Friss: Mégis elismerte Stohl, hogy ivott; hazudott, amikor azt állította, megvárta a mentőket


Meghallgatták, majd hazaengedték a rendőrök Stohl Andrást, akit egy hajnali, súlyos sérüléssel járó baleset után állítottak elő fóti otthonából. A balesetet szenvedett egyik kocsi utasa szerint Stohl részegen vezetett. Hesz Mirabella azt mondja: a karambol után a színész-műsorvezető cigit kért tőlük, eszébe sem jutott segítséget nyújtani a sérülteknek.
- Stohl András a tetőablakon mászott ki az autójából. Meg sem kérdezte tőlünk, hogy jól vagyunk-e, vagy segíthet-e valamiben. Szemmel láthatólag be volt rúgva, menni sem tudott. Telefonált az élettársának, vagy a barátnőjének, aki tíz percen belül érte jött. Mielőtt a rendőrök a helyszínre értek volna, a színész-műsorvezető részegen átült a másik autóba. A nő kiszállt az autóból, ezután Stohl elhajtott. A nőt számon kértük, hogy ezt hogy képzelte, azt akarja, hogy a férfi okozzon még egy balesetet? - tette fel a kérdést Hesz Mirabella. Azt is hallottuk, hogy színész-műsorvezető megkérte őt telefonon keresztül, hogy mondja azt, hogy ő vezette az autót – nyilatkozta a HírTV-nek a szemtanú.



Hazaengedték
Meghallgatták, majd hazaengedték a rendőrök Stohl Andrást, akit egy hajnali, súlyos sérüléssel járó baleset után állítottak elő fóti otthonából. A balesettel kapcsolatban ismeretlen tettes ellen indult eljárás.


Mint ismert, a műsorvezetőt szombaton reggel, fóti otthonából állították elő a rendőrök, miután felmerül a gyanú, hogy ő okozta az egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó közúti balesetet, mely hajnali négykor történt az M0-ás autóút és Fót közötti úton. A baleset okozója a főváros felől haladt Fót irányába, mikor - eddig nem tisztázott okból - áttért a szemközti sávba, ahol két, egymást követő autónak is nekiütközött.



A hármas karambol következtében az egyik vétlen autós súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A baleset másik sérültjének állapota nem súlyos. A két gépkocsinak is nekiütköző autós - a rendőrség információi szerint - elhajtott a baleset helyszínéről. A baleset feltételezett okozóját, Stohl Andrást, mint a balesetben résztvevőt meghallgatták, majd ezt követően hazaengedték a rendőrök.



Az ügyben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt, ismeretlen tettes ellen indult eljárás. A rendőrség szakértői vélemények elkészülésre vár, melyek feltehetően 4-5 napon belül készülnek el.


Nem az első alkalom
A karambolban egy férfi súlyosan, egy pedig könnyebben sérült meg. A súlyos sérült egy idősebb férfi, aki combnyaktörést szenvedett, úgy tudjuk, műteni kell.
Stohl András nem először okozott súlyos balesetet - volt, amikor ittasan vezetve törte össze magát és kocsiját.
(HírTV - Kuruc.info, képek: Fővárosi Tűzoltóság - InfoRádió)
Kapcsolódó: