Bezár!
2020. október 20., kedd, Vendel, Irén, Iringó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:06 Még egy "kellemetlen" medvés hír22:50 Véradásra buzdít az OVSZ22:38 Washington: orosz katonai hírszerzők ellen emeltek vádat globális kibertámadások miatt 22:19 Kína megelőzte Észak-Amerikát a mozis jegyárbevételi piacon22:02 Jákob ma egy zsák krumplival csinált hülyét magából az Országgyűlésben21:47 Csehországban a köztereken és az autókban is kötelező lesz a maszk viselése21:23 Az EU globális ökle sújtana le az emberi jogok, a jogállamiság és a demokrácia ellenségeire21:08 Floridában is megkezdődött az előzetes voksolás - megy a vita a halottak szavazati jogán20:44 Struccfejek a homokban20:30 Moszkva számára elfogadhatatlan a kijárási tilalom bevezetése19:57 Lejárt az ENSZ-embargó: Irán vásárlás helyett inkább eladna fegyvereket19:36 Gyógyszermérgezés egy kaposvári iskolában - több kisgyermeket kórházba kellett szállítani19:32 Eurostat: az EU-ban márciustól júniusig az átlagosnál 170 ezerrel több haláleset történt 19:11 Az azeri elnök egyenesen Habonytól kaphatott kommunikációs tanácsokat18:48 Brutálisan jó késélező módszer - így bármit megélezhetsz (x)
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Publicisztika ::

Árulás: a Zsidesz nem vonul utcára, megmenti Libajnaiékat

Reklám


Egyik arca sem őszinte
Alig telt két-három nap azóta, hogy Orbán Viktor Vezénylő Tábornok úr, a tévedhetetlen és jövőbelátó zseniális narancsvezér kijelentette, hogy az EP-választások eredményei akár előrehozott választásokhoz (tehát nem csupán vezércseréhez az MSZP-SZDSZ banda élén) vezethetnek, máris sietnek a cselédsajtó szobáiba, hogy megnyugtassák a bankárkasztot: nem lesz itt kérem semmi változás, a parlamentben majd indítványozgatunk, s minden megy tovább a Kerekasztal idején előre megírt forgatókönyv szerint. Tehát nem akadályozzuk meg, hogy Magyarország zsidó gyarmattá váljon - üzeni egyértelműen az izraeli Likud hivatalos szövetségese, az "ellenzéki" Fidesz.
„Magyarország gondjait nem az utcán, hanem a parlamentben kell megoldani ” - nem, kedves olvasóink, nem ment el az időérzékem, és nem képzelem azt, hogy 2002 tavaszán vagyunk ismét. Akkoriban az országgyűlési választások két fordulója között a Zsidesz százezer számra vitte az utcára az embereket, mint azóta kiderült hiába, s a bolsevikok Lendvaitól a púpos Kovács Lászlón át, a beszédhibás Megyóig mind azt szajkózták, hogy a politikát nem szabad az utcára vinni, az a Parlamentbe való. A Zsidesz valamelyik képviselője akkor cinikusan úgy fogalmazott: ez a demokrácia.
Azóta nagyot fordult a világ Magyarországon, hisz most van egy erő, aki komolyan gondolja azt, hogy a Libajnai -féle bűnszövetkezetet el kell kergetni a kormányrúdtól, s a mutyipolitikát fel kell számolni. A Jobbik elnöke, Vona Gábor tegnap este világossá tette, hogy készek ezért az utcára is kivonulni, akár a Zsidesszel is közösen. Nos, korai volt bízni Orbán Viktor kormányváltó ígéreteiben, a narancsseggűek női hangja, a polgári oldal Lendvai Ildikója, azaz Pelczné Gáll Ildikó ma reggel már rohant a szolgai tévéstúdióba kijelenteni: „Magyarország gondjait nem az utcán, hanem a parlamentben kell megoldani ”.
Ahogy mi előre jeleztük, eddig tartott a Zsidesz kormányváltó szándékának komolysága, s amint az a tegnap esti választási körkapcsolás idején is feltűnhetett egy nemzeti érzelmű gondolkodónak, a parlamenti pártok egyöntetűen ítélték el a Jobbikot, amiért merészelt ilyen jó eredményt elérni, s csoportos aggódásba kezdtek, mert a „szélsőségesek” megerősödtek Magyarországon.
"Van helye a parlamentben a problémák megoldásának (...), sajnos az MSZP úgy érezte, hogy a hatalom mindenáron való megtartása fontosabb" - hangoztatta a narancsseggűek Lendvai Ildikója. Szavaival, vezére kijelentése után önmagát is cáfolja, hisz ha az MSZP célja a minden áron történő hatalomban maradás, akkor miért ne lehetne az a célja Magyarország úgy 90%-nak, hogy mindenáron elkergesse őket?
Úgy vélekedett, hogy bár van létjogosultsága egy újabb bizalmatlansági indítványnak a parlamentben (ahol komcsi-zsidó többség van, tehát abszurd már a gondolat is), de az MDF és az SZDSZ "véletlenszerű" támogatása miatt "kiszámíthatatlan" a helyzet. Tehát: a mutyipolitika világában nem lehet csak úgy kiszavazni az MSZP-t, s más eszközökhöz nem akar nyúlni a Zsidesz.
Több következtetést is levonhatunk a fentiekből:
1.Orbán Viktor hazudott. Hazudott akkor, amikor az EP-választáson elért Zsideszes eredménytől tette függővé a kormányváltást. Tudta előre – számára a „gond” csak az volt, hogy sikerül-e 50%-nál többet szereznie pártjának - , hogy fölényesen fogja megnyerni ezt a voksolást, így meglesz hozzá a legitimációja, hogy kezdeményezze az Országgyűlés feloszlatását és az új választások kiírását. Ha másként nem, hát erővel, hisz az ország abszolút többsége nem kívánja tovább a Libajnai-kormány „áldásait” élvezni. Megígérte, s mégsem cselekszik, tehát: hazudott, immár nem először segíti át a szocialistákat egy kormányválságon.
2. Ebből is, akárcsak a politikai elit egyhangú Jobbik-ellenes támadásaiból, mindenki levonhatja a következtetést: Magyarországon jelenleg csak egy párt képviseli az itt élő magyar embereket, s ez a Jobbik (még ha a mi hungarista szemléletünk alapján persze ők sem elég kemények). A többi, a parlamenti tolvajpártok keményen szembeszállnak a népakarattal, s ellenállnak mindenféle alulról érkező és változást sürgető igénynek. Ezért érdemes volt a Zsideszre voksolni? Ezt tessék jól észben tartani a következő választásokig.
3. A fentiekből pedig szükségszerűen következik, hogy a Jobbik, mint párt, a politikai palettán egyedül maradt a nemzetiszínű retorikát követő, vagy szakértelmet hazudó pártok között, mint Magyarország polgárainak akaratát következetesen képviselő formáció! Azonban ez nem veszi el kedvüket/kedvünket a további küzdelemtől, sőt, inkább megerősít bennünket. Ez a csapat, amelyet 2006 ősze óta a gumibotok és viperák csapásai, a könnygáz fojtogató szaga és a törvénytelenül ránk kényszerített „cellalátogatások”, oszlatások kovácsoltak egybe, már nem fog semmitől meghátrálni.
A fentieknél azonban még beszédesebb az a tény, hogy Pelczné Gáll Ildikó mindezt a szélsőségesen magyarellenes, uszító és cionista ATV-n mondta el. Mi azonban csak politológiai értelemben vagyunk egyedül, a nemzet mögöttünk áll. A magukfajták mögött pedig néhány csaló, közpénztolvaj bankár, tehát, mi vagyunk az erősebbek! Fel a győzelemre!
Kuruc.info - Florian Geyer
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready