Bezár!
2021. január 23., szombat, Zelma, Rajmund, Emese napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:19 Férfikézilabda-vb: a lengyelek legyőzésével negyeddöntőben a mieink19:30 Brit tudósok még nem döntötték el, hogy halálosabb-e az új koronavírus-variáns18:59 Ellenzéki tömegtüntetések zajlottak Oroszországban - több mint kétezer őrizetbe vétel, jövő hétvégén folytatják18:39 Leszedette az uniós zászlókat a pitvarosi polgármester17:24 Végső búcsút vettek Frankó Endrétől, az utolsó Puma-repülőtiszttől16:53 Húszi támadás meghiúsításával henceg a szaúdi agresszor16:29 A szokásos őrizetbe vételek Minszkben is15:54 Megdöntötték Ásotthalom '56-os rekordját, de holnap már havazás jön15:35 Dehogy kényszerítette kedvesét kurválkodásra a Cozma-gyilkos Sztojka, sőt, le akarta beszélni a lekvárfőzésről14:58 Horvátország felfüggeszti a lakosság oltását14:30 Elrendelték a Telepy késelők letartóztatását14:14 A vezetés mellett a drog is a tatabányai fiatal vérében volt13:45 Kínai harci repülőgépek provokáltak Tajvan légterében12:58 Csak a szokásos: Magyarországot ismét a vörös zónába sorolták ukrán "barátaink"12:19 Oroszországban a novemberi szintre csökkent az új fertőzések száma
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek :: :: Hozzászólások

Még Jézust is képesek belekeverni beteges hazugságaikba a buzipropagandisták

Reklám

Bár a koronavírus-járvány számtalan módon akadályozta és akadályozza még mindig életünket, ahhoz azért nem elég erős, hogy megszüntesse a Magyarországra és az egész világra ezerszer veszélyesebb LMBTQP-propagandát.
Ezen a héten számos kártékony esemény zajlik a hazai buzihét alkalmából, például tegnap az Auróra nevű lepratanyán a mozaik közösség rendezésében meghirdetett „Érzékenység a kereszténységben” című esemény zajlott, melyen Jézus nevét is szájukra véve próbálták bizonyítani, hogy a „Isten a meleg büszkeség” mellett áll.
Zoom
Zoom
Hazafiak kis csoportja is megpróbált bejutni, köztük a Mi Hazánk budapesti elnöke Nagy Attila is. Ugyan a szervezők a saját meghívójuk szerint is a párbeszéd fontosságában hisznek, a kritikai hangokat ezúttal sem engedték be. 40 kilós fiúkák és fiús lányok állták el útjukat, és rendőri segédlettel órákon át sikeresen akadályozták az érdemi párbeszéd kialakulását.
Zoom
Zoom
A szervezők minden bejutni akarót kikérdeztek világnézetéről, szándékairól, a házirend ismeretéről, kivéve azokat, akikről ránézésre látszott, hogy degeneráltak, mert azokat egyből beengedték. Így rekedt kívül például az a két egészséges kinézetű lány is, akik saját bevallásuk szerint az Úr igéjét hozták volna el a megtévelyedetteknek, ezért az esemény alatt végig az utcán imádkoztak a lelkükért.
Felhívjuk azon hazafiak figyelmét, akik nem túl izmosak (mert akkor rögtön kihullanak a rostán) és nem ismertek (mert akkor felismerik őket), hogy kommentelés helyett a további eseményeken személyesen maguk is kíséreljenek meg érdemi párbeszédet kialakítani eltévelyedett honfitársainkkal.
(Olvasónktól)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready