Ez a kép Pesten készült
20 év után először akadt egyetlen fideszes Ékes Ilona személyében, aki fellépett a közpénzzel is támogatott mocsokfesztivál ellen (más országokban egész jobboldali pártok és kormányok tesznek hasonlóan). Ám alighogy örvendezni kezdtünk azon, hogy egy fideszes képviselő végre tenni is készül valamit a ratyifelvonulás megakadályozásáért, s nemcsak a szocionistákkal történő mutyizásban merül ki országgyűlési képviselősége, máris arcunkra fagyhat a mosoly. Hogy Orbán még a homárok ánuszát is fényesre nyalja, azt bizonyítja, hogy a buzeránsmozgalom egyben cionista mozgalom is, amellyel az izraeli érdekeket az MSZP-SZDSZ-hez hasonlóan egyengető Fidesz nem mer, nem akar szembemenni. Nesze neked "családpárti, keresztény-nemzeti" párt.
"Ékes Ilonától saját pártja, a Fidesz is elhatárolódott, miután a képviselő, aki az Országgyűlés Emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottság tagja levelet írt Tóth Gábornak, a budapesti rendőrfőkapitánynak, amelyben a jövő hétvégi, meleg büszkeség-napi felvonulás betiltását követelte, majd sajtótájékoztatón mentális sérülteknek nevezte a homoszexuálisokat" - írja a Stop.
Likud Viktorék magánakciónak minősítették Ékes Ilona megnyilvánulását - ez a bajtársiasság narancs módra, avagy a buzivédelem a narancsok számára is mindennél fontosabb. Aki komolyan veszi, hogy a Fidesz családpárti, nemzeti-keresztény párt, az magára vessen. Szerintük rendjén van az a felvonulás, ahol perverz, beteg állatok rózsaszín Bibliával papnak öltözve vonaglanak, nyalakodnak és egymás valagát paskolják. Ékes Ilona, mint arról portálunk is beszámolt, ezt szerette volna megakadályozni - nagyon helyesen. Tóth Gáborhoz intézett levelében azt írta: a melegfelvonulás alkalmas arra, hogy félelmet, visszatetszést keltsen az emberekben, és veszélyezteti a kiskorúak fejlődését - és ebben 100%-ig igaza van, idézünk korábbi cikkünkből: "Sokakban felmerül(het) a kérdés: miért nem szabad hagyni a buzifelvonulást? Gyerekeink védelme érdekében, mert bizonyított tény, hogy a nemi identitást nagyban befolyásolja a környezet, a látott példa - ha azt mutogatják úton-útfélen, hogy menő dolog a két férfi közötti szexuális kapcsolat, akkor bizony több gyerek fog megzavarodni. Olyan ez, mint az örökbefogadás: akinek két apja van, abból nemigen lesz normális ember, Péter csak Bélával tudja majd elképzelni a boldog életet."
Arra a kérdésre, hogy a homoszexualitást betegségnek gondolja-e, Ékes Ilona azt mondta: mentális sérülésnek tartja. Utalt arra: az eddigi kutatások nem találtak bizonyító összefüggést a genetikai, biológiai okokra, arra, hogy a homoszexualitás az egyes emberekkel született hajlam lenne. Azaz, buzinak lenni betegség, nem kötelesség, mint ahogy azt a zsidók szeretnék elhitetni velünk – értelmezhetjük a képviselőasszony helytálló szavait.
Nos, tőle határolódott el a Zsidesz, Havasi Bertalan sajtófőnök szavain keresztül. Gyalázat, aki meg rájuk szavazott, az komolyan gondolkozzon el, hogy mennyi értelme volt.
A buzik pofátlansága egyébként határtalan - erről tanúskodnak az alábbi kapcsolódó cikkek.
(FN, Stop, Klubrádió nyomán Magyari Gábor - Kuruc.info)