Tisztelt Kurucok, Szimpatizánsok, Magyarok! Hazánkban a napokban kezdődik a szokásos hollókoszt idény, amelyben az év végéig 57 különböző eseményben vezekelnek a tudatlanok és héber zsoldban álló politikusok.
Olyan színvonalas eseményekre fogják szórni az adófizetők pénzét, mint a különböző holló-fesztiválok, megemlékezések, hazudozós talk-show-k, dunaparti vascipőkből a madár- és kutyaürülék eltávolítása, Dohány utca felnyaló verseny majd fej önkéntes beleverése és hozzácsapkodása a dohány utcai zsinagóga falához. Újabb milliárdos áldozat bemutatása és átadása a Mazsihisznek. Antifasiszta és ifjú partizán felvonulások, majd a buzeráns fesztivál, fél Judapest megbénítása. Mindez szigorúan dokumentálva a kamerák össztüzében. A televíziókban dokumentum filmhazugságok, vetélkedők, a hollywood-i héber filmstúdiók hamisítványainak, filmstúdiókban legyártott „eredeti” koncentrációs táborokat bemutató, agyonjátszott agit-prop kópiák vég nélküli ismételgetése. Látogatás a Hetiretkes szereplőinek lakásában, ahol tanúi lehetünk, hogyan markolásszák reszkető kézzel az összekészített bőröndöt, másik kezükben az izraeli útlevelüket és bankszámlaszerződésüket szorongatva. Mindent beleadnak, apait-anyait, hogy beleverjék bűnös agyunkba, hetedíziglen bűnösök vagyunk.
Kinyitják a holomocsok főcsapját, a tömegtájékoztató eszközökből ömleni fog a fekália. Aki lakását, házát, családját meg akarja menteni a hazugságfolyamtól, ne nézzen TV-t, ne kapcsolja be a rádiót (a sporthírekben is a 6 millió áldozat lesz a szenzáció, vagy hogy melyik izraeli csapat, illetve versenyző szenvedett igazságtalan vereséget az "európai" versenyeken), interneten is csak a nemzeti portálokat látogassa! A többin úgyis ugyanazt fogja látni, olvasni.
Ha lehet, betegség vagy egyéb igazolható ok miatt ne vigyük gyermekeinket iskolába, óvodába, még bölcsödébe sem! Otthon zárkózzunk be egy jó könyvvel, vagy meséljünk gyermekünknek egy Wass Albert könyvből, olvassunk fel nekik az Egri csillagokból, a Toldiból. Meséljünk a Csodaszarvasról, Hunorról és Magorról, a Kitörés Napjáról. Próbáljuk meg átvészelni az előttünk levő napokat!
Remény és kitartás!
M. T.