Csurkától már megszoktuk, hogy önkezűleg rombolja saját népszerűségét hülyeségeivel már abban az időben, amikor Gyárfás hetente hívta be Nap-keltéjébe. És aki már akkor mérhetetlen kapzsisága, szarrágóságai és gazemberségei miatt otthagyta vagy felkelt a Pannon rádióból, azonnal moszados lett.

Közben a szopósszájú Papolczy Gizi güzült a léért, csinosítva villáikat, a legdrágább svájci magániskolába küldve valódi férjével, a kádári titkosszolgálat Papolczy századosával közös gyermekeiket. És Csurka pofázik titkosszolgálatokról...

A zsozsót most leginkább a Jobbik veszélyezteti, amelynek felfelé ívelő népszerűsége láttán a vén hülyénél elszakadt a fonal, és ötszázas példányszámú lapjában gyalázta a Jobbikot. A szokott szöveg: hátulról irányítás, stb. Csakhogy elszólta magát egyik mondatában. „A jövőben – ez a helyi Moszad elképzelése és a Ron Werber tanácsadó cég véleménye is – Vona kell hogy legyen minden, ami Torgyán volt.”

Most vegyük egyszer újra komolyan a pénzsóvárságba átment roncsot. Ki ismerheti a helyi Moszad elképzelését? Ki az, aki egyúttal Werber tanácsadó cégének soha nyilvánosságra nem hozott véleményét ismerheti? Nem más, mint a Moszad saját embere. Ez a logika vonala. A beteges logikáé. De mi Csurka érdekében maradjunk normálisak.

Csurka nem mások kreálmánya. Saját magáé. Ha a Moszad tagja lenne, nem kotyogná el megbízója elképzeléseit. Vagyis Csurka nem moszados, csak elmebeteg. A tragédia az, hogy a Fidesz is csurkista lett. Kövér a Jobbiktól való ijedelmében már szintén mások „kreációjának” tartja a Jobbikot. Ha a Jobbik ezt az érvelést követné, feltehetné a kérdést: kinek a kreációja a Fidesz? A Likudé? A washingtoni neokonoké?

Nem. Saját beszariságának kreációja. Csurka pedig a saját leépült baromságáé.

Z. K.