Siket olvasónk írja:
Kósa Ádám (a Fidesz EP-képviselője, a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének [Sinosz] elnöke - a szerk.) a siketeken élősködő fideszes tolvaj újra akcióba lépett.
Zoom
Úgy gondolja, hogy jól jöhet a családjának évi 100 millió a hallássérült betegek pénzéből. Drasztikus tagdíjemelés, az amúgy is magas, 6000 Ft-os éves Sinosz-igazolvány díját felemelte 8000 Ft-ra. Megjegyezném, hogy a vakok és gyengénlátók éves díja 2500 Ft, és kevesebb állami támogatást kapnak.
Egy videoüzenetben elmagyarázta, hogy azért emeltek ennyivel, mert ma már egy doboz cigaretta 1500 forint, és ez igazán nem pénz... Szerinte, aki milliókat keres az EU-parlamentben. Aztán széles mosollyal a pofáján közli, hogy természetesen 2021-től újabb 2000 forinttal emelik, mert megérdemlik.
Az indokolása bohózatba illik, nem is tudjuk mi, siketek, hogy Kósa miért az EP-ben, és miért nem egy színjátszótársulatnál tevékenykedik.
A vicces magyarázatát itt lehet megtekinteni.
Csatolok egy nagyon jó hozzászólást, valószínű, hogy a tagot ki fogják zárni.
Zoom
Ha módjukban áll, akkor soraimat osszák meg oldalukon, hogy mindenki lássa, a Fidesz mennyire aljas, az elesetteket is meglopja, ahol tudja.