Most éppen az al-Dzsazíra nevű arab hírtelevízió döntött úgy, hogy felmossa kis hazánkkal a "demokratikus világ" mocskos padlóját: lejárató kisfilmet készítettek a "magyar valóságról". Álságos összeállításukban minden szerepel, ami az ószövetségi lapátfülek számára valóságos muzsika: antiszemitizmus, rasszizmus, fasizmus, kirekesztés - de nem is folytatjuk a már unásig ismert sorozatot.

A "fasizmus" forrása az al-Dzsazíra szerint
Az egész lejárató hadjáratban az a legördögibb, hogy mind a narancsos fülkeforradalmárok, mind a hatalom részegítő koncaira azonnal ugró szocionista-liberális csürhe számára úgy hiányzik, mint egy falat kenyér.
Lelki szemeink előtt már láthatjuk, Orbánék mily átszellemülten fogják bizonygatni - sajnos még mindig túl népes - táboruk előtt: a külföldről érkező támadás a sikeres, "unortodox" politikájuk elleni reakció, mely azt jelzi, milyen jó úton halad a szekér. A Libajnai-, Gyurcsány-, Mesterházy-féle (felsorolni is lehetetlen, annyi van belőlük) klikk pedig tovább törölheti lábát mindenféle elhatárolósdival a mi hazánkba.
Az igazi vesztesek megint mi, magyarok leszünk, akik ellen valójában folyik ez az egész hazug hadjárat.
Az arab hírtelevízió úgy gondolta, hogy Heller Ágnes, Feldmájer Péter, Konrád György, Iványi Gábor - csak néhány név a kisfilmben megszólalók közül - véleménye festheti a legobjektívebb képet a mai magyarországi állapotokról. Alább a lejárató film teljes terjedelmében. (Sajnos csak angol nyelven.)
(Kuruc.info)