Frissítés: Az Index szerint nemcsak a helyszínt, hanem az időpontot is elszúrták az MNG-sek, ugyanis 15:20-kor véget ért a zsidó tüntetés. Hamarosan kiderül az igazság, aki menni akart, az már bizonyára úton van.
Korábban írtuk: Mint kiderült, a magyargyűlölők nem a hegyvidéki turulszoborhoz készülnek ma, hanem a Várba, így a Magyar Nemzeti Gárda is oda várja a nemzeti jelképünk védelmében fellépőket, alább olvasható az újabb felhívásuk.

Adjon az Isten!
A liberális elhallgatás-csúsztatás eredményeként (mely eddig csak a turulnál megtartandó tüntetésről szólt) a mai turulvédő rendezvény helyszíne a nem a XII. kerületi turulszobor lesz, hanem a budai Várban található Sándor-palota melletti kompozíció (a Gárda születésének helye). Ide várjuk testvéreinket és bajtársainkat!
Szebb jövőt!
M.N.G.
Országos Sajtószolgálat
TGM és Iványi mára tervezett fellépéséről itt adtunk hírt: Antimagyar díszpéldányok temették a köztársaságot
A korábbi közlemény:
Adjon az Isten!
A turul a magyar nemzet ősi jelképe.
Nem engedjük, hogy a napi politika mocsarába rántsák, és sárral dobálják!
Mint ismeretes, az Opera előtt bohóckodó szoclib bagázs gyűlöletkörútján - szokás szerint - célba vette a XII. kerületi turulszobrot is!
Nem engedhetjük, hogy a szeptemberi zacskós-wc papíros gyalázat után akár csak szóban is újra megbecstelenítsék ezt a magasztos ősi jelképet!
Ezért várjuk minden hazájáért, nemzetéért aggódó és tenni is kész testvérünket január 3-án 17 órára a helyszínre (Nagyenyed u. - Böszörményi út sarka)!
Szebb jövőt!
Magyar Nemzeti Gárda