Bajtársaim! Íme egy Nemzetünket "kihaló fajnak" tekintő cionista reagálása arra az egyszerű kérésre, hogy kérjen bocsánatot a vérlázító kijelentése miatt - írja a Magyar Gárda B.A.Z. megyei vezetője. Az antimagyar válaszában természetesen semmi meglepő nincs, de azért közöljük, legyen csak meg az archívumban.

Az alábbi levélváltásom cion eme remek bölcsével 2008. április 14-én, az iwiw-en történt. A levelek tartalmán nem változtattam (még az úriember helyesírási hibáin sem - mert ugye ha már levelezek, odafigyelek arra, hogy mit írok), szó szerint adom a magyar köz javára.
Kapcsolódó: Cionrasszista a kamerába: "kihaló faj vagytok" - mi meg megtaláltuk (fotóval, névvel, lakcímmel és telefonszámmal)


"Tisztelt Darányi Úr!

A Bombagyár TV kamerája előtt tett elszólása - mint a Hazája jövőjéért folyamatosan dolgozó magyar embert - mélységesen felháborított.

Mi, akik időnket, anyagi javainkat és nagyon sokszor véres verejtékünket Hazánk és Nemzetünk gyarapítására, magyar Nemzettestvéreink megsegítésére áldozzuk, joggal érezhetjük úgy, hogy Ön a Nemzetünkre utalt, mikor azt nyilatkozta, hogy "kihaló faj" vagyunk.

Szeretném leszögezni, hogy sem én, sem egyik bajtársam sem náci, fasiszta, vagy antiszemita. Sosem támadtunk meg egyetlen izraelita vallású embert sem, ahogy nem tettünk soha különbséget etnikai hovatartozás alapján sem.

Nem vallunk egy eszmét a hitleri nácizmussal, sem a Mussolini-féle fasizmussal.
Mi a nacionalizmus szent tüzét hordjuk lelkünkben (ha kétségei vannak a szó jelentését illetően, kérem lapozza fel az értelmező kéziszótárt, és ne keverje össze a sovinizmussal).

Tisztelt Darányi Úr! Ezennel tisztelettel megkérem Önt a Magyar Gárda B.A.Z. megyei alakulata nevében, hogy a félreértést tisztázandó, kérjen bocsánatot a fent említett, nehezen megmagyarázható elszólásáért. Amennyiben kérésünknek eleget tesz, úgy készséggel elhisszük, hogy valóban nem "úgy" gondolta.

Kérem Önt, hogy legközelebb tartózkodjon az ilyen jellegű nyilatkozatoktól, hiszen ezzel csak fölösleges támadásoknak teszi ki magát! Szeretném elhinni, hogy Ön egy jószándékú izraelita vallású magyar ember, nem pedig a szélsőséges eszméket valló cionizmus követője.

Ne feledje: "Magyarnak lenni nem etnikai, hanem etikai kérdés."

Köszönöm, hogy levelemet elolvasta, várom a válaszát.

Tisztelettel:
Palencsár Gábor"


És ez volt rá a válasz:

"Kedves Gábor!
nem bonyoltanám ezt a magázódást, mert nem áll jól a wiwen.
három dologról beszélünk a leveled alapján.
ad1. ha felháborodtál, akkor érdemes lenne végigondolnod, hogy náci vagy-e vagy sem. ha náci vagy, úgy azt gondolom, hogy ebben az országban te vesztőre állsz. metaforikus rövidséggel: "kihaló faj" vagy.
amennyiben magadnak is őszintén bevallod, hogy nem vagy náci úgy örülj neki, hogy országodban a náci fasiszta, nyilas eszmék kihalófélben vannak.
én ennek örülök, és ezért derűsen vállalom a mondandóm.
ad2. az, hogy nem támadtok meg egyetlen embert sem nem érték, hanem civilizációs minimum. úgyhogy ezért nem jár respect.
ad3. a fentiek alapján remélem érthető, hogy nincs miért bocsánatot kérnem, hiszen bocsánatot annak kellene kérnie, aki aljas módon összekeveri a magyar "létet" a náci fasiszta sunyi szemforgatással. ezt pedig nem én tettem meg, hanem a k.infó és társoldalai, amikor különbséget tesznek magyar és magyar között.
remélem részükre is felháborodott levél lett címezve.
és még egy javaslat, ami csak a magánembernek szól, mivel a gárda-féle illegitim magánhadseregeket nem ismerem el, és remélem ebbéli véleményemhez a bíróság is csatlakozik. szóval azt javaslom, hogy jóérzésű, értelmes emberhez mélóan sokkal gondosabban válogasd meg az olvasmányaidat, mert a k.infó-féle hazug és provokatív szennylapok megzavarják az ítélőképességet, és nehéz lesz elkülönítened valódit a hamistól, értéktelen etnicista zagyvaságot a megkerülhetetlen etikai alapértékektől.
remélem sikerült precízen kifejeznem magam
üdv:
a."


Eddig az idézet.

Mint nyilvánvalóan látszik, az udvarias hangvételű kérés ellenére sem nézte annyiba a "kihaló fajozó" fiatalember a szittya vért, hogy férfihoz illő módon elnézést kérjen.

Én erre is képes vagyok. Keresztyén magyarhoz illően bocsánatot kérek Darányi Andrástól, hogy levelezésünket eljuttattam a Kuruc.info-nak. És elnézést kérek Nemzettestvéreimtől is hogy a naccságos urat magyar emberként próbáltam kezelni!

UI: És most sem zsidóztam!

Kitartás! Szebb Jövőt!

Palencsár Gábor, gárdista
miskolci szakaszparancsnok
Kuruc.info / Arppi S. kommentár: "Végigondolnod"? Meg a többi hiba? És ez az ürge a Pesti Est főszerkesztője? Hiába, semmin se csodálkozik az ember – a Fejér Megyei Hírlap szerkesztője lehet az a (természetesen cionista) Klecska Ernő, aki az olyan alapszavakkal sincs tisztában, mint a kulturált, ujj, lesújt, megfojt, kisebbség, szőlő. Esetleg utalhatnánk a fajvédő újságírók kirakatszervezetére, a MÚOSZ-ra is, aminek a titkára (!!!!), Tini Chris (lásd az első szekciót ITT) valami hihetetlenül rossz helyesírással bír. Viszont félizraelita és félcigány, emiatt, tisztán faji-származási alapon, a kontraszelektált magyarországi sajtóviszonyok között egészen a MÚOSZ titkárságáig vihette.
Szervusztok, Kurucok!

Úgy gondoltam, hogy hozzászólok Darányi témában a judapest.org-on...
A hozzászólásom 2 percet sem élt meg, mivel a moderátor törölte. Íme a hozzászólás teljes szövege:
Véleményem szerint Darányi, ha valóban a nácikra gondolt volna, akkor felemeli a szavát Izrael ellen, amely megszállta Palesztinát és etnikai alapon tisztogat.Valahogy ez a része kimaradt a dolognak, mivel imádott országának lakóit csak nem fogja lenácizni. Érdekes, hogy a különféle holokauszt-megemlékezésekkel ellentétben a zsidó bűnökről valahogy igyekeznek elfelejtkezni.
Elég a 60 évvel ezelőtti deir jasszini vérengzésre gondolni, ahol hozzávetőleg 250 asszony, férfi és gyermek esett áldozatul az esztelen vérengzésnek. Sokakat megkínoztak és megerőszakoltak.
Mindez csak a jéghegy csúcsa, természetesen. Izrael állam megalapítása idején, 1947/48-ban több ezer palesztint mészároltak le, és 700-800 ezren kényszerültek elhagyni lakóhelyüket. Maguk a menekültek, illetve utódaik - számuk immár közel 5 millió - a mai napig nem térhettek vissza otthonaikba. Mi ez, ha nem etnikai alapon történő tisztogatás? Az ilyen eseményekre is lehetne emlékezni,csakhogy a jövőben ilyen borzalmak se történhessenek.
Az sem véletlen, hogy Richard Folk az egyes nácik túlkapásaihoz hasonlította az izraeliek által Gázában elkövetett rémtetteket. Ezek után szerintem kicsit érdemes elgondolkodni a kettős mércéről, hogy csakis zsidókat érhet faji alapú hátrányos megkülönböztetés. Persze lehet ajvékolni,hogy a csúnya palesztinok is ölik a zsidókat, de nem árt tisztában lenni a tényekkel. A tények pedig azt bizonyítják, hogy jelenleg a leginkább nácikhoz hasonlító szervezet az izraeli hadsereg....
Üdvözlettel: Matya

Sziasztok!
Olvastam a tárgyban megjelent fenti cikket.
Azért tűnt érdekesnek, mert tegnap én is írtam pár sort az iwiw-en a fajtáját igen jól reprezentáló példánynak és az általa megküldött válasz kísértetiesen hasonlított a Palencsár Gábornak küldöttekkel.
Palencsárnak ezt írja: "nem bonyolítanám ezt a magázódást, mert nem áll jól a wiwen" Azért teszi ezt, mert tegező módban van elkészítve a válasz sablonja, a faszi ctrl+c és ctrl+v vel fogalmazza a leveleit. Arra lusta, ha valaki megtiszteli és magázza átírja a sablont. Ha dolgozni lusta, ezt mért tenné meg...



A válasz:


Üdv: maszmata