2019. július 20., szombat, Margaréta napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
06:55 Gyenge lesz az idei almatermés22:43 A nemzetközi helyzet fokozódik: Irán lefoglalt egy brit olajszállító hajót22:22 Addig mocskolódott a beszorult kezű tolvaj purdé anyja, hogy a katasztrófavédelem inkább törölte a bejegyzést21:47 Orosz üzenet Ankarának: ha Washington nem adja az F-35-ösöket, mi szívesen szállítunk Sz-35-ös vadászbombázókat21:21 Toroczkai az önkormányzati választásról: ott indulunk el, ahol van értelme20:35 Meghalt Heller Ágnes20:24 Eddig 12 ezren vették igénybe a családvédelmi akcióterv valamelyik támogatását19:45 Szelídebb húrokat pengetnek Salviniék - egyelőre marad az olasz kormány19:27 Hétfőn kezdődik a Szentendrei út felújítása18:50 Őfelsége szolgálatában?17:32 Nem is az oláh seregben harcoltak az "úzvölgyi" románok - bukaresti tanulmány támasztja alá a mi igazunkat17:21 Lemondott a koszovói kormányfő17:06 További emberölési ügyekben is vizsgálják a csantavéri bérgyilkos felelősségét16:48 Tovább mélyült az olasz kormányválság16:17 Merkel továbbra is állítja, hogy semmi baja
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Cigánybűnözés ::

Az egész országban bokszolni tanítaná a cigányokat a Fidesz - összesen 30 ezer gyilkológépet fejleszthetnek ki

Szolnokon megyei ökölvívó akadémiát indítottak a Dr. Hegedűs T. András Szakiskolában tizennégy, "elsősorban hátrányos helyzetű, döntően roma származású fiatal" számára.

Hétesi cigányok "felzárkózás" közben
Az akadémia mintaprogramját pénteken mutatták be az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) fenntartásában működő, általános és szakközépiskolát is magába foglaló intézményben, ahol a tizennégy diákra mindennap tanulás és edzés vár majd.
Az ünnepi eseményen Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) sportért és ifjúságért felelős államtitkára elmondta, ezzel a kezdeményezéssel "az érintett fiatalok esélyt kapnak arra, hogy gyorsabban, hatékonyabban és eredményesebben tudjanak felzárkózni a társadalomban". (De aki látott már cigányt, az nagyon jól tudja, hogy a nagy részük nem felzárkózásra fogja használni a tudományát - a szerk.) A politikus hozzátette, hogy a hátrányos helyzetűek sokkal nehezebben indulnak az életnek, sokkal több energiát, akaratot kell befektetniük egy-egy cél eléréséért, és "az ökölvívás mint küzdősport ebben segíteni fog nekik" (kétségkívül - ha a cél a magyarok mielőbbi ártalmatlanná tétele - a szerk.).
30 ezer cigány fiatal "sportolását" támogatja a kormány
Langerné Victor Katalin, az Emmi társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára azt mondta, a Nemzeti Felzárkózási Stratégiát a felnőttek írták, de a főszereplők azok a "gyerekek", akik ott ülnek az ökölvívó akadémia megnyitóján. Kiemelte: ők azok, akiknek "már karnyújtásnyira van a lehetőség, hogy a kilátástalan szegénységből a sport révén kitörjenek".
Farkas Flórián, az ORÖ elnöke arról beszélt, hogy ez a kezdeményezés annak a megállapodásnak a részét képezi, amelyet a kormány kötött 2010-ben az Országos Roma Önkormányzattal 30 ezer cigány fiatal "sportolásának" támogatására. Jelezte, hogy amennyiben az akadémia beválik, szeretnék több megyében, így Nógrádban, Borsodban és Szabolcs-Szatmárban is útjára indítani a programot.
A pénteki eseményen az ORÖ együttműködési megállapodást kötött az MTK-val.
(MTI - Fidesz.hu nyomán)
Frissítés: Olvasónk írja:
Íme egy tipikus cigány bokszoló - több éve "sportol" már, sőt még most is csinálja, és eddig "csak" 5 évet ült (csoportos rablásért), 30 év körül van:
Zoom
Zoom
2. frissítés: Jobbik-közlemény: Pillangókés-tanfolyamot is indít a Fidesz a cigányoknak?
Ha már elképzelése sincs a cigányság integrációjának mikéntjéről az Orbán-kormánynak, legalább olajat ne öntsön a tűzre! Egyszerre megdöbbentő és felháborító, hogy a Fidesz ökölvívó-akadémia indításában látja a cigány fiatalok sikerességét. Kozák Rajmund – az a fiatal cigány bokszoló, aki 2008 elején osztálytársát gyilkolta meg „tehetségével” – esetét lehet, hogy a Fidesz elfelejtette, de a társadalom nem!
A fiatalkorú cigányok egyre jelentősebb része nap mint nap agresszivitásával tartja rettegésben és terrorban a környezetét, s erre nem lehet az a minisztérium válasza, hogy verekedjenek minél profibb módon. Nem azt várjuk, hogy sakknagymesterek oktassák őket, de a körülményeket figyelembe véve nem biztos, hogy a köreikben divattá vált boksz lenne a legideálisabb, ha már az adófizetők pénzéből erre is jut.
Hajdúhadházon az idősek gondozását bíznák a cigányságra, most meg közpénzből „képzik tovább” agresszivitásukat. Nem volt még elég áldozat? Nincs még elég a cigányok által elkövetett személy és vagyon elleni erőszakból?
Mit fog még indítani a kormány az integráció jegyében? Minden cigány fiatalnak tanfolyamot a pillangókés minél hatékonyabb használatáról, esetleg a lakatosmesterség trükkjeire is megtanítják őket a komolyabb zárak feltörése végett? Vagy esetleg a MÁV-nál cigánykvóta lesz a színesfémkötegek szerelésére?
Magyarországnak ebből a politikából van elege. Ha Pintér, Orbán és a kormány nem képes megvédeni a tisztességes embereket, a Jobbik majd megteszi helyette.
Mirkóczki Ádám
országgyűlési képviselő, a Jobbik szóvivője
Régebbi anyagok:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready