem ultracionista is, aki Izraelbe jár, Horthy ellen tüntet, Wass Albert és Nyirő József ellen tiltakozik (beküldte: J. András):
Zoom
Zoom
Zoom
2. frissítés: Ugyanő Iwiwen (beküldte: Z. Imre):
Zoom

3. frissítés: L. András nevű olvasónk nyomozása és annak eredményei:
Tisztelt Szerkesztő!
A meghirdetett antifasiszta-vadászatra már van is pár áldozatom.
http://www.roicommunity.org/users/andi-gergely - a link maga Gergely Andi ROI felhasználói fiókja:
Zoom
Egy kis önéletrajz:
Zoom
Innen el tudtam jutni a Facebook-oldalára: http://www.facebook.com/andi.gergely.5
Zoom
Onnan még több szennyet találtam (de sajnos nem eleget):
- Gabriella Horowitz, a majdnem 6 perces videónál 2:20-nál ő ajánlja fel, hogy elkezdi a ragasztást, mellékelve van egy kép, amin Noé Krisztina mellett, egy táblával pózol Fb: http://www.facebook.com/horowitzg
Zoom
Zoom
- Deborah Abisror, a 2 és 3/4 perces videónál az ajtóragasztásnál vesz részt, 22 másodpercnél jól kivehető, Fb: http://www.facebook.com/deborah.abisror
Zoom
Mindannyian lelkes EUJS-tagok, és a profiljuk mindenféle dávidsággal van tele. Ők voltak a tüntetés aktívabb résztvevői, könnyebb volt őket megtalálni, de nem adom fel a keresést az agymosottak után.
Közben megtaláltam Deborah Abisror (deborah@eujs.org) és Gergely Andi (t: +3226477279 e: andi@eujs.org) EUJS e-mail címét és telefonszámát. Ezek maguk az érintettek által nyilvánosságra hozott adatok, akárcsak a képeik. Továbbá megtudtam, hogy külföldről sokan jöttek el csak erre a "tüntetésre", többek között D. Abisror is csak ezért jött ide Franciaországból.
4. frissítés (beküldte G. Viktória): Démeth Ferencné lájkolja a róla készült képet:
Zoom
A facebookos adatlapja szerint Buchenwald az egyik kedvenc témája:
Zoom
A képet Gábor Sajósi készítette, akitől a már korábban bemutatott Eszter Edler kéri, hogy vegye le az egyik képét, mert szerinte azon nem néz ki jól. Úgy tűnik, nem mondta még soha senki neki, hogy ha valaki élőben is csúnya, az fényképen sem fog megszépülni.
Zoom
Sajósi vérbeli gyurcsányista a Fb-lapja szerint:
Zoom
Egy elvtársnőnek - aki a jelek szerint a kevésbé rohadékok közül való - be is vallja, hogy ott volt:

5. frissítés: D. Gábor beküldöttjét, Vajnai Attilát már ismerjük, ha máshonnan nem, hát onnan, hogy ő az az ember, aki képes volt feleségül venni Hisztinát (bár a jelek szerint az utóbbi időben neki sem volt ízlése hozzá, erről látszik árulkodni a Noénál tapasztalható heveny apenia dolorosa).
Zoom
Friss: 
6. frissítés: Míg Andi Gergely az ATV-nek, Eszter Edler a Kanadai "Magyar" Hírlapnak panaszkodik. Ez a zsidó lap is bírósági ítélet nélkül nevezi náci gyilkosnak Csatáry Lászlót:
Zoom
7. frissítés: M. Gábor nevű olvasónk írja:
Elsőként talán kezdjük a már említett Eszter Edlerrel. Ő is fellelhető Twitteren a https://twitter.com/eszteredler címen, de ő óvatosabb Andi nevű fajtársánál, és itt csak "megerősített követők" (?) kérdezhetik meg tőle, hogy mit gondol a tisztességben megőszült emberek zaklatásáról.
Ezen felül a LinkedIn szolgáltatáson is elérhető, ami egy üzleti közösségi portál: http://hu.linkedin.com/pub/garai-%C3%A9dler-eszter/25/121/420
Innen egy kattintásra volt munkahelye, a Magyar Tudományos Akadémia (szégyen!), Földrajztudományi intézet. Ha valaki úgy gondolja, nem szívesen zavarná otthon, családi körben, elbeszélgethet vele munkahelyi telefonszámán is: az intézet központi száma: 309-2600 Eszter melléke pedig 1451. Igazoló link: http://www.mtafki.hu/munkatars.html
Démeth Ferencné, a Buchenwald-téma szakértője nem meglepő módon nem vitte tovább a takarításnál, itt felvehetjük vele a kapcsolatot: http://joszaki.hu/demeth-ferencne-takaritas/ajanlatkeres
A keresést persze nem hagyom abba!