Bezár!
2021. január 27., szerda, Botár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:59 Gulyás azzal kezdte a napot, hogy elmagyarázta, milyen óriási a magyar állam bűne a Legnagyobb Népirtásban08:36 Mi Hazánk: ha az ukrán állam nem tudja szavatolni az ott élő magyarság biztonságát, mondjon le Kárpátalja területéről!08:23 A szocialista ENSZ-főtitkár szerint még a járvány is a holocáfolást erősíti08:07 Holtan találtak egy embert egy Fóton kigyulladt házban07:45 Nevelt fia udvarán volt elásva az eltűnt bárnai férfi holtteste07:32 Gyorsan nő a külföldi vendégmunkások száma Csehországban06:49 Tízezer orvost és ápolót toboroz az olimpiára a japán kormány22:40 Bulgária meghosszabbította a rendkívüli járványügyi helyzetet22:16 Putyin és Biden megvitatta az orosz-amerikai kapcsolatok rendezését21:48 Az amerikai ENSZ-nagykövet felszólította a zsidókat, hogy fejezzék be a megszállást és a telepépítést21:19 Donáth Anna volt tanácsadója szerint simán bejut a parlamentbe a Mi Hazánk20:53 Döghús, szexuális zaklatás, kínzás, verés - egyetlen történetben az eltérő kultúra gyerekszeretete20:48 Görögországban betiltották a százfősnél nagyobb tüntetéseket20:35 Közös vállalatot alapít a Mészáros Csoport és a Stadler20:08 Vérontást ígérnek Szijjártó kijevi látogatására az "ukrajnai hazafiak"
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Köszönjük, Fidesz: hitgyülis métely a zalaapáti általános iskolában is

Reklám

Ami eddig nem, az a Fidesznek "köszönhetően" most lehetővé vált: iskoláinkban fertőzi a felnövekvő magyar nemzedéket a Hit Gyülekezete. A Zalaapáti Általános Iskola honlapján akadtam erre a hírre.

(Hirek menüpont alatt, ezen a linken: http://www.gaboraron.hu/)
Félő, hogy a nagy számú hitgyülis "hívő" a jól bevált zsidó módszerek szerint, úgymond beépül az oktatási rendszerbe tanárok, iskolaigazgatók személyében. Akik aztán lehetővé teszik ennek a nemzetidegen képződménynek intézményeinkbe való beépülését. Ez a veszély természetesen nem csak ebben a szegmensben áll fenn! Bíróságok, ügyészségek, rendőri szervek, titkosszolgálatok, közszféra, egyszóval az élet minden területe veszélyeztetett. Miután mindenhova beültetik prominens, vagy éppen mindenre fogható, átprogramozott biorobotjaikat (híveiket) és a zsidó módszer szerint pókhálószerűen átszövik a rendszert, azután magától értetődően átveszik az irányítást nemzetünk felett. Illetve tovább erősítik a már ily módon meglévő zsidó hegemóniát.
Mivel köztudott, hogy egy cionista - tehát soviniszta zsidó érdekeket feltétel nélkül kiszolgáló - szektáról beszélünk, ezért nemzetbiztonsági kockázatot is jelentenek. Ebből viszont - a zalaapáti iskola esetében is - egyértelműen következik a hazaárulás ténye. Jelen esetben is fennáll a szülők, avagy a szülői munkaközösség fokozott felelőssége! A fentiek alapján a tiltakozás minden formáját be kellene vetniük gyermekeink védelmében! Nem elégséges a hit gyülekezetés "hittan óráktól" való távolmaradás, ugyanis az ott jelenlévő tanulók rendkívül hathatós agymosása bizony vírusként terjedhet át a valóban történelmi egyházak által ápolt fiatal, sebezhető elmékre.
A veszély most már valós, mindannyiunk saját felelőssége gyermekeink szebb jövőjének védelme!
(Egy aggódó szülő)
Olvasónk kiegészítése
Kedves Kurucok!
Az imént jutott tudomásomra, hogy Zalaapáti polgármestere, Vincze Tibor egy "hithű" KDNP-s. Ezzel nem is lenne semmi baj, csupán Semjén egyik kijelentését olvasgatva válik nyilvánvalóvá, amit eddig is sejtettünk:
2008. február 18: A Magyar Nemzet (a Népszabadságra hivatkozva) közzéteszi, hogy a Kereszténydemokrata Néppárt izraelita műhely megalakításán dolgozik. A lap szerint Semjén Zsolt, a KDNP elnöke az Országgyűlésben kijelentette, hogy „a hiteles és rabbinikus zsidó hagyományt és értékeket a KDNP képviseli”
Természetesen jelen esetben sem a KDNP-s tagsággal van a baj, hanem a prominensekkel. Hogy is mondja a bölcselet: "Fejétől bűzlik a hal" - vagy valami ilyesmi. Így már össze lehet rakni a puzzle-t, remek szórakozás, csak éppen az országunk megy rá, mire mindannyian felébrednek!
Kapcsolódó:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready