Bojkottálja a Hír TV-t Karácsony Gergely, amíg a televízió „nem kér bocsánatot a neonácikat mosdató, az antifasiszták tevékenységét megkérdőjelező riportjáért” – írta Facebook-oldalán a budapestiek főpolgármestere.
A szélliberélis politikus döntése szerint nemcsak ő, hanem a főpolgármester-helyettesek és a Főpolgármesteri Hivatal munkatársai nem adnak nyilatkozatot, és nem tesznek eleget semmilyen meghívásuknak. Erről levélben értesítette Répásy Bálintot, a Hír TV vezérigazgatóját.
Szombaton, a kitörés napján hazafiak emlékeztek méltósággal Budapest egykori védőinek hősiességére, őket gyűlölködő antifasiszta, kommunista, anarchista és cigány tüntetők fogadták.
Az ismét vörös rongyokba öltözött fővárost jelenleg vezető takony a fideszes tévécsatorna erről az eseményről készült riportjáról már vasárnap azt írta: „hová jutottunk, hogy egy önmagát Hír TV-nek nevező tévécsatorna a budapestiek nyugalmát megzavaró, milliókat elpusztító ideológia iránt nosztalgiázó neonáci hordákat megemlékezőknek nevezi, míg hazánk demokratikus hagyományait óvó állampolgárainkat, az antifasiszta felvonulókat az őket megzavaróknak?
Neki természetesen a főrabbi volt a nap hőse:
(HVG - Fb nyomán)