Bezár!
2021. április 15., csütörtök, Anasztázia, Tas, Nyeste napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Az amerikai hírszerzés csúcsvezetője a Kína jelentette "példátlan" fenyegetésre figyelmeztetett22:23 Ausztria is szívesen látná Bident és Putyint22:08 Mire jó a védettségi igazolvány? - Itt a Belügyminisztérium "válasza"21:53 Biden bejelentette az afganisztáni kivonulást21:39 Pakisztán betiltja a Franciaország ellen tüntető radikális iszlamista mozgalmat21:15 VIMOSZ: a vendéglátóhelyek készülnek a teraszok nyitására20:40 Előválasztási kódexet fogadtak el a moslékpártok: nem fogják firtatni egymás "nemi identitását" (!) és szexuális orientációját20:30 Több ország felfüggesztette a Johnson & Johnson-vakcina használatára vonatkozó terveit20:22 Ön szeretne cigány bandaháborút a környékére?20:02 Emberöléssel vádolják a szökni akaró négert véletlenül meglövő amerikai rendőrt19:52 Állambiztonsági törvényszék elé állítják a jordániai király ellen összeesküvőket19:36 A börtönből telefonálgatott és csalt ki csaknem kétmillió forintot egy bűnöző19:09 Lengyel egyházi szakértők: erkölcsileg kifogásolhatók az AstraZeneca és a Johnson&Johnson oltóanyagai18:57 Őstörténeti időrend (x)18:54 Késsel próbáltak kirabolni egy pénzszállítót Kőbányán
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Anyaország ::

Rogán ismét spicliskedik: gergényista javaslata még az ÁVH-nak is sok

Reklám


A dokumentáltan a kommunizmust dicsőítő volt KISZ-titkár Rogán, aki 2006-ban a tévéostromban részt vett Fidelitas- és Fidesz-tagok elleni tisztogatást hajtott végre kerületében, majd több alkalommal a szemkilövető Gergényivel tárgyalt és a rezsim ellen tüntető hazafiak szigorú megbüntetését követelte nyilvánosan, újabb hazaáruló tettet hajtott végre: az október 23-i rendezvények korlátozását kérte a templomot harci gázzal elárasztató Bencze főávóstól. A drogos, fehérellenes rapért rajongó, szélsőséges SZDSZ-es, zsidó körökkel baráti-üzleti kapcsolatot fenntartó, az izraelita bevándorlásért és gyarmatosításért aktívan munkálkodó fideszes korsó (köcsög) addig akar a kútra járni, amíg..
Az alábbi hír pikantériája, hogy Rogán alkotmányellenes, törvénytipró javaslata még az ÁVH-nak is sok. Tónika sok egyéb fogyatékossága és torz jelleme mellett jogi analfabéta is, mint arra de facto a Nemzeti Jogvédő Alapítvány is rámutatott, amikor a taknyos tavaly a tüntetők kitiltását javasolta egyes körzetekből. Papíron ennél még a Kádár-rezsim sem volt durvább. Rogán pedig a "keresztény, nemzeti" Fidesz egyik vezető arca.
Rogán Antal V. kerületi, a rezsimnek mindig készségesen besúgó polgármester levélben fordult Bencze József országos rendőr-főkapitányhoz, amelyben arra kéri, hogy október 23-án ne adjanak engedélyt rendezvény megtartására a kerület azon területein, ahol útfelújítások és közmű-rekonstrukciók zajlanak.
A bejelentett rendezvények és demonstrációk nagy részét idén is a Belvárosban tartják, ezért az ott lakók azok, akik leginkább megérzik a fővárosban tartott nagyobb rendezvények miatti rendőri intézkedéseket – írta a polgármester. Belváros-Lipótváros önkormányzata ugyan október 21-ig mindenhol befejezi a saját hatáskörben végzett útfelújítási munkálatait, de az ünnepek alatt is zajlanak közmű-rekonstrukciós teendők a Belváros több pontján.
Rogán Antal szerint az érintett térségekben fokozottan balesetveszélyes és kockázatos a demonstrációk megtartása, ezért arra kéri a rendőrséget, hogy ne adjanak engedélyt ezekre.
Rendőrség: nincs lehetőség a rendezvény megtiltására
Tafferner Éva, a BRFK kommunikációs osztályának vezetője elmondta: köszönettel vették Rogán Antal javaslatát, de a hatályos gyülekezési törvény a rendezvények megtiltásának okai között – ha más közlekedési útvonal nem biztosítható, vagy ha a rendezvény megtartása népképviseleti szervek vagy bíróságok zavartalan működését súlyosan veszélyeztetné – nem tesz említést a polgármester által említett indokról. Ezért a rendőrségnek a jelzett indok alapján nincs lehetősége arra, hogy megtiltsa egy rendezvény megtartását – mondta, hozzátéve: a rendőrök minden rendezvény előtt ellenőrzik a helyszínt.
(MTI-s szutyok korrigálva)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready