2019. április 22., hétfő, Csilla, Noémi napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:35 Igazán menők voltak a Tápióbicskén "gengszterkedő" fővárosi fiatalok21:53 A rabbi szerint a kereszténység bálványimádás, megérdemeltük a Notre-Dame leégését21:01 Nem övezte valami nagy érdeklődés az észak-macedóniai elnökválasztást - második fordulót kell tartani20:14 Pszichológia és reklám: alattomos erővel veszi célba agyunkat a neuromarketing19:46 Zsidóváltás Ukrajnában: a humorista tönkreverte a csokigyárost18:59 Több rendszámmal is próbálkozott egy bélapátfalvi férfi, de egyik sem volt az igazi18:10 Lassan minden csomag mellé kell egy rendőr Ferihegyen17:51 Moszkva továbbra is kész német és francia megfigyelőket fogadni a Kercsi-szorosban17:09 Húsvéti robbantássorozat: katolikus templomokat és szállodákat sújtottak véres merényletek Srí Lankán17:04 Lépfenével fertőzött döghúst dolgoztak fel és árultak Békés megyében16:33 A hit magánügyek közé száműzése a baloldali, liberális, szocialista, nemzetközi eszmékből jött15:49 Erdélyi turnéra indulnak a Fölszállott a páva versenyzői15:01 Az MTVA feljelenti Sargentiniéket egy lopott kampányvideó miatt14:28 Még két napig gyűjthetnek ajánlásokat a pártok13:56 Ezeken a településeken rossz a levegő minősége
24 óra legolvasottabbjai

Humor, Videók :: :: Hozzászólások

Újra látható: lábat hosszabbít és kiűzi a süketség szellemét az Orbán-támogató szektavezér négere

Reklám

A Fidesz egyik propagandalapja terjedelmes interjút közölt ma Németh Sándorral, aki természetesen elmondta, hogy Orbán Viktor a legeslegalkalmasabb az ország vezetésére. A Magyar Idők azonban egy szót sem ejtett arról, hogy mire és mennyire alkalmas maga Németh Sándor. Alkalmas-e arra, hogy irányt mutasson az olvasóiknak, vagy egyáltalán bárkinek arra vonatkozóan, hogy milyen politikai döntéseket hozzanak.
Korábban több leleplező videót is közöltünk már e beteg zsidóimádó szekta világáról (és bármennyire próbálták töröltetni mindenhonnan, az alábbi kapcsolódókban továbbra is elérhetők), most egy kedves olvasónk felhívta a figyelmünket két újabb "csodára".
Az alább látható összeállítás a Fidesz "egyházának" vezetőjéhez hasonló szélhámosok ócska trükkjeiről szól. És persze feltűnik benne Orbán "vezető lelkésze" is, 43:38-tól a már ismert jelenetekkel (közben zeng az Izrael-dicsőítés), 44:40-től azonban igazi szenzáció látható. A szektavezér ugyanis lábhosszabbításhoz és hallásvisszaadáshoz asszisztál a Hit Gyülekezete budapesti központjában, miközben a leendő Fidesz-szavazók őrjöngnek a háttérben.
És itt már fölösleges minden további kommentár, ezt egyszerűen látni kell. Ez az ember lett mértékadó vallási vezető a Fidesznél, és ezt az elmebeteg csoportosulást emelték a történelmi egyházakkal azonos szintre...
Frissítés: kínos volt az ügy, töröltették a videót
Két éven át senkit sem zavart a YouTube-on, aztán közzétette a Kuruc.info, a maffiavezér pedig máris elérte a törlését. Nos, akkor lehet ostromolni az oroszokat is, íme a vonatkozó rész VK-n:
(Ha az eredeti föltöltő felrakja máshova a teljes filmet, szívesen beágyazzuk újra, nem a kattintásbegyűjtés a célunk, hanem a felvilágosítás.)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready