Miközben egyre többen állítják, hogy ők nyírták ki a Kuruc.info-t - minő "dicsőség" -, s lassan állami kitüntetésre számíthatnak az adóforintjainkból cenzorkodó főcenzorok, rohamosan nő az ellenünk bevetett erők nagysága. Már korábban letörölték a YouTube-ra feltöltött videóinkat, letiltották PayPal-számlánkat, de több, mint ezer olvasónk addigi támogatásának köszönhetően komoly szerverhálózattal szállunk harcba a sajtószabadság hungarofób korlátozóival (ők az adónkból lopnak, csalnak és terrorizálnak). Viszont ma már egyértelmű: Drazsé és hordája hazugságaival szemben nem az FBI és nem az amerikai hatóságok léptek júliusban, nem volt hivatalos, pozitív válasz a jogsegélyre, hanem a cionista lobbi kezdett törvénytelen fenyegetőkampányba a szerverszolgáltatók ellen. Mindez növeli esélyeinket a Softlayer és a LayeredTech ellen indított perben.
Bezáratásunk minden hazai parlamenti párt érdeke volt és lesz, amíg meg nem bukik a gyarmatosítókat kiszolgáló, magyarországi tolvajelit, ezért nem kell csodálkozni, hogy egyetlen országgyűlési képviselő sem szólal fel a sajtószabadság védelmében. Hiszen ahogy eddig, ezután is kíméletlenül feltárjuk a hazaáruló, szoclib kormány bűncselekményeit éppúgy, mint a velük lényegi kérdésekben mindig együttműködő úgynevezett és szintén cionista parlamenti ellenzék tevékenységét.
Ilyen körülmények között nem tudunk ezer százalékos garanciát vállalni arra nézve, hogy a jövőben soha nem lesznek adásszünetek, ám az eddiginél sokkal komolyabb technikai és anyagi beruházást eszközöltünk, hogy a sajtó- és szólásszabadság ellenségeinek dolgát a jövőben megnehezítsük. A cionista lobbinak július közepén sikerült a PayPal-számlánkat is felfüggesztetnie, ám hamarosan új szolgáltatásokkal és megoldásokkal jelentkezünk, hogy az első bezáratásunkat követően megtöbbszöröződött létszámú aktív támogatóink, ha jónak látják, és kiérdemeljük, a jövőben is segítsék fennmaradásunkat.

Micsoda terrorizmus...
Így örvendeznek a szennymédia fősodrában
Lekapcsolták az amerikai Fortress ITX adatközpont szerveréről a kuruc.info honlapot péntek este.
"Ezt a weboldalt el fogják távolítani a hálózatunkról" - közölte előzőleg a New Jersey állambeli Cliftonban működő Fortress ITX egy, neve elhallgatását kérő képviselője. "Ez a weboldal nem a mi közvetlen ügyfelünk" - tájékoztatott, hozzátéve, felvették a kapcsolatot a kuruc.infóval szerződést kötött alszolgáltatóval, amelytől a "sértő tartalmú" portál eltávolítását kérték. (A Fortress ITX nem közvetlenül a weboldalakkal, hanem az azoknak szolgáltatást nyújtó cégekkel áll kapcsolatban.)
Kiderült: Drazsé és Szilva hazudtak, nincs és nem volt FBI-akció
Arra a kérdésre, hogy a Fortress ITX folytatott-e vizsgálatot a kuruc.info ügyében, az illetékes állítólag csak annyit közölt: elrendelték a weboldal eltávolítását (tehát megint nem csak a jogerős bírósági ítélet hiányzik, de még belső vizsgálatot sem folytattak, ha állítólag ilyen gyorsan rögtön meghajoltak a cionista hírhamisítók vádjai előtt. De legalább az is kiderült, hogy Draskovics és Szilvásy hazugságaival szemben szó sem volt semmiféle hatósági eljárásról - nem is lehetett, mert az amerikai törvények ezt nem teszik lehetővé -, FBI-ról, hanem, ahogy feltételeztük egyszerű zsidórasszista fenyegetőkampány állt és áll a háttérben. Vélhetően persze megspékelve egyes amerikai politikusok, mint pl. Nancy Goodman Brinker volt és April Foley jelenlegi budapesti USA-nagykövet nem hivatalos támogatásával – Kuruc.info szerk.). Ennek indokával kapcsolatban jelezte, hogy ez az oldal antiszemita tartalmú. Az antiszemita, rasszista, pornográf és egyéb sértő természetű oldalaknak pedig nincs helyük a hálózatukon - szögezte le (ennyi erővel a barna szemű nők, a túrógombóc vagy a szarszag békés utálatát is letilthatják. Portálunk egyébként anticionista, de az USA-ban a nemzeti szocializmus vagy a maoizmus sincs betiltva. Vagyis a Fortress ITX-et is nagy valószínűséggel bepereljük alkotmánysértésért, amennyiben lekapcsoltatja szerverünket – Kuruc.info szerk.). Mint megjegyezte, panaszokat kaptak a kuruc.infóval kapcsolatban, de arról nem számolt be, hogy ki élt panasszal (azért sejthetjük, ha egy komoly pénzt fizető ügyfelet csak úgy elzavarni terveznek holmi panaszok okán – Kuruc.infó szerk.).

A cég képviselője természetesen magyarországi újságírói kérdésre sem kívánt nyilatkozni arról, hogy a kuruc.info internetes oldal szerverbérlése során ki volt a kuruc.info képviselője. A New Jersey állambeli Clifton 30 percre található New Yorktól, ahol szép számmal lehetnek a kuruc.infónak szimpatizánsai és partnerei – találgatnak. A New York-i magyarok által a Magyar Gárdának küldött korábbi üdvözleten két olyan magyar név is szerepelt, akik a Cliftonnal szomszédos (azzal összenőtt) Bloomfieldet és Glen Ridge-et jelölték meg lakhelyükként. Ez nem jelenti azt, hogy a kuruc.infót ők képviselték, csupán arra utal, hogy New Jerseyben is lehetnek rajtuk kívül is olyanok, akik a kuruc.info szerverhez jutását Cliftonban segítették. (Nahát, nahát, elvtársak, ez rettenetes, nem elég, hogy Budapesten is "tombol a szélsőjobb", már az USA-t is elérte a "fasizálódás" - Kuruc.info szerk.)
Olvasóink is megkereshetik a céget
A cég képviselője úgy tájékozatott: a Fortress ITX szerződési feltételei a www.dedicatednow.com honlapon találhatók. A kuruc.info tartalmával kapcsolatos panaszokat az abuse@dedicatednow.com e-mail címre lehet elküldeni (ezt a címet mi is javasoljuk a cenzúra témájában, illetve érdeklődni is lehet: milyen cikkfordítást tekintettek hitelesnek és mivel magyarázzák alkotmánysértő lépésüket? – Kuruc.info szerk.). Mivel a bezárásról szóló döntést a szolgáltató cég hozza meg, nem az Egyesült Államok kormánya, és kizárólag annak alapján, hogy a szolgáltatási előírásokat megsérti-e az ügyfél, a magyar kormány panaszait is közvetlenül a céghez kell megküldeni a szerződési feltételek egyes pontjaira vonatkozóan. A Fortress ITX levélcíme: 100 Delawanna Ave Clifton NJ 07014, telefonszáma: 973-572-1070. Itt olvasóink is kifejthetik véleményüket a cég húzásáról, akárcsak az alábbi bekezdésben taglalt rosszmadár.
Újabb jelentkező az antimagyar babérokra
Bartus László, az Amerikai Magyar Népszava Szabadság szélsőségesen rasszista, magyarellenes, hazugságairól (lásd csupán ezen kényszerhelyreigazításukat) és uszító tevékenységéről hírhedt főszerkesztője a Klubrádió Kontra c. műsorában Orosz Buzefinának elmondta: személyesen látogatott el a New Jersey állambeli Cliftonban a Fortress ITX nevű céghez (mely lakásától állítólag 20 percre van), hogy kiderítse, tisztában vannak-e azzal, milyen tartalommal tölti fel oldalait a kuruc.info, mely elmondása szerint „minden lehetséges szabályt megsért”.
A cionista újságíró akkor állítólag azt az ígéretet kapta, hogy megvizsgálják, a magyar nyelvű oldal sérti-e a cég szerződési feltételeit, és amennyiben megállapítják, hogy a honlap nem felel meg a szerződésben foglaltaknak, vagyis ha a kuruc.info zavarja mások nyugalmát, sérti az emberi jogokat, akkor a honlap szolgáltatását azonnal felfüggesztik.
Kuruc.info főhadiszállás
(Híradó / MTI, Hírszerző / FH híreinek korrigálásával)