2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:22 Nem jönne jól a megállapodás nélküli kilépés az Egyesült Királyságnak13:44 Szlávik: nem igaz, hogy a maszk nem véd a fertőzés ellen13:18 Inkább zsinagógán kívül javallott idén a jóm-kipúri baromfi-abuzálás12:55 Orbán Viktor boldog születésnapot kívánt az ENSZ-nek12:36 Jereván: Azerbajdzsán örmény polgári célpontokra támadott, két helikoperük és három drónjuk bánta12:19 Fehérorosz külügyér: a szomszédok káoszba és anarchiába próbálják sodorják az országot11:58 Három montenegrói városban hétfőtől kevésbé lesznek vidámak az éjjelek11:35 Zajlanak az önkormányzati választások Romániában és Erdélyben11:21 Fogolycserében állapodtak meg Jemenben11:02 Népszerű a VírusRadar10:45 Elfogatóparancsokat adtak ki rendőr- és katonatisztek ellen is a hat éve lemészárolt mexikói diákok ügyében10:29 Gaudi: garázdaság és kényszerítés is felmerülhet az SZFE-t elfoglaló diákoknál10:16 Hatan meghaltak, 937-tel nőtt a fertőzöttek száma10:03 Hétfőtől három emeletes vonat közlekedik a váci és ceglédi vonalon09:47 Hat településen tartanak ma időközi önkormányzati választást
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek :: :: Hozzászólások

Még Jézust is képesek belekeverni beteges hazugságaikba a buzipropagandisták

Reklám

Bár a koronavírus-járvány számtalan módon akadályozta és akadályozza még mindig életünket, ahhoz azért nem elég erős, hogy megszüntesse a Magyarországra és az egész világra ezerszer veszélyesebb LMBTQP-propagandát.
Ezen a héten számos kártékony esemény zajlik a hazai buzihét alkalmából, például tegnap az Auróra nevű lepratanyán a mozaik közösség rendezésében meghirdetett „Érzékenység a kereszténységben” című esemény zajlott, melyen Jézus nevét is szájukra véve próbálták bizonyítani, hogy a „Isten a meleg büszkeség” mellett áll.
Zoom
Zoom
Hazafiak kis csoportja is megpróbált bejutni, köztük a Mi Hazánk budapesti elnöke Nagy Attila is. Ugyan a szervezők a saját meghívójuk szerint is a párbeszéd fontosságában hisznek, a kritikai hangokat ezúttal sem engedték be. 40 kilós fiúkák és fiús lányok állták el útjukat, és rendőri segédlettel órákon át sikeresen akadályozták az érdemi párbeszéd kialakulását.
Zoom
Zoom
A szervezők minden bejutni akarót kikérdeztek világnézetéről, szándékairól, a házirend ismeretéről, kivéve azokat, akikről ránézésre látszott, hogy degeneráltak, mert azokat egyből beengedték. Így rekedt kívül például az a két egészséges kinézetű lány is, akik saját bevallásuk szerint az Úr igéjét hozták volna el a megtévelyedetteknek, ezért az esemény alatt végig az utcán imádkoztak a lelkükért.
Felhívjuk azon hazafiak figyelmét, akik nem túl izmosak (mert akkor rögtön kihullanak a rostán) és nem ismertek (mert akkor felismerik őket), hogy kommentelés helyett a további eseményeken személyesen maguk is kíséreljenek meg érdemi párbeszédet kialakítani eltévelyedett honfitársainkkal.
(Olvasónktól)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready