2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:42 Az ukrán külügyminiszter szerint Trump nem gyakorolt nyomást a zsidó humoristára21:16 Az elmúlt 30 év legsúlyosabb földrengése pusztított Albániában 20:52 Millióktól szabadította meg az időseket egy edelényi cigány - így töltötte próbaidejét 20:37 Az ízesített e-cigaretták jóval károsabbak lehetnek hagyományos társaiknál20:05 Németh Sándor Szent Szelleme mellett már a halrudacskák is fertőzik a gyerekeket: 330-an betegedtek meg a Hitgyüli hajdúsámsoni iskolájában19:39 Az Olasz Testvérek párttalálkozóján volt jelenése Orbánnak19:09 Kukagyújtogató anarchisták támadtak rendőrökre a klímarettegés közepette Párizsban18:43 Bábolnára látogatott Kako hercegnő18:18 Hátul ültek a török masiniszták a kelebiai gyorsvonaton17:57 Felfüggesztett több tízezer alkalmazást a Facebook17:30 Nem érkezett meg egy magyar versenyző a thaiföldi súlyemelő-világbajnokság helyszínére17:02 Munkagéppel ütközött egy motoros Bükkábrányban16:39 Szaúd-Arábia jóval áron alul adta el isztambuli konzulátusának épületeit16:08 Egy hajnalban kigyulladt teherjármű miatt ismét lezárták az M3-ast Füzesabony közelében15:35 Sok a panasz az újsághirdetések alapján rendelt termékekre
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Extra ::

Éhes? Sajtra, szalámira vágyik? Hívja Bakácsot, a nagy Lopakodót!

Reklám

Bakács Tibor LOPakodó először azt mondta, csak egy szalámit lopott el, mert megkívánta és nem volt rá pénze. Aztán kiderült: a számlák rendezése után havonta 80 ezer forintja marad ételre (mennyi is a minimálbér?).

Előkerült a biztonsági kamera felvétele, amin jól látszik: Bakács sajtokkal is megtömte zsebeit, csak azoktól trükkösen megszabadult a tolvaj, akinek a vérében van a lopás. Szemben a rágót lopó fiatalokkal, a ballib média kedvence persze nem került a fogdába.
Abszurdisztánban egyáltalán nincs mit meglepődni azon, hogy a felvételt kiszivárogtató biztonsági őrt előállították, Bakács pedig szabadlábon van, sőt, ha pert indít, személyiségi jogainak megsértése miatt akár milliókat is nyerhet az ex-SZDSZ-es, LMP-s szarka.
Egy kedves olvasónk kérte, hogy szerezzük meg és rakjuk ki Bakács mobilszámát, mert szívesen elbeszélgetne vele. Íme: +36-70-931-6220 
A Kuruc.info kéri olvasóit, hogy ne fenyegessünk pl. kinyírással, háza rágyújtásával senkit (mert esetleg visszanyomozható a hívó fél, és különben is kulturáltak vagyunk...), ellenben nyugodtan kifejthetjük véleményünket, beszólhatunk, vagy melegebb éghajlatra küldhetjük az illetőt. Éljünk a szabad véleménynyilvánítás lehetőségével! SMS-t is küldhetünk ingyen és akár névtelenül a netről, az biztosan célba ér, ha időközben kikapcsolná a telefonját, akkor is. Végül egy hasznos link: vezetékes telefonok ingyen, névtelen hívása internetről (mobilt is lehet névtelenül, habár az már pénzbe kerül, de érdemes feltölteni az egyenleget, mert ingyen SMS-t is tudunk küldeni).
Korábban írtuk: "Akárhogy magyarázzuk, Krisztus egy fattyú" - egy szalámitolvaj liberális gondolatai
Az utóbbi napok botrányai és elképesztő fejleményei (pl. százezret kapott azért, hogy elmondja a Frizbiben, hogyan lopott szalámit - a sajtokról hallgatott) szinte kizárólag csak Bakács Tibor teszkós kalandjáról szóltak, s egyáltalán nem esett szó e szabadelvű ikon munkásságáról. Talán már el is felejtettük, miért szereti őt annyira a haladó belpesti értelmiség, s mit tett le az asztalra azért, hogy a szívükbe zárhassák. Felidézzük ezért három emlékezetes megnyilvánulását, így teljesebbé válik liberális felvilágosítónk életműve.
"Már egy hete csak a mamára, Jörg Haider édesanyjára gondolok. A szélben ringó lanovkák csikorgása alatt ölébe veszi kis huszárát, s homlokon csókolva szép jövőt jósol néki. Vagyis minden mocskos fasisztának van anyja, aki természetes módon szereti méhének rothadt gyümölcsét. S a kicsi gombóc kidagad a fazékból, pártvezér lesz vagy katona. Vajon értelmetlen gondolati kísérlet a szeretet után kutatni olyanokban, akiknek a lelke gyűlölettől habzik?"

(Bakács Tibor Settenkedő: Mocskos fasiszták és a szerelem. Élet és Irodalom, 2000. március 10.)

"Rövidlejáratú politikai keresztények vicsorgása most nem érdekel. Külön öröm, hogy Kertész kapta a Nobel-díjat. A vasárnapi ebédnél mocskos szájjal ebédelő-zsidózó, történelmileg elhülyült keresztény középosztály meg kinyalhatja a seggemet."

(Bakács Tibor Settenkedő: Krisztus zsidó csillaggal. Élet és Irodalom, 2002. december 8.)

"… szóval ez a fajta, hogy a születés, és a gyermek akár egy fattyúból is, mert itt kvázi erről van szó. (közbeszólás: fattyú, bizony). Fattyúból lesz. (Közbeszólás: ki ennek az apja, ki ennek az anyja?) Mert ő egy fattyú. Tehát akárhogy, hát húzzuk, vesszük, vagy magyarázzuk, Krisztus egy fattyú."

(Bakács Tibor Settenkedő, Tilos Rádió, 2003. december 19., Honty és Hanna c. műsor)
"Az év tanára"
A végére egy kis érdekesség a riporteriskola.hu oldaláról: Az év tanára rovatban kiderül, hogy a MÚOSZ égisze alatt működő újságíróiskolában (Igazgató: Komlósi Gábor) az év tanára 2005-ben: Bakáts Tibor. Az idén vajon ismét elnyeri ezt a címet rendkívül „jópofa” teljesítményével, vagy „csak” tanítja, neveli a jövő újságíróit? Netán Prima Primissima díjra jelöli az Elek István vezette szakmai kuratórium, majd Szinetár Miklós főkurátor felterjeszti Demján Sándornak?
Érdemes egyébként végignézni a tanári kar kiválóságait…
Felhívásunk továbbra is él: várjuk Bakács mobilszámát a keres(kukac)kuruc.info címre! Előre is köszönjük.
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready