Éjjel-nappal várja hívását!
Kedves Bajtársaink, Tisztelt Olvasóink! Főszerverünket hosszas keresgélés, extra technikai és anyagi beruházás után - amelyhez közel 1500 olvasónk járult hozzá - sikerült egy biztonságos cégnél elhelyezni. A kimaradásért cserébe egy kis meglepetéssel is készültünk, lásd alább. Gyurcsány, Szilvásy, Draskovics, Kóka, Fodor, az MDF, a Fidesz és a parlamenti egypárt egy hónapig örülhetett, de akik megismertek minket, tudhatták, hogy nem adjuk fel. A kényszerszünet csak megerősített minket mindenféle értelemben, nagyképűség nélkül is kijelenthetjük, hogy a hazugság és csalás, az intézményes félretájékoztatás és magyarellenesség közepette szükség van egy szélsőségesen magyar érdekű, profin szerkesztett hírportálra. No meg, nem mozdultak volna meg ekkora erők egy amatőr, szedett-vedett oldalacska ellen  (Hétfő délután az ideiglenes szerverről a végleges szerverre való költözés alatt voltak fennakadások, melyekért olvasóink elnézését kérjük.)

A komcsik, cionisták, cigányfajvédők által mérhetetlenül gyűlölt Kuruc.info ellen hiába kért tavaly maga Gyurcsány azonnali megoldást, hiába próbálkoztak jogsegélykérelemmel, 2007 októberében az USA visszautasította aljas indokú kérelmüket, mondván, hogy hírportálunk nem sértett törvényt, a szólásszabadságot pedig nem sérthetik meg. A pofára esés után tovább próbálkoztak, pár hónapja "terrorizmus" címén kértek jogsegélyt az Egyesült Államoktól - mely vád valójában rágalom. (Hogy a választási csalással hatalomra került, tömegbe lövető, emberek szeme világát kioltó rezsim és olajbűnöző, volt KISZ-es, a gyülekezési és sajtószabadságot korlátozó rendőrminisztere milyen alapon meri szájára venni egyáltalán a törvénysértés szót másokra vonatkoztatva, jó kérdés.) Mindenféle bírósági ítélet, indoklás és előzetes figyelmeztetés nélkül 2008. július 4-én, a buzifelvonulás előtt az amerikai Softlayer cég lekapcsolta szerverünket. Hogy pontosan kiknek az utasítására és nyomására, azt ma még nem tudjuk (bár sejtjük), de hamarosan kiderülhet, lásd erről szóló írásunkat ITT.

Egy héten belül újraindultunk, ám legnagyobb meglepetésünkre néhány nap elteltével az új szolgáltatónk, a szintén amerikai LayeredTech is előzetes értesítés és végzés nélkül kikapcsolta szerverünket. Így másodszor is elnémultunk, 2008. július 14-től egészen augusztus közepéig elérhetetlenek voltunk. A magyarellenesek örömtáncot jártak, antifasiszta összefogásról hadováltak, de örömük korai volt.
Egy kis meglepetés olvasóinknak - most Ön is elmondhatja véleményét az illetékeseknek!
Közzétettük már számos, az El-Qró diktatúra üzemeltetéséért felelős személy elérhetőségét, köztük Gyurcsány, Dobrev Klára, Molnár Lajos, Gergényi vagy éppen Péterfalvi mobilszámát is, hogy felelhessenek bűneikért, törvénysértő, alkotmányellenes és köztörvényes tevékenységükért. Pontosabban egyelőre csak kedves olvasóink kérdéseire, melyeket Ön is jogszerűen feltehet. Ugyanis bármely telefonszámot felhívhatunk egy kis beszélgetésre, pláne ha az érintett a mi pénzünkből, a magyar adófizetők véréből finanszírozza nem éppen alacsony színvonalú megélhetését, amennyiben nem fenyegetünk és nem utalunk semmilyen erőszakra. A félősebbek persze telefonálhatnak azonosíthatatlanul az internetről is (pl. Skype-ról, ha az egyenlegüket feltöltik, vagy hasonlók a voipszolgaltato.lap.hu-n).

Túl a barátságon...
Szilvásy György titokminiszer (is) magabiztosan kijelentette: ők állíttatták le a Kuruc.infót. Most soha vissza nem térő alkalmat adunk olvasóinknak, hogy Szilvásy adófizetők által fenntartott mobilszámán kérjenek tőle bizonyítékot, vagy gratuláljanak neki a sajtószabadság lábbal tiprásáért. (A hatósági betiltás ellen szól az is, hogy Szilvásyék érdekes módon senkinek sem mutatták meg az állítólag sikeres második jogsegélykérelemre érkezett amerikai választ, illetve hogy semmiféle amerikai eljárás nem indult a Kuruc.info "terrorista" tulajdonosai ellen. Sokkal valószínűbbnek tartjuk - de ez majd kiderül - , hogy a cionista lobbi informális fenyegetőkampánya  - megtámogatva némi nem hivatalos washingtoni hátszéllel - kényszerítette a két amerikai szerverszolgáltatót lapunk bezárására.)
Szilvásy György cenzor ellenőrzött mobilszáma: +36-30-941-1222
(Keddi frissítés: Szilvásy György mobilja még mindig elérhető. Bár néha átirányítja a miniszteri titkárságra pár csörgés után, kéretik nem feladni. Ha minden olvasónk csupán 1-2x hívja - nehogy saját számról -, ő már roppant boldog lesz, és mi is, ez viszont nem minősül zaklatásnak! Komoly érvágás lenne neki, ha a sok hívás miatt új SIM-kártyára kéne váltania, hisz a köztörvényes politikus e száma már sok éves, jól be van járatva, mindenki ezen éri el. A hülye/megfélemlítő dumáknak, meg hogy ez nem is Szilvásy száma stb, ne dőljünk be!)
Draskovics Tibor lakcímét és az adófizetők által fenntartott mobiljának számát továbbra is várjuk. Addig is írhatnak neki személyesen iwiwen - katt ide!
Megígértük, megcsináltuk - ismét van és lesz Kuruc.info
Továbbra is kíméletlenül le fogjuk írni az igazságot a cigányfajvédelemről, a zsidóbűnözésről a politikai maffiáról, az intézményes magyar és keresztényellenességről. Közzé fogjuk tenni politikusok, közéleti szereplők elérhetőségeit, amennyiben rászolgáltak valamely magyarellenes, törvénytelen cselekedetükkel. Ők beszélnek demokráciáról, miközben a többség akarata ellenében cselekednek és lövetnek, lopnak, fosztogatnak, számla nélkül vesznek fel költségtérítés címén milliókat? Mialatt a cigány kisebbség büntetlenül terrorizálja, gyilkolja, fosztogatja az őket eltartó  magyar embereket? Miközben szétverik az oktatást, szétlopják az egészségügyet, tönkrevágják a magyar mezőgazdaságot és a magyar vállalkozásokat? Egy demokráciában joguk van az embereknek elmondani a véleményüket, számon kérni az ellopott milliárdokat, az ígéreteket... Mi lehetővé tesszük.

Dolgozunk tovább
Köszönet
Köszönjük olvasóink türelmét, anyagi és egyéb természetű támogatását. Köszönjük, ha továbbra is minket választanak. Kérjük, terjesszék, hogy újraindultunk, hogy ismét minél több emberhez juttathassuk el a cenzúrázatlan igazságot. Fejlődünk, hamarosan arculatot váltunk, és számos új szolgáltatás indítását tervezzük a közeljövőben. Jó volt látni az összefogást, az önzetlen segítséget (és természetesen néhány kárörvendő "antifasiszta" szélsőségest, aki hallatlanul boldog volt. Hát igen, ők 1917 óta az agyonlövetésre, jobb híján a betiltásra gerjednek), megpróbálunk méltónak maradni bizalmukhoz.

 
Szebb jövőt,
Kuruc.info szerkesztősége
Kapcsolódó cikkeink: