Tisztelt Kurucok!
Szeretném tájékoztatni a tisztességes, becsületes magyar embereket a szeretett városunkban kialakult helyzetről. Először is elküldeném a Facebook-oldalát az egyik véglénynek, aki városunkban ténykedik!
Zoom
Zoom
Zoom
A trónörökös:
Zoom
Zoom
A család:

Autópark:
Zoom
És itt a Facebook-oldala.
Nos, ez a szardarab és családja garázdálkodik városunkban! A Mihályi család életében nem dolgozott, az összes véglénynek együtt nincsen két nap hivatalos munkaviszonya, mégis luxusautók tömkelege áll a házaik előtt, igen házaik előtt, az elmúlt pár évben 18 ingatlant vásároltak szegény rászorultak, van olyan házuk, ahol csak a kovácsoltvas kerítés több millió forintba került! Fő profiljuk a tipikus cigány vonalat képviseli kurvafuttatás, öregezés, csicskáztatás, kábítószer-kereskedelem! Mindenki látja, mit csinálnak, többek közt a helyi rendőrkapitány is, mégsem történik semmi! Gondtalanul száguldozhatnak a belvárosban kábítószeres cigarettát szívva, nem állítják meg őket, a kunszentmártoni lakosság felháborodva nézi, ahogy még a játszóterek előtt sem lassítanak, hanem 200-zal süvítenek a fullos verdájukkal! Fényes nappal árulják a drogot, már az iskolákban is! A tanárok rettegnek, mert ha rájuk szólnak, a család megjelenik! Több embert eltettek láb alól, a Szolnok megyei néplap riportsorozatot is készített erről, védtelen nyugdíjas, egyedülálló embereket környékeznek meg, nevükre íratják a házaikat, elveszik a nyugdíjukat, és kihasználják őket!
 Elegünk van, a svájci hitelektől kizsigerelt, éjjel-nappal dolgozó magyar lakosságnak! Kérem, tegyék közzé levelemet, mivel nagyon sokan nézik az önök honlapját, hisz ez az egyetlen hiteles tájékozódási lehetőségünk!
Tisztelettel:
Egy kunszentmártoni elkeseredett hazafi
Frissítés: Megszólalt a másik fél is - a maga megkapó dialektusában
Az egyik érintett, aki Facebookon csak Kincses Don Juanként szerepel, szemmel láthatóan nagyon élvezi a kitüntetett figyelmet. Mivel maga személyesen is hozzájárult értékes hozzászólásokkal és megosztással cikkünkhöz, mi segítünk terjeszteni magas gondolatait: íme az Fb-oldala. Nem mellékes szempont, hogy a közösségi oldalt nem vagy kevésbé használó olvasóink is megggyőződhetnek az említett úr kiemelkedő szellemi teljesítményéről.