2021. június 20., vasárnap, Koppány, Szörényke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:16 A 190-es csatarepülőgép-verziója: a Focke-Wulf 190 F-815:08 Ábrahám Barnabás utcafóruma Komáromban14:33 Egészségügyi és rendvédelmi dolgozókat köszöntöttek a cirkuszban13:42 Izraeli kormányfő: az iráni elnökválasztás eredménye "az utolsó figyelmeztetés"13:14 Visszatér állomáshelyére a washingtoni orosz nagykövet12:43 Az afganisztáni csapatkivonások után is jól fognak viselkedni - fogadkoznak a tálibok12:19 Elszállítják "felszabadításunk" néhány eszközét a Lánchíd mellől11:51 Összeomlott egy klímavédelem és fenntarthatóság jegyében épülő iskola Antwerpenben11:19 Gerorge Floyd szobrot kapott Brooklynban is, Washingtonban is ünnepelhettek a BLM téren10:59 München elnyomott buzikat vizionáló polgármestere is szivárványszínű stadiont akar a német-magyarra10:38 A járvány és az oltakozási kedv is egyre visszafogottabb Szerbiában10:15 Vizsgálat nélkül is kiadta a versenyengedélyeket az orvos, de pechére őt alaposan megvizsgálták09:56 A "napégette arcúak földjén" forgattak ismeretterjesztő sorozatot a szegedi kutatók meggyilkolásáról09:40 Le Penék a francia regionális választások mai első fordulójának esélyesei - de a második felvonás már egy más műfaj lesz09:22 Több tucat épület vált lángok martalékává Dél-Lengyelországban
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

Orbán Viktor a buzeránsok pártján: máris elhatárolódott a Zsidesz a ratyicsőcselék ellen szót emelő képviselőjétől

Reklám


Ez a kép Pesten készült
20 év után először akadt egyetlen fideszes Ékes Ilona személyében, aki fellépett a közpénzzel is támogatott mocsokfesztivál ellen (más országokban egész jobboldali pártok és kormányok tesznek hasonlóan). Ám alighogy örvendezni kezdtünk azon, hogy egy fideszes képviselő végre tenni is készül valamit a ratyifelvonulás megakadályozásáért, s nemcsak a szocionistákkal történő mutyizásban merül ki országgyűlési képviselősége, máris arcunkra fagyhat a mosoly. Hogy Orbán még a homárok ánuszát is fényesre nyalja, azt bizonyítja, hogy a buzeránsmozgalom egyben cionista mozgalom is, amellyel az izraeli érdekeket az MSZP-SZDSZ-hez hasonlóan egyengető Fidesz nem mer, nem akar szembemenni. Nesze neked "családpárti, keresztény-nemzeti" párt.
"Ékes Ilonától saját pártja, a Fidesz is elhatárolódott, miután a képviselő, aki az Országgyűlés Emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottság tagja levelet írt Tóth Gábornak, a budapesti rendőrfőkapitánynak, amelyben a jövő hétvégi, meleg büszkeség-napi felvonulás betiltását követelte, majd sajtótájékoztatón mentális sérülteknek nevezte a homoszexuálisokat" - írja a Stop.
Likud Viktorék magánakciónak minősítették Ékes Ilona megnyilvánulását - ez a bajtársiasság narancs módra, avagy a buzivédelem a narancsok számára is mindennél fontosabb. Aki komolyan veszi, hogy a Fidesz családpárti, nemzeti-keresztény párt, az magára vessen. Szerintük rendjén van az a felvonulás, ahol perverz, beteg állatok rózsaszín Bibliával papnak öltözve vonaglanak, nyalakodnak és egymás valagát paskolják. Ékes Ilona, mint arról portálunk is beszámolt, ezt szerette volna megakadályozni - nagyon helyesen. Tóth Gáborhoz intézett levelében azt írta: a melegfelvonulás alkalmas arra, hogy félelmet, visszatetszést keltsen az emberekben, és veszélyezteti a kiskorúak fejlődését - és ebben 100%-ig igaza van, idézünk korábbi cikkünkből: "Sokakban felmerül(het) a kérdés: miért nem szabad hagyni a buzifelvonulást? Gyerekeink védelme érdekében, mert bizonyított tény, hogy a nemi identitást nagyban befolyásolja a környezet, a látott példa - ha azt mutogatják úton-útfélen, hogy menő dolog a két férfi közötti szexuális kapcsolat, akkor bizony több gyerek fog megzavarodni. Olyan ez, mint az örökbefogadás: akinek két apja van, abból nemigen lesz normális ember, Péter csak Bélával tudja majd elképzelni a boldog életet."
Arra a kérdésre, hogy a homoszexualitást betegségnek gondolja-e, Ékes Ilona azt mondta: mentális sérülésnek tartja. Utalt arra: az eddigi kutatások nem találtak bizonyító összefüggést a genetikai, biológiai okokra, arra, hogy a homoszexualitás az egyes emberekkel született hajlam lenne. Azaz, buzinak lenni betegség, nem kötelesség, mint ahogy azt a zsidók szeretnék elhitetni velünk – értelmezhetjük a képviselőasszony helytálló szavait.
Nos, tőle határolódott el a Zsidesz, Havasi Bertalan sajtófőnök szavain keresztül. Gyalázat, aki meg rájuk szavazott, az komolyan gondolkozzon el, hogy mennyi értelme volt.
A buzik pofátlansága egyébként határtalan - erről tanúskodnak az alábbi kapcsolódó cikkek.
(FN, Stop, Klubrádió nyomán Magyari Gábor - Kuruc.info)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready