2019. június 27., csütörtök, László, Bársonyka, Dalia napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Újra lecsapott Gyurcsány banyatankos különítményének egy magányos harcosa22:22 Nagyon erős UV-B sugárzás várható holnap22:10 Az MSZP elnöke nem fárad új felszólalások írásával, jók lesznek a két évvel korábbiak is21:48 Egyre zavarosabb a tűzben meghalt kislány története21:40 A horvát Marija Pejcinovic Buricot választották az Európa Tanács új főtitkárának21:13 Nem csak Harry degenerált: Vilmost egyáltalán nem zavarná, ha a gyerekei ferde hajlamúak lennének20:55 Hollandia a lehetőségek országa: tőlük még 2019-ben is ki lehet sajtolni némi holokárpótlást20:33 Puzsér nem tud választani Tarlós és Karácsony közül, ezért ő is elindul20:02 Trump: Németország erőtlen, a kínai gazdaság összeomlóban, egy Irán elleni háború pedig nem tartana sokáig19:45 Döntöttek a Fidesz fővárosi polgármesterjelöltjeiről19:21 Belátták, hogy botorság volt a szijjártói "tudomásul vétel": mégsem engednénk az úzvölgyi temető államosítását18:47 Németh Zsolték "ukrán barátaink" miatt nem szavazták meg az oroszok visszavételét az ET-közgyűlésbe18:39 Ez már nem jött össze Gyurcsánynak: Karácsony nyerte az előválasztást18:06 Tanulnak a cigányok a liberális "jogvédőktől": Kamarásék szeretnék betiltatni a cigánybűnözés szót - és a pártot is, amely ezt használja17:25 Úgy tűnik, be kellene érni az égő cigarettás-elektromos rendszeres magyarázattal Notre-Dame-ügyben
24 óra legolvasottabbjai

Humor, Videók :: :: Hozzászólások

Újra látható: lábat hosszabbít és kiűzi a süketség szellemét az Orbán-támogató szektavezér négere

Reklám

A Fidesz egyik propagandalapja terjedelmes interjút közölt ma Németh Sándorral, aki természetesen elmondta, hogy Orbán Viktor a legeslegalkalmasabb az ország vezetésére. A Magyar Idők azonban egy szót sem ejtett arról, hogy mire és mennyire alkalmas maga Németh Sándor. Alkalmas-e arra, hogy irányt mutasson az olvasóiknak, vagy egyáltalán bárkinek arra vonatkozóan, hogy milyen politikai döntéseket hozzanak.
Korábban több leleplező videót is közöltünk már e beteg zsidóimádó szekta világáról (és bármennyire próbálták töröltetni mindenhonnan, az alábbi kapcsolódókban továbbra is elérhetők), most egy kedves olvasónk felhívta a figyelmünket két újabb "csodára".
Az alább látható összeállítás a Fidesz "egyházának" vezetőjéhez hasonló szélhámosok ócska trükkjeiről szól. És persze feltűnik benne Orbán "vezető lelkésze" is, 43:38-tól a már ismert jelenetekkel (közben zeng az Izrael-dicsőítés), 44:40-től azonban igazi szenzáció látható. A szektavezér ugyanis lábhosszabbításhoz és hallásvisszaadáshoz asszisztál a Hit Gyülekezete budapesti központjában, miközben a leendő Fidesz-szavazók őrjöngnek a háttérben.
És itt már fölösleges minden további kommentár, ezt egyszerűen látni kell. Ez az ember lett mértékadó vallási vezető a Fidesznél, és ezt az elmebeteg csoportosulást emelték a történelmi egyházakkal azonos szintre...
Frissítés: kínos volt az ügy, töröltették a videót
Két éven át senkit sem zavart a YouTube-on, aztán közzétette a Kuruc.info, a maffiavezér pedig máris elérte a törlését. Nos, akkor lehet ostromolni az oroszokat is, íme a vonatkozó rész VK-n:
(Ha az eredeti föltöltő felrakja máshova a teljes filmet, szívesen beágyazzuk újra, nem a kattintásbegyűjtés a célunk, hanem a felvilágosítás.)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready