Tisztelt Kuruc.info!
Kérésüket figyelembe véve egy tökéletesen dokumentált ügyet ajánlok a figyelmükbe, ugyanis ez nem maradhat titokban.
A főszereplő Bodó Imre (www.bodoimre.hu, bodo.imre@fidesz.hu) országgyűlési képviselő, aki a MAGOSZ kvótáján listáról került a Parlamentbe és a Fidesznek is tagja.

Igen, ennek folytatására kell nekik a 2/3-os győzelem
A Fideszben Csongrád megye 1. számú választókerületének elnöke, és tagja a Csongrád megye önkormányzatának is. Egyszer Orbán már leváltotta, de valamiért visszakerült. Annyira gátlástalan és rámenős, hogy korábban kettészakította a többségi frakciót a megyei közgyűlésben (de ezt valamiért megbocsátották neki), most pedig Szeged polgármestere akar lenni. Politikai és jogi tanácsadója dr. Balogi Dániel ügyvéd, helyi Fidesz-képviselő, aki közeli és baráti ismerőse a szerződést ellenjegyző dr. Kovács Ágnes ügyvédnek. Ezek ketten (Bodó & Balogi dr.) mindenben együtt döntenek, barátok és üzlettársak. Bodó ennek az ügynek a hozadékából ősszel beköltözött Szegedre, és bejelentette, hogy Tiszaszigeten többet nem indul a polgármesteri posztért. Újszegeden, Szeged legdrágább részén vett házat. Alább kiderül, hogy miből.
A brancshoz tartozik még Oláh János dr., aki ugyancsak a Fidesz önkormányzati képviselője. Legutóbb Oláh dr. volt a Fidesz polgármesterjelöltje, Bodó volt a kampányfőnök. Csúfos kudarc lett a vége. Bodó egy csapnivaló kampányt hozott össze. Oláh dr. meg az ún. rendszerváltás előtt MSZMP-funkcionárius volt, és mellesleg marxizmus-leninizmus tantárgyat oktatott a JATE-n.

Beszélik, hogy Bodó felesége is zsidó (Bodóné Rafael Beatrix pszichológus), de ez nem biztos. Bodó egyébként egy helyi autósiskolát (Bodó Autósiskola) működtet, ismerjük ezt: magas készpénz-forgalom = pénzmosoda. Bodó társadalmi bázisa a Csodaszarvas Polgári Kör. Vezetője egy sültbolond aktivista, bizonyos Dobákné Margitka. A többi tag jó magyar ember, szétszedik Bodót, ha megtudják ezt a zsidókkal folytatott üzletelést.
A győztes csapat tehát: Bodó & Balogi dr. & Oláh dr.
Ezek után az ÜGY:
A történet Tiszaszigethez kötődik, és egy szaftos korrupciós ügylet egy lakópark kapcsán. Tiszasziget egy Szeged melletti falu, és a kérdéses terület ugyan Tiszaszigethez tartozik, de Újszeged mellett van, és a helyi magyarokat kirekesztve hihetetlen alacsony áron adták el a lakóparknyi területet - izraeli befektetőknek.
Mellékelem az adásvételi szerződést, amiből egy kis számolással világosan látszik az üzlet, mármint Bodó Imre és zsidó barátai üzlete (ld. alább).
A Jobbik már foglalkozott az üggyel (erről alább mellékelem a szegedma.hu helyi hírportál akkori cikkét), de elakadtak, szemmel láthatóan a most mellékelt szerződés nem állt rendelkezésükre.
A szerződés 2007. december 20-án kelt, szóval gazdag karácsonyi ajándék volt Bodóéknál. Az eladó Tiszasziget Önkormányzata (képviseli Bodó Imre polgármester), a vevő a Tiszasziget Lakópark Kft. (Budapest Erzsébet krt. 4., képviseli Raymond Berrih és Gideon Cohen), amelyet izraeli befektetők erre a célra alapítottak. Az izraeli tulajdonosok lakhelye: Gideon Cohen (an.: Pnina Brand) Izrael, Netanya, Dizengoff 13., illetve Raymond Berrih (an.: Dolly Moati) Izrael, Shoham, Hakeshet 14/10. Az adásvétel tárgya 96+1 darab belterületi, egy tömbben levő, Szeged-közeli, részben közművesített, átlagban 800-900 négyzetméteres kurrens építési telek, amely lakópark építésére kiválóan alkalmas.
Na számoljunk!
A vételár bruttó 60 millió. Egy telek tehát kb. 600.000 forint. Tiszasziget eddig ingatlanfejlesztés címén 54 millió önkormányzati forintot fordított a terület kialakítására (rendezési terv, művelési ágból kivonás, teljes villamosítás, részben aszfaltút-építés és csatornázás). Ez azt jelenti, hogy Tiszasziget hat (azaz HAT!!!) millió forintért (azaz egy évnyi inflációért, tehát lényegében a falu szempontjából INGYEN!!!) adta el a 96+1 darab, együtt mintegy 83.000 négyzetméter építési telket! Plusz korrupciós jutalék! Mindezt részletre!
Összehasonlításképpen: Újszegeden nincs építési telek 12 millió alatt, de Tiszaszigeten is sokkal többe kerül a telek, mint 600.000 forint, ott sincs építési telek kétmillió forint alatt.

Minimum, de tényleg minimum 1.4 millió forintot bukott a helyi közösség telkenként, azaz összesen minimum közel 140 millió forintot.
Ha csak feleztek… bár lehet, hogy Bodónak egyébként a pénz egy részét régi szokás szerint Oláh dr.-on keresztül fel kellett adnia Budapestre.
A helyieket pedig azzal rekesztették ki az egészből, hogy ők csak egyet-egyet vennének (nyilván), míg így egyben elmegy az egész! Izraeli befektetőknek magyar földet eladni, pontosabban lényegében ingyen odaadni - csak gratulálni lehet Bodó képviselő úrnak. A MAGOSZ-nak is, jól kiválasztották!
Bodó honlapján a hitvallása így szól:
„A siker azokhoz pártol, akik elég energikusak, hogy dolgozzanak érte, elég bizakodóak, hogy higgyenek benne, elég türelmesek, hogy várjanak rá, elég bátrak, hogy megragadják, elég erősek, hogy megtartsák. ” P. Smith
A beúszó szöveg pedig ez: "Véget kell vetni a politikai és gazdasági mellébeszélésnek!"
Vérlázító!!!
Üdvözlettel:
Nocsak testvér
U.I.: Ki az a P. Smith???
Függelék
A Jobbik az izraeli földvásárlásról kérdezi Bodót 
2009. Március 24., Kedd
A jobbik szegedi szervezete keddi sajtótájékoztatóján nyílt kérdéseket fogalmazott meg Bodó Imre (Fidesz), Tiszasziget polgármestere, országgyűlési képviselő felé. A radikális párt így reagált a Magyar Jelen múlt hét csütörtöki számában Toroczkai László tollából megjelent cikkére, melyben a szerző izraeli vállalkozók tiszaszigeti földvásárlásáról ír.
Tóth Péter, a Jobbik megyei elnöke több kérdést is megfogalmazott az ügyben Bodó Imre és a Fidesz felé. A radikális párt helyi elnöke nem tudja például, hogy - és itt a hódmezővásárhelyi haszid zsidó betelepítésekről felröppent hírre is célzott - a Fidesznél ez egy általános politikai irány, miszerint magyar földterületeket külföldieknek akarnak eladni, s így próbálják majd az országot a gazdasági mélységből felemelni, vagy másról van szó. Továbbá a konkrét, tiszaszigeti ingatlanügy kapcsán Tóth azt sem érti, hogy miért kerültek hátárnyba a helyiek a külföldi tőkével szemben (a Magyar Jelen cikke szerint ugyanis az ivóvízben rendkívül gazdag területet a helyieknek eredetileg meghirdetett ár töredékéért adta el Bodó izraeli vállalkozóknak). A Jobbik várja a képviselő válaszát arra a kérdésre is, hogy hajlandó-e nyilvánosságra hozni az eladással kapcsolatos szerződést, s azt nyílt fórumon vitára bocsátani. Az elnök helyi népszavazási kezdeményezést is kilátásba helyezett a külföldieknek eladott tiszaszigeti földterületekkel kapcsolatban, amennyiben nem kapnak érdemi választ kérdéseikre. 
(Szeged Ma)
És a dokumentumok:








Kuruc.info - olvasónktól