Számtalan cikkben igazoltuk már (egyik legutolsó, plusz hivatkozásokkal, ITT), hogy a cigányok nem véletlenül szeretik annyira a rendőri pályát, miközben számos, Nyugat-Európában is sokkal-sokkal jobban fizetett szakmát is kitanulhatnának. Igen, azért, mert rendőrként gyakorlatilag korlátlan lesz a hatalmuk, tippekkel tudják segíteni a tezsvíreket, a szolgálati fegyvereket khmmm... magáncélra (értsd: uzsorázás, mások megfélemlítése stb.) tudják használni, szabotálni tudják a rokonyok elcsípését.

Ugyanez igaz a birkózásra (lásd EZT), ill. bokszra, ami szintúgy sokkal-sokkal népszerűbb köreikben, mint például a futball, a kosárlabda, az úszás, az öttusa és még sorolhatnánk. Napi szinten hallunk (egyik kapcsolódó cikkünk ITT) újabb és újabb, kifejezetten a cigányoknak szervezett boksztanfolyamokról – miközben ugyanezt focival, kosárral stb. kapcsolatban sohasem. Tegyük hozzá, a cigány bokszolók által elkövetett bűncselekmények, gyilkosságok is igen gyakoriak, lásd a gyakorlatilag (egy év felfüggesztett) felmentett Kozák Rajmund ügyét. Nem véletlenül imádják a cigók a küzdő-, és kerülik a „hagyományos” sportágakat. Az így megszerzett tudásukat remekül felhasználhatják a védelmipénz-szedésnél, gyilkosságoknál, rablásoknál, uzsorázásnál.

Sajnos, a hazai ökölvívás sztárja, Erdei Zsolt is beleesett abba a hibába, hogy cigányok (azaz: 99,9%-ban jövendő, vagy éppen már mostani maffiózók, gyilkosok) kiképzésére adta a fejét. Csupán azt tudjuk kérdezni: erre mi szükség volt, Madár?

A minderről beszámoló cikk:

Erdei Zsolt befejezi - edzőként folytatná
Hátrányos helyzetű fiatalokkal találkozott Pécsen Erdei Zsolt, aki idén még tervez tétmeccseket, de utána befejezi profi pályafutását.

Hátrányos helyzetű romacsaládot látogatott meg csütörtökön Pécsett Erdei Zsolt profi ökölvívó világbajnok. A Lánc utcai garzonház tetőterében lakó Petrovicsék nagy szeretettel fogadták a híres sportolót, akinek tiszteletére öszefutott a fél ház, de a rokonság még meszebbről is idelátogatott.

Erdei elbeszélgetett a roma fiatalokkal, akik között van olyan, aki már járt ökölvívó edzésre és olyan is, aki ezt tervezi.




Az öklöző munkatársunknak elárulta: január közepén az Egyesült Államokba utazik, következő amerikai hivatásos meccséről tárgyal. Madár megerősítette a Dunántúli Naplónak korábban tett kijelentését is, miszerint az év végén abbahagyja a profi pályafutását, és edzősködni szeretne.

Erdei Zsolt arról is beszélt, milyen tervekkel készül az edzői munkára - az interjút a pénteki Dunántúli Naplóban olvashatja.



Egészségkampány és utánpótlás-iskola

Erdei Zsolt az „Arc az egészségért” elnevezésű akció – amely a sport, az egészség és a környezetvédelem fontosságát hangsúlyozza a fiatalok körében – képviselőjeként érkezett Baranyába. Csütörtökön 17 órakor Geresdlakon, a közösségi házban közönségtalálkozón vesz részt - ide magával hozza profi világbajnoki öveit is, és ő maga kommentálja a mérkőzéseiből készült videóválogatást.

Pénteken 10 órától a Colibri Étteremben pécsi üzletemberekkel tárgyal egy budapesti box-utánpótlás iskola működtetésének lehetőségeiről. A program 14 órakor Szigetváron, a Rákóczi úti általános iskolában zárul: Erdei Zsolt itt több száz gyereknek tart élménybeszámolót.
(BAMA)