Bár a koronavírus-járvány számtalan módon akadályozta és akadályozza még mindig életünket, ahhoz azért nem elég erős, hogy megszüntesse a Magyarországra és az egész világra ezerszer veszélyesebb LMBTQP-propagandát.
Ezen a héten számos kártékony esemény zajlik a hazai buzihét alkalmából, például tegnap az Auróra nevű lepratanyán a mozaik közösség rendezésében meghirdetett „Érzékenység a kereszténységben” című esemény zajlott, melyen Jézus nevét is szájukra véve próbálták bizonyítani, hogy a „Isten a meleg büszkeség” mellett áll.
Zoom
Zoom
Hazafiak kis csoportja is megpróbált bejutni, köztük a Mi Hazánk budapesti elnöke Nagy Attila is. Ugyan a szervezők a saját meghívójuk szerint is a párbeszéd fontosságában hisznek, a kritikai hangokat ezúttal sem engedték be. 40 kilós fiúkák és fiús lányok állták el útjukat, és rendőri segédlettel órákon át sikeresen akadályozták az érdemi párbeszéd kialakulását.
Zoom
Zoom
A szervezők minden bejutni akarót kikérdeztek világnézetéről, szándékairól, a házirend ismeretéről, kivéve azokat, akikről ránézésre látszott, hogy degeneráltak, mert azokat egyből beengedték. Így rekedt kívül például az a két egészséges kinézetű lány is, akik saját bevallásuk szerint az Úr igéjét hozták volna el a megtévelyedetteknek, ezért az esemény alatt végig az utcán imádkoztak a lelkükért.
Felhívjuk azon hazafiak figyelmét, akik nem túl izmosak (mert akkor rögtön kihullanak a rostán) és nem ismertek (mert akkor felismerik őket), hogy kommentelés helyett a további eseményeken személyesen maguk is kíséreljenek meg érdemi párbeszédet kialakítani eltévelyedett honfitársainkkal.
(Olvasónktól)