2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy12:52 Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását12:43 A foci lett Kolumbia legnagyobb heroinkereskedőjének a veszte12:27 Piramisjáték miatt emeltek vádat egy férfi ellen Budapesten12:08 London több kérdésben sem hajlandó kompromisszumokra az uniós egyeztetéseken11:42 Az ausztrálok háromnegyedét érintette a tűzvész11:11 Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett
24 óra legolvasottabbjai

Humor, Videók :: :: Hozzászólások

Újra látható: lábat hosszabbít és kiűzi a süketség szellemét az Orbán-támogató szektavezér négere

Reklám

A Fidesz egyik propagandalapja terjedelmes interjút közölt ma Németh Sándorral, aki természetesen elmondta, hogy Orbán Viktor a legeslegalkalmasabb az ország vezetésére. A Magyar Idők azonban egy szót sem ejtett arról, hogy mire és mennyire alkalmas maga Németh Sándor. Alkalmas-e arra, hogy irányt mutasson az olvasóiknak, vagy egyáltalán bárkinek arra vonatkozóan, hogy milyen politikai döntéseket hozzanak.
Korábban több leleplező videót is közöltünk már e beteg zsidóimádó szekta világáról (és bármennyire próbálták töröltetni mindenhonnan, az alábbi kapcsolódókban továbbra is elérhetők), most egy kedves olvasónk felhívta a figyelmünket két újabb "csodára".
Az alább látható összeállítás a Fidesz "egyházának" vezetőjéhez hasonló szélhámosok ócska trükkjeiről szól. És persze feltűnik benne Orbán "vezető lelkésze" is, 43:38-tól a már ismert jelenetekkel (közben zeng az Izrael-dicsőítés), 44:40-től azonban igazi szenzáció látható. A szektavezér ugyanis lábhosszabbításhoz és hallásvisszaadáshoz asszisztál a Hit Gyülekezete budapesti központjában, miközben a leendő Fidesz-szavazók őrjöngnek a háttérben.
És itt már fölösleges minden további kommentár, ezt egyszerűen látni kell. Ez az ember lett mértékadó vallási vezető a Fidesznél, és ezt az elmebeteg csoportosulást emelték a történelmi egyházakkal azonos szintre...
Frissítés: kínos volt az ügy, töröltették a videót
Két éven át senkit sem zavart a YouTube-on, aztán közzétette a Kuruc.info, a maffiavezér pedig máris elérte a törlését. Nos, akkor lehet ostromolni az oroszokat is, íme a vonatkozó rész VK-n:
(Ha az eredeti föltöltő felrakja máshova a teljes filmet, szívesen beágyazzuk újra, nem a kattintásbegyűjtés a célunk, hanem a felvilágosítás.)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready