2019. szeptember 18., szerda, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig17:07 Kiderült, hogy az egész emberiség jövőjét elárulták ma a fideszesek16:12 Négy oka is volt a nyugtalan viselkedésre a győri BMW-snek15:46 Merényletre készülő fegyveresekkel végzett az orosz terrorelhárítás15:27 Őrizetbe vettek egy svédországi férfit a dán adóhivatal elleni robbantás miatt14:54 Irán jegyzéket küldött Amerikának: ha megtámadják őket, azonnal válaszolnak14:21 Szeged: idegállapot miatt autórongálás14:00 Jogerős: ha elég hülye a cigány, lophatja az áramot, és még ölhet is vele13:25 Elvesztette a türelmét a cigány pofátlanság miatt a patai iskolaigazgató, már megy is a "szegény roma fiú"-zás12:52 A demokrácia diadala: évenként 500 ezres "kártérítés" az osztálytársaikat terrorizáló fiatal cigánybűnözőknek12:29 A pontosság nemcsak a MÁV-ra, a Jobbikra sem jellemző12:11 "Talán" februárban lehet majd bejutni hasi ultrahangra a XI. kerületi rendelőben
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Cigánybűnözés ::

Az egész országban bokszolni tanítaná a cigányokat a Fidesz - összesen 30 ezer gyilkológépet fejleszthetnek ki

Reklám

Szolnokon megyei ökölvívó akadémiát indítottak a Dr. Hegedűs T. András Szakiskolában tizennégy, "elsősorban hátrányos helyzetű, döntően roma származású fiatal" számára.

Hétesi cigányok "felzárkózás" közben
Az akadémia mintaprogramját pénteken mutatták be az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) fenntartásában működő, általános és szakközépiskolát is magába foglaló intézményben, ahol a tizennégy diákra mindennap tanulás és edzés vár majd.
Az ünnepi eseményen Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) sportért és ifjúságért felelős államtitkára elmondta, ezzel a kezdeményezéssel "az érintett fiatalok esélyt kapnak arra, hogy gyorsabban, hatékonyabban és eredményesebben tudjanak felzárkózni a társadalomban". (De aki látott már cigányt, az nagyon jól tudja, hogy a nagy részük nem felzárkózásra fogja használni a tudományát - a szerk.) A politikus hozzátette, hogy a hátrányos helyzetűek sokkal nehezebben indulnak az életnek, sokkal több energiát, akaratot kell befektetniük egy-egy cél eléréséért, és "az ökölvívás mint küzdősport ebben segíteni fog nekik" (kétségkívül - ha a cél a magyarok mielőbbi ártalmatlanná tétele - a szerk.).
30 ezer cigány fiatal "sportolását" támogatja a kormány
Langerné Victor Katalin, az Emmi társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára azt mondta, a Nemzeti Felzárkózási Stratégiát a felnőttek írták, de a főszereplők azok a "gyerekek", akik ott ülnek az ökölvívó akadémia megnyitóján. Kiemelte: ők azok, akiknek "már karnyújtásnyira van a lehetőség, hogy a kilátástalan szegénységből a sport révén kitörjenek".
Farkas Flórián, az ORÖ elnöke arról beszélt, hogy ez a kezdeményezés annak a megállapodásnak a részét képezi, amelyet a kormány kötött 2010-ben az Országos Roma Önkormányzattal 30 ezer cigány fiatal "sportolásának" támogatására. Jelezte, hogy amennyiben az akadémia beválik, szeretnék több megyében, így Nógrádban, Borsodban és Szabolcs-Szatmárban is útjára indítani a programot.
A pénteki eseményen az ORÖ együttműködési megállapodást kötött az MTK-val.
(MTI - Fidesz.hu nyomán)
Frissítés: Olvasónk írja:
Íme egy tipikus cigány bokszoló - több éve "sportol" már, sőt még most is csinálja, és eddig "csak" 5 évet ült (csoportos rablásért), 30 év körül van:
Zoom
Zoom
2. frissítés: Jobbik-közlemény: Pillangókés-tanfolyamot is indít a Fidesz a cigányoknak?
Ha már elképzelése sincs a cigányság integrációjának mikéntjéről az Orbán-kormánynak, legalább olajat ne öntsön a tűzre! Egyszerre megdöbbentő és felháborító, hogy a Fidesz ökölvívó-akadémia indításában látja a cigány fiatalok sikerességét. Kozák Rajmund – az a fiatal cigány bokszoló, aki 2008 elején osztálytársát gyilkolta meg „tehetségével” – esetét lehet, hogy a Fidesz elfelejtette, de a társadalom nem!
A fiatalkorú cigányok egyre jelentősebb része nap mint nap agresszivitásával tartja rettegésben és terrorban a környezetét, s erre nem lehet az a minisztérium válasza, hogy verekedjenek minél profibb módon. Nem azt várjuk, hogy sakknagymesterek oktassák őket, de a körülményeket figyelembe véve nem biztos, hogy a köreikben divattá vált boksz lenne a legideálisabb, ha már az adófizetők pénzéből erre is jut.
Hajdúhadházon az idősek gondozását bíznák a cigányságra, most meg közpénzből „képzik tovább” agresszivitásukat. Nem volt még elég áldozat? Nincs még elég a cigányok által elkövetett személy és vagyon elleni erőszakból?
Mit fog még indítani a kormány az integráció jegyében? Minden cigány fiatalnak tanfolyamot a pillangókés minél hatékonyabb használatáról, esetleg a lakatosmesterség trükkjeire is megtanítják őket a komolyabb zárak feltörése végett? Vagy esetleg a MÁV-nál cigánykvóta lesz a színesfémkötegek szerelésére?
Magyarországnak ebből a politikából van elege. Ha Pintér, Orbán és a kormány nem képes megvédeni a tisztességes embereket, a Jobbik majd megteszi helyette.
Mirkóczki Ádám
országgyűlési képviselő, a Jobbik szóvivője
Régebbi anyagok:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready