Sziasztok Kurucok! (Márc. 23-i frissítések legalul, a kommentekben!)

Régóta az olvasótok vagyok, és tudom, hogy szeretitek közkinccsé tenni az aljadék magyargyűlölők képét, telefonszámát, lakcímét, és egyéb elérhetőségeiket. Most ebben szeretnék egy kicsit segíteni.
Tudom, hogy rendszeresen nyomon követitek a zsindex fórumon a Szereti valaki a cigányokat 2 topic eseményeit. Itt történt tegnap egy nagyon aljas megnyilvánulás, (amit a moderátor azóta törölt).
Az egyik legvéresebb szájú cigányállatvédő, aki fékezetthabzású nicknéven firkál és a LIFE nevű cigány zsidó spanja, nem átallotta Szögi Lajos tanár úr emlékét gyalázni, (persze a zsindexen ezért nem kap büntetést) még a nevét is kis betűvel írta mint nemecsekernő.
A gyalázkodását sajnos nem tudom szó szerint idézni (de ez nem is kell) és ha már a zsindex nem büntette meg, megkérném a jóérzésű MAGYAR embereket tegyék ezt meg a zsIndex helyett.
A neve Klecska Ernő /samu/; itt  telefonszáma :+36/20/390-83-77 - ezen lehet a jókívánságokat eljuttatni a zsidónak. Undorító munkásságát itt lehet nyomon követni.
Ezeken a nickneveken firkálgatott: Showcross, fékezetthabzású, Pacifika, Kniegnitz, watchdog, őrkutya, és még 1000 más nick. Akinek van kedve regisztrálja magát az index fórumra és a cigány topiban is el lehet igazítani ezeket az aljadékokat.

Itt az iwiw elérhetősége: klecska ernő /samu/

az ismerősei közt meg lehet találni többek közt Kóka(dt) Jánost, Horváth Aladárt.
Hát igen: madarat tolláról ....................................

A nevem nem írom ide, nem szeretnék bajt magamnak, de a (Gőzölgő szarkupac tiltakozik) a diszkrimináció ellen kis etnográfiai összefoglalót én írtam be az indexre, aztán megjelent nálatok és azonnal kitiltottak a fórumról

üdvözlettel egy olvasótok 
(mellékletben küldöm a képét)




Kuruc.info: Köszönjük az információt Kedves Olvasónknak.
Figyeljük meg a fajtajelleges, göndör hébert. Ha magyargyűlölő, felsőbbrendűség-érzéstől csöpögő hozzászólásai alapján valaki esetleg kételkedett volna a származásában...
Remek! Most már tudjuk, ki a legfőbb zsIndexes cigányfajvédő. Beszéljünk most egy kicsit az Olvasónk által is említett LIFE-ről, a Lakhatás Iskolázottság Foglalkoztatottság Egyesület vezéréről, akivel már nagyon sokszor (legutóbb ITT) foglalkoztunk. Most volt olyan kedves, és közzétette egyesülete bejegyzésének elérhetőségét, amelyen becses neve (valamint telefonszáma: 30/3219730) is szerepel. ZsiWiW-es lapja ITT van.

Ahogy az OTT olvasható, Czirok Péternek hívják. Saját bevallása szerint a Vatera Számítástechnika / Retro számítógép, kiegészítő rovatában szokott régi számítógépes lomokkal kereskedni. Ha a Kedves Olvasók között van olyan, aki az adott rovatot figyeli, megkérjük: ne támogassa Czirok Pétert abban, hogy még több pénze legyen; ne vásároljon tőle.

Várjuk Czirok Péter Vaterán használt becenevét is, hogy figyelmeztethessük a gyanútlan vaterásokat, kivel állnak szemben, kit és milyen ordas, magyargyűlölő eszméket magából a nap majdnem 24 órájában az Internetre hányó embert(?) támogatnak, ha tőle vesznek régi számítástechnikai cuccokat.
Ne tévesszen meg senkit az, hogy családneve nem tipikus cigány, azt ui. nemcigány nevelőapjától(?) kapta.

Most már csak azt szeretnénk tudni, kicsoda az arszon (régebben: johjon, ill. Eman Seru) nickneveken ámokot futó, zsidó származású cigányfajvédő. 30 körüli, mérnök-közgazdász végzettségű informatikai projektvezető, kizárólag SAP-vonalon. Különös ismertetőjegye, hogy van egy finnül valamennyire beszélő munkatársa / beosztottja, ill. az, hogy tavaly tavasszal pár hetet Németországban töltött – szintén SAP-ügyekben. Ez alapján valószínűleg könnyen beazonosítható. Ha bárkinek bármi információja van kilétéről, kérjük, ossza meg velünk.
Frissítés (márc. 21 reggel):

Klecska időközben leszedte a zsiWiW-es lapját, valamint egyébként is elismerte, hogy ő volt a zsIndexes, magyargyűlölő, cigányfajvédő nickek mögött.

Mit érdemes még tudni róla? A Fejér Megyei Hírlap szerkesztője, ahogy az ITT is látható:



Zsák a foltját? A szélbalos Fejér Megyei Hírlapot bizony minősít, hogy egy ennyire retardált, érvelésképtelen fajvédő legyen a szerkesztője. Aki, ráadásul, még helyesen írni sem tud. A kulturált, sulykol, lesújt, ujj szavakat például szinte mindig rosszul írta-írja. Van itt műveltség, kérem! Tipikus kontraszelektált zsidó – olyan, mint Tini Chris, aki hasonló “kvalitásokkal” bír, és pusztán félcigány-félzsidó származa miatt egészen a fajvédő MÚOSZ titkárságáig vitte.

Nevét ezen kívül sok Amaro Drom-os, Romapage-es cikkben megtaláljuk (pl. ITT), valamint – többek között – a Semjén elleni tiltakozó-oldal aláírói között, az egész cigányfajvédő, zsidó banda illusztris társaságában.

Czirok Péterről (LIFE-ról) is kiderült időközben egysmás. Az ITT olvasható SZDSZ-fórumbeli beírásai tanúsága szerint a Mohácsi Erzsébet-féle, az égvilágon mindenkit feljelentő, a fehéreket a cigánypurdékkal kényszerítő eszközökkel is összekényszerítő Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány szegedi koordinátora. Hoppá! Nem semmi! Aki Mohácsi Erzsébetet bármiben segíti kirívóan többségellenes, a tanulni akaró többség tanulását, egyáltalán: jövőjét veszélyeztető magatartásában (lásd EZT), bizony, megérdemli a legteljesebb megvetést és kirekesztést. Nagyon-nagyon reméljük, hogy igencsak nagyvolumenű internetes munkássága és tevékenysége nyomán egy független orvoscsoport valóban felülvizsálja Czirok Péter egészségi állapotát. Hiszen, aki a nap 24 órájában ennyit képes írni különböző fórumokra, úgy, hogy láthatóan nem törődik az egészségével, a szívével (sokat ordibál, idegeskedik), az alkotó tevékenységre is képes: adatrögzítésre, borítékolásra. Ergó: elvenni tőle a rokkantnyugdíjat, ami ezer százalék, hogy kamu orvosi leletre született: akárcsak a cigányság nagyon nagy százalékánál (Finnországban ez az arány gyakorlatilag 100%, amit az ITT idézett angol nyelvű fajvédő lap is megerősít – tessék, cigányfajvédők, lehet cáfolni!)

A zsIndex cigánytopicjában is folytatódott a polémia. Az eredeti levelet beküldő Manusvári a következőket írta: "ÉN voltam […] megérdemelte már régi bűnei miatt is, ne felejtsd el, hogy vannak országok, még most is, ahol kivégeznék azért amit itt írt sokszor, neked (Kuruc.info: LIFE-nak) meg egy jó tanács, Ha nem vernéd itt a nyálad a fórumon, hanem csak a munkásságoddal törődnél, és próbálnád a népedet kihozni a tudatlanság és primitívség mocsarából akkor a kuruc sem "így" foglalkozna veled. (Kuruc.info: Pontosan! Ha LIFE olyan lenne, mint pl. szegény megboldogult Lakatos Menyhért, azaz olyan, aki beleveri a sz*rba a saját népe orrát, és tényleg megpróbálná kiemelni őket a mocsokból azzal, hogy legalább a saját környezetében tisztaságra, rendre, munkára, tanulásra szoktatja őket, akkor egyenesen ajnároznánk. Megtehetné, hogy ahelyett, hogy a zsIndexen uszít a fehérek ellen, vagy Mohácsi Erzsébetnek spicliskedik, gyártja a feljelentéseket és lehetetleníti el a tanulni vágyó, de a deviáns cigányok miatt nem tudó többségi [vagy akár cigány]gyerekek életét, a cigányfórumokon hintené az igét úgy, mint Lakatos Menyhért. Nem ezt teszi – minden cigány-felelősséget elutasít és mindenért a gádzsókat okolja, jó cigány szokás szerint. Emiatt ne csodálkozzon, hogy nekünk se a szívünk csücske - Lakatos Menyhérttel szemben, aki jó példát mutatott (amíg élt) a népének.) […] én postáztam [az infót arról, hogy kicsoda Klecska] a fórumon sok emberkének...... hihihi..... és a paci [Klecska; Pacifika  nickjére utalva] saját magát buktatta le az iwiw-en: nem kellett volna annyi szennyet kieresztenie magából. A stílus, szóhasználat, elárulta (gründolok)stb. Tudod, ott is van hasonló fórum mint ez. Buta mint 6ökör, és ez a díjazása, de ezt is érdemli. Ennyi magyargyűlöletért ez a legkevesebb. És azt mondd meg nekem LIFE, most harcot, előítéletet, és minden mást félretéve, mint ember az embernek, milyen ember az aki Szögi Lajos tanár úr emlékét így meggyalázza mint tegnap a fékezetthabzású. Milyen ember az ilyen? Ember az ilyen? mert szerintem nem! Egy rakás szart többre becsülök, mert annak legalább van haszna!

Te figyelj haver..... képzeld el.... a nagy showcross, pacifika, kniegnitz.stb jude. Hmm. Törölte magát az iwiw-ről. Nem értem miért? Tegnap még azt szajkózta, hogy a kuruc.info olvasói 2/3-a cigány, zsidó, és egyéb nem kuruc szimpatizáns. Akkor most miért fél ennyire a nép haragjától? Csak nem a szokásos terelés miatt? EMBEREK... FIGYELEM!!!! Bár felül a gálya, alul a víznek árja azért a VÍZ az ÚR!!!!............ napjainkban ez így hangzik. BÁR FELÜL A VÍZNEK ÁRJA... AZÉRT A víz van alul, és úgy tűnik ott is marad. ÉBRESZTŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! REGGEL VAN!!!!"
Frissítés (márc. 21 16:25; figyelem, az előző frissítést is továbbírtuk!): Azóta emberünk tovább írogatott. Szögi Tanár Úr-ügyben idézzük:

"örömmel látom,hogy kivertem a biztosítékot a kucognál,a szögi mittudoménmiakeresztneve üggyel:)))
 
ha elütnék egy kislányt,mégha véletlenül is,nem viselkednék bunkón,felsűbbrendűségemet kihangsúlyozandóan...ezt elmilasztotta szögi

...így járt
....a híradások nem úgy szóltak,hogy szó nélkül agyonverték szögit...:)))
Mindenesetre én nem sajnáltam,és ehhez jogom van.(nemcsak nekem persze ..:)) )
"


Hát vazze, csak nehogy úgy járjon, mint Szögi Tanár Úr, ha visszalendül az a bizonyos inga, és beindul végre az igazságszolgáltatás...
Frissítés (márc. 21 17:30): Olvasó:

"Új projekt : rúgjuk szájba klecska zsidót! Feleljen a szavaiért!

Olvastam a portálotokon a telefonszámát ennek a patkánynak.
+36/20/390-83-77
T-com tudakozóba beírtam és láss csodát...van egy cím,ahol utolérhetjük... ;)
Csatolom a képernyőképet, de magatok is ellenőrizhetitek a tudakozóban a www.t-com.hu -n!
Amúgy van Fehérváron még 2 Klecska Ernő nevű."

Frissítés (márc. 21 17:41):

Most, hogy a “fékezetthabzású” nick (immáron überherzl és eszter weisz nickeken) tovább uszít (miközben Shawcross beszart és elkussolt), már nem  egészen biztos, hogy “fékezetthabzású” Klecska Ernő. 100%-os biztonsággal csak az jelenthető ki, hogy ez utóbbi “csak” a Shawcross, Kniegnitz, őrkutya, watchdog és a többi gyalázkodó nick mögött álló ember. Ez végül is lényegtelen: sem LIFE, sem Klecska nem tiltakoztak egy szóval sem az ellen, hogy fékezetthabzású mocskolta Szögit - semmi elhatárolósdi nem volt soha közöttük, sőt, Klecska számtalanszor nevezte kitűnő antifasiszta harcosnak fékezetthabzásút és egyéb nickjeit. Egy-két minimum virtuális pofont mindenképp megérdemel ő is az elmúlt egy-másfél évben elkövetett uszításáért. Ezen felül jól ismeri fékezetthabzású telefonszámát és kilétét, ha nem csak színjáték, amit ITT előadnak ők ketten(?). Esetleg egy-két atyai pofon után elmondja, ki is ő.
Még egyszer: ha nem ő fékezetthabzású, ami azért teljesen nem zárható ki, ismerve előéletét. Módfelett érdemes átnézni a zsIndex cigánytopicját, hogy lássuk, mit is művelt ezen időszak alatt.
Klecska LIFE mellett a legaljasabb feljelentgető; a moderátoros topicban állandó vendég (volt). Nevéhez fűződik a cigánytopic előzményének (a Szereti valaki a cigányokat? 1-nek) TELJES kimoderáltatása (eltüntetése), illetve annak követelése, hogy a jelenlegi topicot is tiltsák be. (Ez sikerült is neki, de aztán a zsIndex is belátta, hogy a topicra szükség van, így 1-2 nap után visszaállították.) Kvázi el akart lehetetleníteni mindennemű zsindexfórumos beszélgetést a cigánybűnözésről, hiszen, mint tudjuk, balliberálisék szerint amiről nem beszélünk (cigánybűnözés), az nincs is. Ugyanúgy csinált, mint amikor pl. a különböző észak-magyarországi online médiumok (BOON stb.), ill. a zsOrigo csak és kizárólag a cigánybűnözéssel kapcsolatos cikkeiket nem teszik kommentálhatóvá, hogy ezzel is megakadályozzák azt, hogy az ellenkező oldal, a szituációt jobban ismerő, nem polkorrekten fogalmazók véleménye is megjelenhessen az oldalaikon.

Aljasságainak szép példája, hogy szintén ő volt az, aki, miután megtudta, élőben ki lakozik az éppenséggel nem cigánybarát átmenetilegcsaba (most: adsl_) nick mögött, minden vele egy oldalon álló embernek elmailezte annak nevét és elérhetőségét. (Aki nem hiszi, megkérdezheti adsl_-t). Már csak emiatt a mocsadék tette miatt is megérdemli azt, hogy a Kuruc leközölje az adatait. Most szépen visszakapja azt, amit átmenetilegcsabával tett a rohadék. Megérdemli, százszorosan.
Frissítés (márc. 23 20:46):
Jellemző, hogy hihetetlen magyargyűlölete a különben antirasszista, anti-kurucista, nagyon sok megnyilatkozásában szélbalos advocatusdiaboli-nál (AD; cigányügyben az egyik kedvencünknél) is kihúzta a gyufát, de annyira, hogy az egyenesen lezsidózta, pedig ha valaki, hát AD nem fog zsidózni a vakvilágba és ok nélkül. Márpedig ha az amúgy igencsak visszafogott, és még csak véletlenül sem antiszemita, rasszista AD-t is képes valaki úgy kihozni a sodrából, hogy zsidózni kezdjen, ott azért kellett valaminek történnie :)

"Nézd, a magadfajta, mindent relativizáló és a valóságot teljes gőzzel hamisító másik oldalról szélsőséges hozzáállás meg maga a Petri-csésze az efféle végletes összeesküvés-elméletek felvirágozásához.

Ha mérsékelt és józanul gondolkodó emberekből tajtékzó szélsőségest akarsz csinálni, akkor az egyik legkiválóbb módszer az, ha - megoldás helyett - elkezded makacsul tagadni az őket érintő létező problémákat, és ezzel eléred azt, hogy a kis probléma óriásivá nőjön, és már lassan az egész életét kitöltse mindenkinek. Te pedig csak tagadod és tagadod azt, hogy az egyáltalán lenne.

Tuti recept őrjöngve lincselő tömeget csinálni.

Bár téged ez úgysem érdekel, mert ahogy kitör a balhé, aznap reggel már húzol is el Izraelbe, ez nyilvánvaló. Inkább ne is erőlködj ennek tagadásával, mostanra ezt már minden olvasó tisztán látja.”

Ez meg egy válasz Szuksegkepp Fenyvitez (aki cigányügyben másik fő kedvencünk, bár egyébiránt politikailag olyan messze áll tőlünk, mint Makó Jeruzsálemtől) felvetésére, hogy miért biztos abban, hogy Klecska zsidó:

"Szerintem meg az [zsidó], határozottan kinyilvánította többszörösen is a magyarság irányába való lenézését, azt is, hogy ősei már akkor itt voltak, amikor mi még be sem tettük a lábunkat (svábság kilőve), és nélkülük még mindig a bőgatyánkat rojtoznánk.

Szerintem egyértelmű. Másrészt általában annyira idegesen viszonyul minden, a kisebbségekkel kapcsolatos bármiféle problémáról egyáltalán beszélni kívánó véleményhez, ami egyértelművé teszi, hogy súlyosan fóbiás, és maga is valamilyen - általa veszélyeztetettnek érzett - kisebbséghez tartozik. Mivel ebben az országban svábbal-tóttal-ráccal stb.. soha semmi nem történt, hát marad három választási lehetőség: meleg, izraelita, roma. Meg ezek kombinációi.

Amúgy nem éppen jóízű és szalonképes dolog ezen csámcsogni. Nem is szoktam. De mivel a szóban forgó topictárs nagyon határozott és egyértelmű szavakkal kinyilvánította nem magyar ősökre visszavezethető mivoltát, párhuzamosan hangsúlyozta nyílt megvetését és lenézését irányunkba - így megszólítva éreztem magamat."
Meg kell mondanunk, AD jóslata bejött. Elég csak Klecska fizimiskájára ránéznünk. Üvölt róla, hogy zsidó.