A mai nappal útjára indítjuk a Kuruc.info játékgyárat, hála egy kedves bajtársunknak, aki időről időre újabb (természetesen politikailag nem korrekt) játékkal fog megörvendeztetni mindannyiunkat. Máshol törölnék az efféle játékokat (személyiségi jogokat sért, gyűlöletet kelt, kirekeszt, blablabla), de a Kuruc.infóig nem ér el a kezük.

Settenkedőből LOPakodó
A mostani kuruc.infós játékban Bakács Tibor bőrébe bújhatunk: az alábbi remekmű a sajt- és szalámilopás után pillanatokat dolgozza fel. Törd fel a biztonsági terminálokat, osonj el a kamerák és biztonsági őrök között, és juss ki a parkolóba! Ügyesebben lopsz, mint Bakács? Vigyázz, könnyen lebukhatsz, ha nem vagy elég óvatos...
A játék szereplőiről:

A játék hat pályából áll és nem is olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre látszik. A nyilakkal lehet irányítani, a számítógéphez hozzáérve nyithatjuk ki az ajtókat vagy kapcsolhatjuk ki a biztonsági kamerákat - de nem mindegy, mikor...
LOPakodó - kattintson ide a játék indításához! Felugró ablakban nyílik meg a játék, aki szeretné, teljes képernyőre is kirakhatja. (Friss: módosítottuk a játékot, már nem lehet a space gombbal átugrani a nehéz pályákat, muszáj megcsinálni a tovább lépéshez.)
Ha tetszett a játék, ossza meg ismerőseivel vagy küldje el nekik! Fórumokban, blogokban is terjeszthetjük ennek a cikknek a linkjét: http://kuruc.info/r/22/75399/ Így Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy Bakács tettét ne feledhessék el az emberek, így a tolvaj jövője meg lesz pecsételve.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: