Sürgős figyelmeztetés a politikai "elit" tagjai számára!
Április 20-án, éppen Adolf Hitler születésnapján jelentette be Hiller haver, hogy a kormány kezdeményezi egy holokauszttagadó törvény elfogadását.

Mennyi idő telt is el azóta, fiúk? Lassan két hónap, a törvény pedig sehol. A Bajnai-kormány is mindenfélével foglalkozik, megszorítások vannak, meg mindenféle intézkedések, ingatlanadóról vitáztok, folyik a jobbikozás, meg a szélsőségesezés, mind a Fideszben, mind az MSZP-ben, közben pedig még mindig büntetlenül lehet tagadni a hollókosztot. Rendben van ez így, gyerekek? Mit fognak szólni a Zsidó Világkongresszusban meg Tel Avivban a szerencsétlenkedésetekhez? Képesek lennétek így, dolgavégezetlenül elmenni szabadságra, hogy azután egész nyáron át büntetlenül lehessen tagadni a holokausztot?

Most, a hétvégén is ámulva láttam, hogy sem Fidesz-kongresszuson, de még az SZDSZ vezetőinek tanácskozásán sem hozták szóba ezt a felháborító totojázást. Vagy talán több is van a szarakodásotok mögött? Miért nem vagytok képesek legalább lekoppintani valamelyik más európai ország holotagadó törvényét? Van belőle elég! De hallgatnak a miniszterek, hallgat Hiller haver, és Libajnai is kussol. Mi folyik itt? Nagyon gyanús. Hát nincs itt valamiféle határidő, aminek meg kellene felelni? Vigyázzatok, mert a végén még el lesztek csapva mind, mert nehogy azt higgyétek már, hogy elég szélsőségesezni és jobbikozni, és már kapjátok is a zsíros állásokat, és dől nektek a lé. Ha a hollókoszt-tagadók üldözését nem követelitek, és nem ütitek nyélbe már azt a törvényt, akkor hiába volt a sok seggnyalás, el lesztek küldve a fenébe. Úgyhogy észre térni gyorsan, mert ti is pontosan tudjátok, lopnotok szabad, amennyit akartok, de csak addig, amíg nem felejtitek el, kiknek tartoztok ezért hálával és köszönettel.
Perge Ottó