2020. január 22., szerda, Vince, Surány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:10 Eufrozina cigányútra ment álmai18:58 Belső támadások és bizalomvesztés - Di Maio távozik a megsemmisülés előtt álló Öt Csillag éléről18:47 Lemondott a Nyíregyházi Egyetem kancellárja18:09 Személyszállításra is alkalmassá tehető drónprototípust mutattak be Jakabszálláson17:46 Megkezdték az új koronavírus elleni oltás kidolgozását Oroszországban17:20 Rég volt már a hétfői krakkói holokonferencia, épp ideje, hogy Áder Izraelbe utazzon az öreg zsidókkal túlélőset játszani16:20 Orosz lapok szerint az új kormányfő szabad kezet kapott a változtatásra16:15 Egy vérből... címmel indult gyermek- és ifjúsági drámapályázat16:00 Kölcsey buzilobbi általi bemocskolása ellen emelték fel szavukat a Mi Hazánk Ifjai az Auróránál, kiakasztva egy propagandistát15:40 Dél-Koreában nem szánalmaskodnak buziügyben: ha levágatta, akkor nem egészséges, és repül a seregből15:26 Floridai figyelmeztetés: fagyott leguánok hullhatnak a fákról15:02 Börtönre ítéltek egy korrupt rendőrt14:24 Amikor már a nézőnek fáj a tehetségtelenség: Karácsony nevetségessé tétele helyett saját magát égette a "köztévé"14:00 "Az ilyen bunkó, anyaellenes kirohanások éppen az ellenkező hatást érik el"13:51 Szuperhőst utánozva ugrott le az erkélyről egy kisgyerek
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek :: :: Hozzászólások

Ma már a momentumos polgármester asszonyt védi az Új Magyar Gárda főkapitánya

Reklám

Bajai olvasónk írja:
Az ember már nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen az összefosás bajai eredményvárójának videofelvételén. Egy nemzeti érzelmű ember számára biztosan kiveri a biztosítékot.
A Sikeres Bajáért Egyesület fő nyertese az önkormányzati választásnak. Mint az ország több pontján, itt is az MSZP, DK, Jobbik, Momentum, MM a tagjai. A régi baloldali és momentumos emberekről nem is mondanék semmit, hisz az ideológiájuk és az idő úgyis elárul mindent.
Hornyák József megyei Jobbik-alelnök, választókerületi (vagy mifene) elnök. Bajáért akar dolgozni, aki nem is helybeli, hanem sükösdi lakos. Eddig a falujában nem igazán mutatta meg a tehetségét, hiszen a faluban is csak abáléfejűnek hívják a háta mögött. Aljas, sunyi alak, tartozásai vannak többfelé. Alkoholproblémája is látszik az alábbi videón (12.30-tól), hiszen itt is meg kellett erőltetni magát, hogy egy értelmes mondatot mondjon.
Mészáros István az Új Magyar Gárda (van még ilyen?) főkapitánya. Soha komoly munkahelye nem volt, mindig szerette az olyan lehetőséget, ahol a munkát kerülni lehetett. Nagy szerepe volt a MG, majd ÚMG szétverésében. Elüldözte a gondolkodni képes tagokat, viszont benyalt azoknak, akiket nem tudott kikezdeni. Ez az ember "védte" a momentumos polgármesterjelöltet (vajon mitől?). (Mészáros 15.55-től látható.)
Zoom
Ezek ketten véresre tapsolták a tenyerüket a nemzetrontó erők bemutatkozásán.
Van még ettől is alábbvaló? Hol az a határ, amikor már nem lehet a tükörbe nézni? Minek kell történnie, hogy az ilyen gerinctelen alakok eltűnjenek?
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready