Molnár F. Árpádról azt mondhatnánk, hogy a nemzeti radikális oldal udvari bolondja vagy Győzikéje - bár míg az előbbi bevallottan tízmilliókért csinálta, addig Molnár F. Árpád vélhetően csak a születését követő percekben fellépő oxigénhiány miatt lett ilyen, amilyen.
Legújabb tragédiája: egyik népirtásellenes, elektrosokkterápiás, emberprogramozásos, Echelon-technológiát "leleplező" videóját (egyébként az összes ilyen) "betiltották" - pontosabban fogalmazva a Youtube rendszerébe nem tudott belépni. Vagyis vélhetően benyomva hagyta a Caps Lockot, és így írta be a jelszót, reggeltől estig próbálkozott, de mindhiába. Aztán "rájött", hogy a CIA, a Moszad és az FBI tiltotta le felhasználónevét, és így nem tudta feltölteni legújabb művét. De nem hagyhatja, hogy az igazságot elhallgattassák. Éppen ezért felhívta a magyarországi USA-nagykövetséget, és követelte, hogy April H. Foley nagykövet asszony azonnal hívja fel a Fehér Házat, és oldják fel a cenzúrát. Egyetlen telefonhívással. Mellesleg a hajmeresztő ökörségeket tartalmazó honlapjáról is minden második nap azt híreszteli, hogy betiltotta (a már leköszönt) Bush - valamiért nem érzi ellentmondásosnak, hogy közben folyamatosan elérhető minden pihent magyar örömére.
Az alábbi (általa közzétett, bizony, ezekkel a képekkel) videón jól látható, hogy - minő véletlen - a követségen dolgozó hölgy még életében nem hallott a Hírháttér Médiáról, melynek Molnáref a mindenese. Ő pedig felkapta ezen a vizet, hiszen őt mindenkinek ismernie kell, elvégre - így fogalmaz - : "a magyar történelem legjobb nyílt levelét is mi készítettük és elárasztottuk vele az internetet".  Bizony. Sajnos mindenki elhallgatja - mi nem tesszük. Vissza a Lipótot!
 
 
Kapcsolódó: