Tíz év múlva négymillióan leszünk, még akkor is, ha a parasztok ezt most még nem hiszik el - jelentette ki az egyik résztvevő, nem sokkal később pedig a másik levonta a következtetést a saját fajtájuk nagy részét illetően:
hülye cigányok!
@laughingllamao
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
♬ eredeti hang - funforfun
Mutatjuk a náci rasszistafasiszták egyik áldozatát is:
@laughingllamao Válasz @Bajnok🦁 ♬ eredeti hang - funforfun
Frissítés: a Kuruc.info iránt érdeklődő cigányok "eszmecseréjéhez"
Portálunk is leközölt egy videót, ahol cigányok egy csoportja azon tanakodik, vajon melyikük kerül ki a Kuruc.infóra (mind kikerült), ezzel kapcsolatban érdemes néhány gondolatot rögzíteni. Ezt az érdeklődést kétségkívül az ihlette, hogy pár nappal ezelőtt szemléztem az ún. cigány "politológusok" beszélgetését, hiszen az a Kamarás István tartja a felvételt készítő mobiltelefont, aki központi szereplője volt annak a videónak is. S, hogy eljutott hozzájuk, arra bizonyíték, hogy ők maguk is megosztották:
Zoom
De most térjünk rá az ellentüntetések elhangzottakra. Alapesetben egyébként nevetséges, és én is végignevettem az egészet. Olyannyira süt az egészből a - finoman fogalmazzunk - az intelligencia alacsonyabb foka.
Hadoválnak arról, hogy "le volt adva a nevük és nem engedték be őket a tüntetésre". Vélhetően ezt hallotta valahol, hogy a sajtó munkatársainak ezt így szokás, de valószínűleg sehol nem volt leadva a nevük. Elképzelhető, hogy valahova kommentelt valamit, és ezt ők "regisztrációként" fogták fel. Amúgy szerintük a Jobbik is náci, ami megmutatja "tájékozottságukat".
De aztán egy ponton elkezdték szidni a többi cigányt azért, mert nincsenek itt. Berlin és Párizs lángokban áll, ők meg mit csinálnak? Aztán annak is lelkendeznek, hogy Berlinben ilyenkor az antifák "szétverik a nácikat a rendőrökkel együtt", ami nagyon helyes.
Mindenesetre a központi üzenetük az, hogy nemsokára 4 millióan lesznek, és akkor... És akkor mi lesz? Egyrészt teljesen élhetetlenné válna ez az ország, káoszba és anarchiába fulladna a vidék, az eddiginél még nagyobb lenne a bűnözés, a szemét és a mocsok. Nagyjából ez volna, ha 4 millió cigány élne Magyarországon. Ami napjainkban zajlik is ott, ahol többségbe kerültek vagy csak jelentős számban jelen vannak. Csak ezt fel kell szorozni akkor néggyel.
Higgyék el, ennek annyira ők sem örülnének, mert ha nincs magyar állam, akkor velük mi lesz? Nincs semmilyen közszolgáltatás. Semmilyen ellátás. Nagyjából az éhenhalás, és egyfajta "Mad Max" világ lenne prognosztizálható - cigány kivitelben. Ennek annyira örülnének? Fel se fogják, mit mondanak. Nem lenne semmiféle működőképes "cigány autonómia", mert ahhoz működépes modellt kellene tervezni és a gyakorlatban működtetni. Az meg nem menne.
De egyébként hiába lennének 4 millióan, önmagában még attól sem nőne ki a földből az "önálló cigány tartomány", mert önállóan ilyet létrehozni képtelenek. Ahhoz olyan politikai, gazdasági és egyéb szervezőkészség kell, aminek nyilvánvalóan híján vannak. Az más kérdés, ha beáll mögéjük egy globalista erő, aki pénzeli, képzi, hergeli őket, s a szervezés nagyrészét átvállalja tőlük. Az úgy egyenesen életveszélyes lenne. Persze az így létrejövő "cigány állam" még így sem tudna működőképes lenni.
De a polgárháborús hangulat szítását sem nagyon ajánlom nekik, a saját érdekükben sem, a magyarságnak bőven van történelmi tapasztalata az ilyen harcokban, nekik csak a szájuk nagy. Higgyék el, nem akarnák ezt ők igazán. Nem lenne érdemesebb tehát, ha a cigány vezetők valamiféle belátással bírnának, és a saját házuk táján kezdenének el söprögetni a magyarság elleni uszítás helyett?
Merthogy a politikailag nem aktív rétegek között, pártállástól függetlenül a társadalom nagyrésze teljesen tudatában van annak, hogy létezik cigánybűnözés. Jobb lenne inkább ezen elgondolkodniuk, a saját érdekükben is.
Lantos János - Kuruc.info